Schnelle Erledigung der Bestellung. Das von uns erworbene Artikel, Waschtischarmatur George mit Wasserfall, könnte ein Upgrade gebrauchen.Z.B, der Auslauf könnte eine Neigung vertragen, damit kein W... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vorig jaar had ik een doucheset + extra grote kop besteld. De thermostaatkraan en handdouche gingen helaas na 8 maanden al defect. Gelukkig heeft ecorain hier fantastisch op geanticipeerd toen... Se mere
Service qua levering is uitstekend gegaan. Product ziet er tot nu toe in goede staat uit en van degelijk materiaal. Handleiding zeer onduidelijk eigenlijk tot aan het onacceptabele aan toe. Check up l... Se mere
Nachdem wir unsere Duscharmatur ein halbes Jahr in Benutzung hatten, hat sich leider an einer Stelle am Temperaturregler die Beschichtung leicht gelöst. Die Reklamation wurde innerhalb eines Tages bea... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
50% minder waterverbruik en 2x zoveel comfort tijdens het douchen. Met onze duurzame douches kun je zorgeloos genieten van jouw moment.
Kontaktoplysninger
Nobelstraat 19, 7131PZ , Lichtenvoorde, Holland
- info@ecorain.nl
- ecorain.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 7 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne regen- en handdoucheset, echter handleiding onduidelijk én onvolledig en daarom voor leek moeilijk in elkaar te zetten.
Mooie regen- en handdoucheset, doucht ook erg fijn. Echter gebruiksaanwijzing is niet volledig (nl. voor stap 'doucheset' gaat deze van stap 5 naar stap 8) én best wel onduidelijk (nl. onduidelijk in welke volgorde de subonderdelen gemonteerd moeten worden, aangezien deze niet in een logische montagevolgorde staan). Was daarom even puzzelen en daarom ook 4 ipv 5 aterren.
Goede snelle bezorging
Goede snelle bezorging. Keurig verpakt. Helaas echter vond ik de kwaliteit minder daarom retour gestuurd.
Ecorain douchekop
Vandaag onze Ecorain besparende douchekop uitgeprobeerd en ik ben zeker verrast door deze douchekop. Prima straal en hard genoeg om heerlijk te douchen. Kwa prijs een goede aanrader.
Snel bezorgd en goede kwaliteit
Snel bezorgd, product van goede kwaliteit en zoals omschrijving
Via de praxis site een chromen…
Via de praxis site een chromen douchestang besteld.
Er werd en zwarte geleverd. Kan gebeuren.
Het omruilen is verder keurig netjes en vlot gegaan.
De regendouchekop …
De regendouchekop die ik heb gekocht lekt, het contact liep in het begin goed, nu is het stil voor een eventuele oplossing. Ik wacht nog op antwoord. Ze zijn wel heel vriendelijk aan de telefoon.
Een nieuwe douchekop toegestuurd gekregen, deze lekt ook maar minimaal. Maar dat gaan we oplossen.Een goede service dat is zeker.
Na het ruime assortiment doorlopen te…
Na het ruime assortiment doorlopen te hebben gekozen voor de ecorain douche kop. Sneele verzending en goed verpact. De ecorain douche kop is snel te monteren en geeft een heerlijke ervaring.
Zeer tevreden met douchekop Charly
Zeer tevreden met douchekop Charly. Drie verschillende soorten stralen die alle goed bevallen.
Mooie doucheset, minder druk dan ik gewend ben
Snelle levering van doucheset, zonder kraan. Het geheel ziet er mooi uit. De druk van de regendouche is wel lager dan ik gewend ben. Dat is echt even wennen.
Regen Douche combinatie besteld en deze…
Regen Douche combinatie besteld en deze werkt top design is mat zwart voor een prijs die zeker niet te veel is. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Levering was snel.
Product zoals afgebeeld
Product zoals afgebeeld, levering op tijd en product prima verpakt.
Prima douchekop.
Prima douchekop.. een echte ‘Spa Douche’. Heerlijk.. geeft wel wat meer waterstromingsgeluid in de douchekop…. Verder prima!
Zeer tevreden met mijn aankoop
Douchekop Charlie met doucheslang
Op zoek naar een waterbesparende douchekop met doucheslang. Goede beschrijving op de webshop en mooie prijs. Snelle levering en het plaatsen is zo gebeurd. Alles past goed op mijn bestaande constructie. Heerlijke straal water komt eruit. En je kunt makkelijk afwisselen met de andere standen. Zeer tevreden over dit product.
Het is lekker onder deze regen douche
Het is lekker onder deze regen douche
Kan iedereen aan bevelen
Ik heb alles goed bekeken alles goed in…
Ik heb alles goed bekeken alles goed in elkaar gezet en hij lekt

Besvarelse fra EcoRain
Uitstekende hulp klantenservice en…
Uitstekende hulp klantenservice en begeleiding installatie regendoucheset. Financiële afwikkeling heel coulant.
Læs mere om andre typer anmeldelser.