Oplichting! TEMU ARTIKELEN!!!
Koop NIET bij dit bedrijf!!!
Ze maken gebruik Van dropshipping!!
Die leuke roze haaknaaldenset in een etui bleek van waardeloze kwaliteit en deed me aan TEMU denken. En ja hoor, bij het zoeken op Temu vond ik daar de set voor 5,50€ 🤬
Er wordt door Echtatudio beweerd dat ze hoogwaardige producten verkopen. De haaknaaldenset zou van het merk ‘deClarie’ zijn. Die merknaam is nergens te vinden!
Gemaild naar Echtstudio dat ik het terug ging sturen om die reden en mijn verzendkosten vergoed wil.
Zie onderstaand hun antwoord.
De verzendkosten voor het terugsturen vergoeden ze dus niet ondanks dat zij spullen verkopen die niet aan hun eigen criteria voldoen!
KOOP DUS NIET BIJ ECHTSTUDIO!!
Dit is hún antwoord:i
Wat vervelend om te horen dat de roze haaknaalden set niet aan uw verwachtingen voldoet en dat u ontevreden bent over de kwaliteit van het mapje.
Wij streven ernaar om producten aan te bieden waar onze klanten met plezier mee werken.
Als dat voor u niet het geval is, is het uiteraard geen enkel probleem om de set aan ons te retourneren.
Ten aanzien van uw opmerking over de prijs en andere aanbieders: wij begrijpen dat prijsverschillen online vragen kunnen oproepen.
Als Nederlands bedrijf dragen wij echter zorg voor zaken als kwaliteitscontrole, lokale service, belastingen, personeelskosten en snelle levering vanuit eigen voorraad, wat invloed heeft op onze prijsstelling ten opzichte van internationale platformen.
VERVOLG:
Ik reageerde zeer teleurgesteld op dit antwoord en liet hen ook weten een negatieve recensie te zullen schrijven.
Het antwoord dat ik daarop kreeg laat goed zien wat voor een bedrijf Echtstudio is.
DIT IS HUN ANTWOORD
Wat een agressieve en onrespectvolle taal, met ook nog eens een bedreiging over een negatieve beoordeling.
Wij proberen altijd netjes en oprecht iedereen te beantwoorden, maar aangezien dit al de 3e aanvallende mail is, gaan we het anders doen.
We zullen zodoende in dezelfde taal uw mail beantwoorden, want dat is hetgeen u graag wilt.
Laten we ook gelijk duidelijk zijn, bij dreigingen van bijvoorbeeld een negatieve review, zijn we gelijk klaar.
Daardoor ga je je zin sowieso niet krijgen, want dat wil je uiteraard graag.
Weet je wat pas ongelofelijk is?
Dat je je zo druk maakt, dat kan nooit goed zijn voor de gezondheid.
Gewoon voortaan bestellen bij Temu, dat zou dus beter zijn voor de gezondheid en laat je de nederlands ondernemers met rust.
We zien de retour wel verschijnen.
15. februar 2026
Uopfordret anmeldelse