De reisorganisatie heeft geleverd wat was afgesproken. Alles is goed verlopen en vragen werden snel en correct beantwoordt. Onze wandelroute werd in eerste instantie via een betaalapp gedeeld, maar w... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De 8 daagse wandelreis Tenerife was perfect georganiseerd. Het was geheel uitgegeven aan de Oostenrijke organisatie Euro hike/ Euro bike. Ik kan geen commentaar of kritiek hierop hebben. Mooie hotels... Se mere
Everything went smoothly, and the route was well planned, and manageable. However, it would have been good if ECTIV had explained that we would need to present the paper copy of the voucher at each ho... Se mere
We hebben 3 dagen gewandeld in Hunsrück. Prima geregeld. Hotels tops, transfers goed geregeld. Iedereen even aardig. Wandelingen zijn top
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.
Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa
Skrevet af virksomheden

- Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.
Kontaktoplysninger
Wateringweg, 131, 2031 EG, Haarlem, Holland
- 0854016272
- reserveringen@ecktiv.nl
- ecktiv.nl
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Allen naar Macedonië
+: zeer behulpzaam aan de telefoon
: zeer mooie route en mooi opgebouwd (eerst fiets inrijden en dan alsmaar langere en mooiere routes)
: soepel qua bagageophaal (zowel qua gewicht als qua uur)
: afwisseling in de verblijfkeuzes (zeer leuk in Otesevo)
: nummer voor hulp: werkt goed
-: transfers kunnen in Macedonië veel goedkoper als je het zelf regelt; maar VEEL goedkoper
: documenten voor de reis ontving ik maar dagen op voorhand (niet leuk om je zo voor te bereiden)
: op de documenten was mijn startpunt foutief zodat er nog snel iets geregeld moest worden
: de hotelnachten die ik elders verbleef werden niet terug betaald; zelfs niet gedeeltelijk
: de verblijfplaats in Sveti Naum werd foutief vermeld op de documenten (was appartement en niet hotel in Sveti Naum)
: adres in Vechani is zeer goed qua ligging maar het hotel voldoet niet echt meer (geen ontbijt - kamer was proper maar zeer rudimentair)en juist daar verblijf je 2 nachten)
Wij boeken graag bij Ecktiv voor leuke…
Wij boeken graag bij Ecktiv voor leuke sportieve vakanties! Aan alles wordt gedacht en ze zijn flexibel in het omgaan met wijzigingen in onze plannen.
Reis mooi, maar route onduidelijk.
De reis zelf was mooi, maar de organisatie was matig. We kregen een lijst met 6 dagen aan route, echter klopte de omschrijving niet met de route GPX, en was er 3 van de 6 dagen veel onduidelijkheid bij ons wat nu de bedoelde route was.

Topvakantie door Ecktiv
Goede en duidelijke dienstverlening. Alles ging zoals beloofd. Mede daardoor werd dit voor ons een onvergetelijk uitstapje!
Het pieterpad
De hotels en het eten waren goed , maar er was op 2 plaatsen geen fietsenhok en moest de fiets mee op de kamer ! We vonden ook vervelend dat de knooppunten niet van uit het hotel waren , en dat je er onderweg vaak te maken met onverwachte dingen , die papieren waar de knooppunten op stonden waren niet compleet , dus moest de reisleiding elke avond het bij iedereen uit gaan leggen , wat irritatie opleverde ! De reis op zich was uitdagend , mooie natuur en mooi !

Besvarelse fra ECKTIV
Was een prachtige fietsbusreis .
Was een prachtige fietsbusreis naar Toscane.
Vooral zo fijn dat onze eigen fietsen in de fietstrailer mee kunnen.
Alles was met Fital goed geregeld met een geweldige kundige buschauffeur en extra fietsbegeleiding .
Mooie fietsroutes, waren af en toe pittige klimmetjes met daarna mooie afdalingen het was genieten van La Dolce Vita.
Op naar de volgende fietsbus vakantie.
Een minpunt van de reis vind ik dat de…
Een minpunt van de reis vind ik dat de reisdag naar huis met de bus en trailer erg laat vertrokken is uit Konstanz. Uiteindelijk reden we pas om kwart voor 9 weg uit Konstanz. Daardoor waren we laat bij het vliegveld Maastricht. Om 20uur reed ik daar weg met de auto. Ikzelf moest toen naar Hoogmade rijden. Nog 2,5 uur. Rijd je uit Konstanz 2 uur eerder weg, zou dat voor mij prettiger zijn geweest. In september is het namelijk om 8 uur al donker.

Besvarelse fra ECKTIV
Het was een prachtige reis
Het was een prachtige reis. Onze gids Martin heeft daar een hele goeie bijdrage aan geleverd.
Mooie wandeling, verrassend landschap, fijne overnachtingen. Best wel kennis van Duits
De route is heel mooi, de hotels waren heel goed. Het weer viel beter mee dan enkele dagen voordien voorzien, het heeft deugd gedaan!
Enkele punten die beter kunnen:
- De routebeschrijving enkel in het Duits (de wandelgids) en niet volledig tot aan de overnachting. De etappes uit de gids komen ook niet altijd overeen met onze dagetappes.
- De etappebeschrijving was niet helemaal correct of volledig en in het Duits. De wandelafstand verschilde nogal eens, in 1 hotel moest je al van daags voordien reserveren om er te kunnen eten, in een ander sloot het receptie om 18u, een hotel ligt ver van de route af, te voet te bereiken via lange baan zonder voetpad.(Hotel was bereid te komen halen, maar dat wisten we niet).
Gelukkig is de vriendin met wie ik dit deed Duitstalig waardoor de taalbarrière wegviel, anders was dit voor mij moeilijk geweest. Wij hadden het fijn gevonden om een routebeschrijving te krijgen in het Nederlands per dag en van hotel tot hotel.
Bovenstaande is echter geen reden om later niet opnieuw via Ektiv te boeken!
Onze ervaring
Na een minder goede start ,muffe kamer ,wel schoon ,hebben we genoten van een goed georganiseerde fietstocht.
Prima hotels ,correct vervoer van bagage en het verplaatsen van de auto.
Voor iedere fietsliefhebber een aanrader.
Organisatie goed op orde
Organisatie goed op orde. Prachtige wandeling. Logies wat wisselend van kwaliteit en gezelligheid.
Alles was goed geregeld en klopte met…
Alles was goed geregeld en klopte met de gegevens die we vantevoren ontvangen hadden.
Behulpzaam
Ze denken mee en komen met alternatieven. Wat minder is, is dat we bij de 5 daagse Huttentocht ook een alternatieve hut hebben gekregen wat feitelijk geen berghut is, maar gewoon hotel langs een provinciale weg. En dit terwijl we hoorden dat de berghut die we volgens de geboekte reis zouden krijgen gewoon beschikbaar was.
De fiets/bus reizen zijn voor mij en…
De fiets/bus reizen zijn voor mij en mijn vriendin ideaal, Lekker fietsen en bij aankomst hotel staat je bagage er al weer. De hotels en eten zijn prima, de de prijs kwalitit verhouding is ook goed.
Vaak heb je ook nog de keuze tussen een wat langere of kortere tocht.
Nette en schone hotels en goed bagagetransport
De accomodaties waren goed en vaak zeer behulpzaam. Het ontbijt goed tot zeer uitgebreid. Er was niet altijd avondeten in de hotels te krijgen maar dan wel op loopafstand.
Wij hadden liever de route in 10 in plaats van 8 dagen gelopen maar die keuze was er niet terwijl andere mensen wel 10 dagen geboekt hadden bij andere organisatie. We hebben 2 routes in moeten korten. Hierover was wel goede info gegeven.
Er was miscommunicatie over de boekinsperiode. Je moest meerder keren de datum invullen en daar is het wellicht fout gegaan. Maar de reisperiode had ik ook bij de info gezet. Ik ben hierover vriendelijk tewoord gestaan en in de korte tijd tot aan de reis was de omboeking snel en tegen schappelijk tarief geregeld.
Slechte info over de reis en voorschriften.
Er werd aangegeven dat ik informatie had gekregen over de ,, voorschriften,, zoals de fietstassen en stuurtasjes, spiegels , batterijen, display elke keer verwijderd dienden te worden. Deze info hebben mijn medereizigers ik nooit gezien laat staan ontvangen. Het eten bij des
De eerste stop was slecht,zelfs de chauffeur vertelde dit al eerder aan te hebben gegeven maar werd niets mee gedaan, het hotel waar we 2 nachten verbleven waar we niet konden eten was oubollig, de douchedeur viel eruit , het slot was kapot, personeel bij aankomst onvriendelijk. Bij het eten woensdag avond was er gratis wijn bij het eten, ik drink geen alcohol en moest mijn drankjes zelf afrekenen! De begeleider was erg aardig net zoals de chauffeur maar de laatste soms erg grof in taalgebruik. De informatie over de reis en vervoer slecht. Aankomsttijd zou tussen 5 en half 8 zijn. Wij waren om 20 over 11!!! Bij de opstapplaats waar de auto stond en moesten toen nog 2 uur naar huis rijden .We zijn om 8 uur op donderdag morgen vertrokken bij het laatste hotel en snachts van donderdag op vrijdag om 5 voor 2 thuis. De hotels genoemd in de beschrijving , daar klopte niets van. Alles werd omgegooid , niet erg op zich maar betere communicatie was wel wat netter geweest. De groep was erg groot en zeer luidruchtig bij ontbijt en avondeten , dat hoorden we van verschillende kanten. Jammer , voor een best kostbare reis. Geen tweede keer voor ons..

Besvarelse fra ECKTIV
Was een fijne sfeer en alles was prima…
Was een fijne sfeer en alles was prima geregeld
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.