Ugc video's niet goed en accountblokkade
Ik kwam EcomStudio tegen via een Facebook-advertentie en besloot een betaald abonnement af te sluiten, omdat je zonder abonnement eigenlijk nauwelijks iets kunt testen.
De problemen begonnen vrijwel meteen. De credits die bij het abonnement hoorden werden niet toegevoegd aan ons account, waardoor we eerst meerdere keren moesten mailen voordat dit opgelost werd.
Vervolgens hebben we verschillende video's gegenereerd, maar de resultaten waren teleurstellend. Vooral de UGC- en avatarvideo's werkten niet correct. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat een video maximaal 16 of 20 seconden mag duren, maar de avatar blijft gewoon verder praten. De video stopt dan abrupt midden in een zin, zonder call-to-action of fatsoenlijke afsluiting. Hierdoor zijn alle video's simpelweg onbruikbaar voor advertenties.
Toen we hierover contact opnamen, kregen we eerst de vraag om een gesprek in te plannen. Kort daarna werd ons account echter plotseling geblokkeerd, terwijl er nog betaalde credits op het account stonden.
De uitleg die we vervolgens kregen was dat we zogezegd via meerdere accounts gratis proefperiodes zouden hebben gebruikt.
Al bij al een erg vreemde ervaring. Slechte communicatie, technische problemen die niet opgelost raken en uiteindelijk een blokkering van een betaald account met credits nog openstaand.
Op basis van onze ervaring kunnen wij EcomStudio helaas niet aanbevelen.

Besvarelse fra Ecomstudio