Totalt elendig oplevelse - hold jer væk!
Jeg fik for 5 uger siden en ny bil, hvor vi fik en tracker fra Ecofleet installeret.
Først oplevede vi, at vi ikke fik et login til vores konto, efter trackeren var installeret, og de svarede ikke på mail, da jeg skrev om dette. Først da jeg ringede, fik jeg dette løst.
Efter ca. en uges tid holdt trackeren op med at virke, og den sendte ikke længere data. Jeg tog fat i support, der oprettede en sag på det, men hørte aldrig tilbage fra dem.
Siden da har jeg været nødt til at ringe til support utallige gange, og hver gang får jeg en sludder for en sladder og intet sker.
Endelig lykkedes det mig at få dem overtalt til at sende en tekniker ud, da de pludselig fandt ud af, at det var sim-kortet, der ikke virkede.
Det fik jeg så skiftet for 4 dage siden, men trackeren virker stadig ikke!
Igen igen igen har jeg ringet til support, fået en sludder for en sladder, og de lover igen at v4ende tilbage, men gjorde det ikke.
Derfor ringede jeg sidst på dagen og sagde til dem, at nu gider jeg ikke mere, og jeg vil have trackeren fjernet og ALLE mine penge returneret.
Trackeren har på dette tidspunkt ikke virket i 20 dage!!!
Jeg forventer, at jeg nu skal bruge endnu mere tid og energi på at komme ud af dette rod, men jeg håber på, og opfordrer hermed firmaet til, at de her vil vise sig fra deres bedste side og hjælpe en meget utilfreds kunde videre.
Summa Summarum - jeg anbefaler på INGEN måder, at nogen handler med dette firma.
Magen til dårlig kundeoplevelse skal man lede længe efter!
7. august 2020