Har købt Ecco Cosmo sandaler, har haft et par for mange år siden, som blev slidt helt og aldeles op. Og de nye sandaler er super dejlige, god til en bred fod, god støtte i bunden. Og fantastiske at... Se mere
Pas på, hvis du har rabatkode til webshoppen, og køber flere ting i samme ordre. Hvis du returnerer noget i din ordre, vil de ikke lave ny beregning på din ordre, så er rabatkoden delvis tabt .. D... Se mere
Dejlige sandaler, som både er smarte og rare at have på. Der er ekstra polstring i hæl-stroppen som gør den virkelig blød at gå med. Sålen er dejlig blød, og stropperne er nemme at indstille, så den p... Se mere
Fik leveret et par af mine ynglings sandaler, hurtigt og med en fornuftig rabat. Følte mig tryg v/handlen hos ECCO Shop
- nr. 68 af de 78 bedste virksomheder i Skobutik
- nr. 30 af de 31 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
Om The Official ECCO Shop
ECCO is a Global family of Shoemakers
True passion is essential to making great shoes. From drawing the first sketches to presenting our finished shoes in ECCO stores around the world, we apply the utmost attention to detail and quality. Unique to our industry, we make leather at our own tanneries and produce shoes at our own factories.Throughout our history, our philosophy has been to make shoes that are shaped to fit the foot, not the other way around. This is who we are.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Virkelig gode
Virkelig gode, vinterstøvler… Sidder perfekt mærkes slet ikke tunge. Hurtige levering og god service! 😊
Forbilledlig håndtering af henvendelse
Sendte billeder af et par 7 år gamle støvler, hvor der der var sket noget med sålen, hvilket kunne være relevant for ECCO's teknikere/udviklingsafdeling. Fik hurtigt en reaktion og fulgte proceduren og sendte støvlerne til den adresse ECCO havde angivet. ECCO tilbød et yderst pænt beløb som skulle modregnes, når jeg købte næste par på ECCO's site. Ny støvler er nu kommet og er brugt - helt perfekte. En forbilledlig håndtering af en henvendelse.
Dejlige sko👏👏
Dejlig vinterstøvle
Dejlig vinterstøvle. Den har klaret både regn og sne efter impregnering. De holder varmen.
Min bestilling kom til tiden og…
Min bestilling kom til tiden og produktet var af en rigtig god kvalitet, desværre var støvlen meget stram og næsten umulig at få foden ned i. Vi har derfor måtte returnerer støvlerne. Venter stadig på pengene retur. Bestilt den 19 dec. skrevet den 10 jan. 2026
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Køb ikke din julegave her
Jeg købte et par Eccosko i julegave til min kæreste. Det gjorde jeg i forbindelse med Black Friday.
Min kæreste var skam glad for julegaven. Det viste sig dog at skoene ikke passer til hendes smalle fødder, hvorfor hun kontaktede Ecco på den anden side af nytåret for at få dem byttet til noget hun kan passe. Det afviste de, med henvisning til, at der er gået over en måned siden købet.
Det er altså lidt svært at bytte en vare indenfor en måned, som er købt omkring Black Friday som julegave. Så overvej det inden du køber julegaver hos Ecco

Besvarelse fra The Official ECCO Shop
God pasform
Perfekt forløb fra start til slut
Perfekt forløb fra start til slut. Absolut positiv oplevelse og service.
Nemt at bestille hurtig levering godt…
Nemt at bestille hurtig levering godt produkt jeg er meget tilfreds
Ecco er mit sko/ støvlemærke
Ecco er mit sko/ støvlemærke. Jeg har det godt i mit fantastiske fodtøj. 👍👍👍👍👍
BEDSTE SKO NOGENSINDE
God service og hurtig levering
ECCO PÅ KØBMAGERGADE
Jeg går ind i en forretning som er åben, lys og venlig. Bliver mødt af et personale som er smilende, venlige og imødekommende. Jeg vil altid vende tilbage til denne ECCO forretning, og jeg gjorde mig tanke om at jeg har gået i ECCO sko på et eller andet tidspunkt i mit lange liv. Med venlig hilsen Uffo
Flot, varm og komfortabel.
Virkelig lækker og let støvle med rigtig god pasform og flot design. Intet der trykker eller klemmer nogen steder. Sålen er fleksibel men alligevel fast og støttende. Varm, uden at fødderne “koger” i dem.