1. E-handelsservice

EctaroShip is geavanceerde software voor multi-channel orderbeheer die de manier waarop e-commercebedrijven verzending over alle verkoopkanalen afhandelen, revolutioneert. Een van onze opvallende kenmerken is toegang tot exclusieve verzendtarieven in Nederland die gebruikers nergens anders zullen vinden. Door gebruik te maken van ons platform kunnen e-commercebedrijven verzendlabels met korting verkrijgen, waardoor ze pakketten kunnen verzenden tegen aanzienlijk lagere tarieven in vergelijking met standaardopties. En de EctaroShip-software is gratis te gebruiken zonder tijd- of bestellingslimiet.

4,1

God

EctaroShip bespaart ons enorm veel tijd…

EctaroShip bespaart ons enorm veel tijd en kosten. Alle bestellingen en verzendlabels overzichtelijk in één dashboard, zonder abonnementskosten. De tarieven voor PostNL en andere vervoerders zijn echt de beste die ik heb gezien. Zeer tevreden en absoluut een aanrader!

15. september 2025

EctaroShip maakt verzenden écht makkelijk – aanrader!

Ik gebruik EctaroShip nu een tijdje voor mijn webshop en merk direct verschil. Alle bestellingen van bol.com, Amazon en Temu komen automatisch binnen in één overzicht, waardoor ik veel tijd bespaar. De verzendtarieven zijn bovendien scherper dan wat ik zelf bij PostNL of DHL kon regelen.

Wat mij vooral opviel is de service: bij een vraag kreeg ik binnen een paar uur een duidelijk en vriendelijk antwoord. Dat geeft vertrouwen. Alles werkt soepel en zonder gedoe, precies wat je als ondernemer nodig hebt.

Kortom: transparant, betaalbaar en een team dat echt met je meedenkt. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.

20. juni 2025

Professionelles ERP-System und zuverlässiger Fulfillment-Partner

Unsere Erfahrungen mit EctaroShip sind durchweg positiv. Das Unternehmen bietet ein sehr gut strukturiertes ERP-System, das unsere täglichen Prozesse enorm erleichtert. Besonders praktisch ist die einfache Erstellung von Versandetiketten für verschiedene Carrier – dadurch sparen wir nicht nur Zeit, sondern auch Kosten.

Auch die Lager- und Fulfillment-Dienstleistungen funktionieren reibungslos. Bestellungen werden zuverlässig, schnell und korrekt abgewickelt. Die Bestandsverwaltung ist transparent und wir haben jederzeit den vollen Überblick über unsere Waren.

Darüber hinaus schätzen wir den freundlichen und kompetenten Support: Anfragen werden zeitnah beantwortet und Lösungen professionell umgesetzt. Für uns ist EctaroShip ein starker Partner, der uns hilft, unser E-Commerce-Geschäft effizienter zu gestalten. Absolute Empfehlung!

18. august 2025

Zeer tevreden met EctaroShip!

Zeer tevreden met EctaroShip!
Als ondernemer die honing en bijenproducten verkoopt, was ik op zoek naar een betrouwbare en betaalbare verzendoplossing. EctaroShip heeft me echt positief verrast. De koppeling met mijn webshop ging vlot en de verzendtarieven zijn beter dan wat ik zelf kon regelen. Ook de klantenservice reageert snel en denkt mee. Sinds ik via EctaroShip verzend, bespaar ik tijd én kosten. Aanrader voor andere webwinkeliers!

18. maj 2025

Uitstekende service en betrouwbare partner!

Sinds we samenwerken met Ectaroship zijn onze verzendprocessen veel efficiënter geworden. De klantenservice is snel en oplossingsgericht – bij verlies of problemen met pakketten doen ze actief onderzoek en zorgen ze voor compensatie van de schade. Dankzij hun verschillende prijsopties vinden we altijd een oplossing die bij ons past. Achteraf gezien heb ik vóór Ectaro duizenden euro’s teveel betaald… Ik wou dat ik eerder met hen was gaan werken!

30. april 2025

De shipping is goedkoop

De shipping is goedkoop, maar dat heeft zo ook z'n nadeel.
Van de support moet je het niet hebben, deze heren reageren niet op je vragen.
Zo zie je maar weer! Aan elk voordeel een nadeel.

24. september 2024

Geen contact mogelijk!

Ik was tevreden tot dat ik niet meer in mijn account kon en er geen mogelijkheid is om in contact te komen. Ik hoop dat ze misschien via deze review reageren. Via de mail, hun online chat en instagram krijg ik geen gehoor. Helaas is er geen telefoonnummer beschikbaar...

17. august 2024

Thankful for Ectaroship

They have consistently been so supportive. Have made me feel valued every step of the way. I am extremely happy with the level of service they provide. How they handle their operations with a touch of professionalism and a strong emphasis, on customer happiness truly makes collaborating with them a joy. A big thank you to the Ectaroship team!

1. marts 2024

Bram

Great shipping rates!! The platform is very functional. I think it is the best option for webshops in the Netherlands.

1. april 2024