EliteDating_NL Anmeldelser 26

1,5

Als eerste! Niet inschrijven! Wat een in en in slechte site, ongelooflijk! Je krijgt weinig tot geen ‘voorstellen’ en diegenen die ze voorstellen komen allemaal uit België?!! Niet erg op zich maar als... Se mere

Awful. Hardly any potential matches sent to me and the algorithm/ survey responses determines your matches. Kismet function says to check back later every day. It's not worth the money. Suggestions ar... Se mere

Super trage site, slechte voorstellen, kunt niet zelf zoeken; zonde van mijn dure geld. Duurt dagen voor fotos 'goedgekeurd' zijn, waarschijnlijk vrn georiënteerd op België. Echt waardeloos dit, trap... Se mere

In navolging op sites als Tinder en Lexa, De zoveelste poging tot geldklopperij op wanhopige singles. Je krijgt zogenaamd een reactie of een like en als je wil reageren dan moet je krankzinnige bedra... Se mere

1,5

Dårlig

Klantonvriendelijk, duur en onbeschoft gedrag. Schandalig!

Edarling heet nu Elitedating. Was voor een jaar lid geworden en was er al na anderhalve maand achter gekomen dat het één grote deceptie was. Nu is het (stilzwijgend) verlengd met één maand ad € 84,90! Ik heb me meteen uitgeschreven, profiel verwijderd. Mail gestuurd met vraag of ik in termijnen kan betalen of de helft kan betalen omdat ik er nooit meer gebruik van heb gemaakt. Als antwoord krijg ik iets over een procedure die ze gestart zijn en dat ik moet betalen. Ze lezen gewoon de mail niet en hebben niet één vraag beantwoord. Schandalig, onbeschoft en ontzettend klantonvriendelijk!

20. februar 2016

Edarling beoordeling

Slechte app. Tevens krijg ik voorstellen die totaal niet stroken met de wensen zoals ik ze opgegeven heb. Vooral qua afstand in km en de lengte van partners. Edarling valt erg tegen!!!

3. februar 2016

Liefde van mijn leven gevonden

Ook ik heb niet echt de behoefte aan mijn verhaal op de website. Kort en krachtig: na een uur kon ik mij alweer uitschrijven (bij wijze van...). Mijn foto's waren nog niet eens geplaatst.
Ik werd voorgesteld aan Jurre en die vond mijn profiel zo interessant (nog zonder foto!). Na een hele nacht over en weer berichten sturen hebben wij besloten om elkaar de volgende dag al te zien. Nou, dat hebben wij geweten. We zijn niet meer bij elkaar vandaan gegaan. Binnen 2 weken woonden we samen. We zijn nu 7 maanden verder en in mei gaan we trouwen en half september verwachten wij ons eerste kindje.
Dus ja... Een behoorlijke successtory als je het mij vraagt.

Nog wel een kleine kanttekening. Toen wij op een gegeven moment berichten naar elkaar wilden gaan sturen volstond mijn proefabonnement niet meer en moest ik mij direct voor een jaar aanmelden. Kosten: 154 euro. Maar... het is het allemaal dubbel en dwars waard geweest!

17. april 2013

Heel spannend maar blij dat ik het gedaan heb

Ik heb niet zo’n behoefte om mijn verhaal op de website te zetten maar wil op deze manier wel aangeven dat ik erg tevreden ben met hetgeen eDarling mij geboden heeft. Ik moest er wel zelf energie instoppen maar dat mag eigenlijk ook wel als je echt iemand voor het leven zoekt. Na 2 maanden ingeschreven te hebben gestaan kwam ik mijn Marijke tegen, na flink heen en weer geschreven te hebben (vaak te weinig ruimte omdat er een grens aan het aantal tekens zit) via de site, daarna via mail en telefoon, hebben we na 3 weken besloten af te spreken. Heel spannend maar blij dat ik het gedaan heb. Voel me net een puber met vlinders in mijn buik. We zijn nu zelfs al zover dat we over de toekomst nadenken en plannen maken samen te gaan wonen! Hoewel niet erg goedkoop is het voor mij het geld dubbel en dwars waard geweest!

Hugo

20. februar 2012

overzichtelijke site

ik vind jullie site een prima site, alleen jammer vind ik dat jullie zeggen een site voor hogeropgeleiden, toch kwam ik mensen tegen die , echt niet hoogopgeleid waren, wel ben ik enorm blij dat ik via jullie mijn lieve partner heb gevonden, hij is een schat heb nooit geweten dat mannen zo lief en attent konden zijn, , bedankt gr martina

18. februar 2012

Er dette din virksomhed?