Klinik Ecotrip Anmeldelser 127

4,9

Jeg var hos Ecotrip den 1 november hvor jeg fik den bedste massage af Marie-Luise Jensen, som jeg vil helt klart anbefale! Jeg skal hos hende igen i dag, da det simpelhen var så godt og afslappende.

Jeg kan varmt anbefale at få en massage af Marine. I oktober og november er der tilbud på hendes fantastisk trigger punkts behandling. Ren luksus og velvære!

God oplevelse ! Fik massage af Emma H. Som på fagkyndig og empatisk måde fik løsnet op for gamle spændinger . Specielt nakke spændinger der ellers ikke er til at komme til .

1. Massør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Et økologisk foretagende med focus på dig og naturen. Alle produkter er bæredygtige og økologiske så du kan få dine behandlinger med god samvitighed og du kan forlade klinikken med nyt frisk sind og fornyet energi i den nu mere afslappede krop uden at der er tilføjet skadelige stoffer til din krop.

4,9

Danmarks bedste massage!!

Ecotrip er uden tvivl det bedste sted jeg nogensinde har fået massage - stedet oser af hygge og varme. Indehaveren Katja er super sød, hjertevarm og topprofessionel. Jeg har været til mange massører der ikke når hende til sokkeholderne. Katja vil til enhver tid få mine varmeste anbefalinger! Jeg er fast kunde for livet :)

12. november 2014

Fantastisk!!!

Har flere gange besøgt denne skønne klinik, og fået den mest fantastiske og grundige massage af Katja! Vil uden tvivl anbefale alle at besøge Ecotrip :-)
Kommer klart igen!!!

14. februar 2014

Professionelt og god stemning

Jeg har fået fjernet hår ved sugaring-metode (brazilian) hos Katja/Ecotrip, og det var bestemt med godt resultat. Der er ingen tvivl om at Katja ved hvad hun laver. (Jeg har prøvet mange klinikker, og har ikke altid været tilfreds, men hos Ecotrip havde jeg intet at klage over.) Jeg kan uden tøven anbefale Ecotrip til andre som skal have fjernet hår!

25. november 2013

Hyggeligt og professionelt

Helt fantastisk klinik på Nørrebro. Så hyggeligt og rart - søde mennesker og god stemning.
Katja Grønne er super dygtig og sød.
Jeg har fået de bedste akupunktur -og massagebehandlinger. Går derfra som et helt nyt menneske.
Kan anbefales!

22. november 2013

Rigtig god behandling og det virker

Jeg har været i behandling hos Ecotrip. Omgivelserne er rigtig behagelig og man føler sig hjemme der. Jeg er blevet behandlet mod rygsmerter med elektroakupunktur og det har virket. Efter to behandlinger er mine smerter minsket en hel del. Det er et helt vidundermiddel, hvor jeg ikke har kunne få noget hjælp ved lægen.

12. november 2013

Bedste behandling i super hyggelige omgivelser :)

Jeg har efterhånden fået en del behandlinger hos Ecptrip både massage, akupunktur og sugaring og jeg kan ikke sige et eneste dårligt ord om nogle af mine besøg.
Jeg har i ca. 10 år lidt af seneskedehindebetændelse, jeg havde aldrig prøvet akupunktur før jeg kontaktede Katja Grønne fra Ecotrip, hun gav mig nåle i mine fingre og efter bare 1 behandling forsvandt det fuldstændig og jeg har ikke haft smerter siden.
Jeg har med tiden været hos mange forskellige behandlere og fået massage da jeg efter min graviditet har døjet med lændehold. Katja Grønne har hidtil været den eneste som rent faktisk har gjort en forskel, hun tager rigtig godt fat og finder hurtigt frem til smertens kilde.
Behandlingen hos Ecotrip er altid professionel og virkelig behagelig. stemningen og omgivelserne er hjemlige og super hyggelige. Deres te er rigtig og det kan nogen gange være svært at komme videre, når man først har sat sig i klinikkens lille cafe.
Jeg kan VARMT anbefale Ecotrip og gør det ofte :)

30. oktober 2013

Sugaring i topklasse

Netop flyttet til Kbh og ledte efter et sted med intim hårfjerning hvor de bruger sugaring metoden. Ecotrip er helt sikkert stedet!
Der er en rolig og hyggelig atmosfære, der får en til at slappe af. Og samtidig en yderst professionel behandling.
Her kommer jeg gerne igen....

29. oktober 2013

God oplevelse

Jeg købte kupondeal til 30 min zoneterapi men endte med også at få sugekopsbehandling da jeg har vildt mange spændinger som er skyld i at jeg får hovedpine. Det hjalp i hvert fald på hovedpinen i 5-6 dage og har fået en ny tid nu så ser frem til det.

8. oktober 2013

Ren forkælelse

Zoneterapi er simpelthen ren forkælelse hos egotrip - jeg nød det i fulde drag og ærgrede mig over jeg kun havde bestilt 30 min. Næste gang skal det uden tvivl være en hel time. Gik derfra fuld af lethed og glade fødder og en krop der var sat i gang med at rense ud.
Yderst professionel og effektiv behandling.
-Katja

29. august 2013

Sugaring - det bedste for din hud

Hvis du ønsker at få fjernet hår på benene eller i bikinilinien og er træt af skægstubbe, indgroede hår og rødme efter voksning, så er sugaring en meget skånsom metode til hårfjerning på steder med tynd og følsom hud. Og hos Ecotrip får du samtidig en yderst kompetent og venlig behandling, så du kan føle dig helt tryg og afslappet. For mig begyndte det med en kupon-deal, og jeg tror, at jeg har fundet min faste "afpelser" ;-)

30. juli 2013

Så vidunderlige behandlinger! Ineke er en stjerne!

Har nu været et par gange hos ecotrip og det er ikke sidste gang! Fik ansigtsbehandling begge gange og det er helt vildt dejligt. Mens masken virker får man den dejligste massage af arme, hænder osv. Virkelig godt! Rygmassagen var dyb, til tider smertefuld men meget grundig og energifyldt. Stemningen omkring det er også bare dejlig lokalet er fint og der er dejlig afslapningsmusik til hele seancen. Kan klart anbefales!!

10. juli 2013

Professionelt og personligt!

Det startede med en Sweetdeal på en sugaring, og jeg er siden kommet der flere gange! Det er et skønt sted med en rolig atmosfære og behandlingen er absolut i top! Det hele foregik professionelt men samtidigt med en hyggelig stemning - absolut et (eller flere!) besøg værd!

2. juli 2013

Fantastisk massage i hjemmelige omgivelser!

Jeg fik massage hos ecotrip i forbindelse med en two for one deal. Der var ingen problemer med at bestille tid og man fik ikke følelsen af en anderledes behandling fordi man "kun" havde betalt halv pris! Dejlig atmosfære lige fra når man træder ind af døren og lækker the som man kan nyde imens man venter på sin tur. Jeg fik en fysiurgiskmassage og med sådan en massage skal der tages fat - og det blev der gjort!! Det kunne virkelig mærkes og massagen bliver tilpasset efter ens behov! Kan varmt anbele ecotrip og jeg skal bestemt derhen igen og få løsnet spændingerne i ryggen!

2. juli 2013

Hyggeligt, professionelt og afslappet

Jeg kan kun anbefale Ecotrip! Jeg har indtil videre kun fået foretaget sugaring, men i forhold til de andre steder jeg tidligere har benyttet, er der bare det der ekstra over Ecotrip. De hyggelige små lokaler, den gode og afslappede stemning, men stadig en professionel behandling. Jeg glæder mig til også at prøve nogle af de andre behandlinger!

26. juni 2013

Velvære og velbehag i fantastiske velbefindende omgivelser...

Jeg træder ind i et univers der emmer af velvære med en atmosfære af ro. Jeg føler mig velkommen fra 1 sekund i de hyggelige omgivelser, der opfordrer til at tage et "break" fra den travle hverdag. Behandlingen er god, selve behandleren tager hensyn til mig, spørger ind for at finde mine "problemer" og tager så vare om dem. Jeg går derfra med en fantastisk følelse af en fornyet krop, med ro i sindet og fyldt af ny energi.
Jeg kan varmt anbefale Ecotrip, hvis du har brug for et boost energi, har specifikke problemer eller hvis du blot trænger til at forkæle dig selv...

24. juni 2013

Afslappende og professionelt

Jeg opdagede dette lille sted ved en tilfældig gåtur rundt i Indre Nørrebros gader. Ja, det er nærmest et lille sted for afslapning end en egentlig klinik.
Indretningen er hyggelig med en blanding af antikviteter og et personligt præg med fotos på væggen.
Min veninde og jeg fik en "veninde"-tid, og vi kunne ligge i det samme rum, hvilket var rigtig hyggeligt. Som en fin afslutning på den afslappende, forløsende og professionelle massage, fik vi en kop lækker te til at "vågne" på. Alt i alt en rigtig rar oplevelse.

Jeg har siden prøvet sugaring flere gange, hvor jeg altid føler mig rigtig tilpas og meget tilfreds, når jeg går derfra.

Indehaver og behandler, Katja Grønne, er pt den eneste behandler jeg har haft fornøjelsen af, og hun er meget professionel men også uformel på en måde, der skaber en afslappet stemning.

25. maj 2013

En afslappende oase i hjertet af Nørrebro

Havde købt en ansigtsbehandling gennem Sweetdeal til Ecotrip, og det var en FANTASTISK oplevelse!

Stedet er super hyggeligt samt bekvemt, og du får dejlig the inden start af behandlingen og efter behandlingen. De bruger velduftende og naturlige økocremer/olier, og masserer også din overkrop som en del af ansigtsbehandlingen.

Det eneste, som jeg savnede, var at Ineke forklarede mere om hvad hun gjorde i form af hvilke slags olie og cremer, hun puttede på mit ansigt, og hvad de var gode for.

10. november 2012

Utroligt hjemmeligt

Ecotrip... aldrig har jeg været i en så unik klinik! der er hjemligt, roligt og søde smil, fra man kommer til man går. Derudover er behandlingen fabelagtig. Og teen er vidunderlig.
Bestemt ikke sidste gang.

27. september 2011
Vis anmeldelser på alle sprog (127 anmeldelser)