Al meerdere malen besteld en altijd top. De laatste ster komt als de citronella kaarsen er zijn
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht aan. Maar ik vroeg aan de verkoper hoe dat kwam en kreeg n link van YouTube doorgestuurd en de zaterdagavond is top geëindigd met n gezellig warm vuur 😁👍👍👍... Se mere
Virksomheden har svaret
Waar zal ik beginnen.. wij wonen in een appartement in Utrecht en hebben een gemeenschappelijke tuin met de buren. We mogen officieel geen hout meer stoken dus onze vuurkorf hebben we... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
EcoFuego - de nieuwe generatie vuurkorf zonder hout. Onze milieuvriendelijke vuurkorven branden op een speciale wasformule, waardoor ze 90% minder CO₂ uitstoten dan traditionele houtvuren. Ze zijn compact, gemakkelijk mee te nemen en direct klaar voor gebruik – ideaal voor tuin, balkon, camping of strand.
Kontaktoplysninger
Holland
- ecofuego.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Weer top
Al meerdere malen besteld en altijd top.
De laatste ster komt als de citronella kaarsen er zijn
Snelle levering. Wij bestelden vlak voor de vakantie en hebben op de camping lekker een vuurtje gemaakt op het terras. Was prima warm, snel uit, geen stank. Gewoon top.
Het bedrijf reageert op een melding per…
Het bedrijf reageert op een melding per app.
Direct weer 2 kaarsen besteld.

Top haard
Deze voor mij onbekende Ecofuego voor mijn verjaardag gekregen. Afgelopen maand gebruikt en blij met hoe makkelijk het aansteken en doven gaat, de warmte van de vlammen en het mooie schouwspel. Dank ook Peter (Ecofuego) voor de top oplossing die je voor ons hebt verzorgd!

Besvarelse fra EcoFuego Nederland
Snelle levering en fijne kaarsen
Snelle levering en fijne kaarsen! Branden goed en gezellig! Geen kampvuur lucht nadien

Aanrader!!
Waar zal ik beginnen..
wij wonen in een appartement in Utrecht en hebben een gemeenschappelijke tuin met de buren. We mogen officieel geen hout meer stoken dus onze vuurkorf hebben we weggedaan.
We zochten een alternatief en toen kwam ik de eco fuego tegen. Wat een fantastische ervaring.
Positieve punten op een rij:
- groot vuur
- veel warmte
- makkelijk aan te krijgen
- echte kampvuurervaring
- geen hout en geen rookgeur
- makkelijk uit te zetten en weer aan te zetten
- ook gebruiken wij het op ons dakterrasje
Wij zijn er heel blij mee en ik schrijf niet vaak reviews maar nu wil ik dit echt aanprijzen.
Trouwens, het is wel best een investering. We hebben er goed over nagedacht, de navullingen kosten natuurlijk ook elke keer wel geld. We weten nog niet hoelang een vulling meegaat want wij hebben hem nog niet zolang. Er staat ongeveer 8 uur op de website per kaars. Ben benieuwd.
Klantenservice is trouwens goed te bereiken en reageren snel!

Mooie vuurkorf
Mooie vuurkorf! Dat gaat genieten worden! Snelle en correcte levering! Er ontbrak een voetje in de verpakking en dit werd na een seintje zonder problemen nagestuurd.

Besvarelse fra EcoFuego Nederland
Wat een SUPER gave haard!
Gisteren onze nieuwe haard ontvangen en wat zijn we er blij mee 😃. Een super mooi uiterlijk en een écht lekker vuurtje 🔥 (we waren benieuwd of het geen klein vlammetje zou zijn en dat is het zeker niet). 100% een aanrader!

Besvarelse fra EcoFuego Nederland
Zeer sfeervol en warm vuur
Zeer sfeervol en warm vuur. Gemakkelijk aan te steken en te doven. Je kleren stinken niet naar rook. En het is makkelijk mee te nemen.
Kortom een topprodukt!

Heel tevreden!
Wij hebben de Eco Fuego houtlook, het is een degelijk en mooi product. Het contact met de verkoper was heel vriendelijk en de levering was snel. De navulling is redelijk prijzig, maar je hebt er wel lang plezier van. Fijn dat er een hoes bij zit. De haard is makkelijk aan te steken, geeft geen vonkjes en geen stank, en zorgt voor een mooi vuurtje dat heerlijk warm is. We zijn er heel blij mee.

Aanrader
Eco Fuego. Eindelijk prachtig vuur zonder as en stank en bovendien makkelijk te bedienen. Aanrader!
Geweldige uitvinding,milieuvriendelijk
Snelle service, vriendelijke mensen, prachtig product.
Onwijs tof product!
Onwijs tof product. Beetje prijzig in de aanschaf, maar het wel waard. Ziet eruit als een echt vuurtje, geeft ook warmte, kids kunnen er zelfs marshmallows in opwarmen. Echt heel erg blij mee!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.