eBoligSkødet ApS Anmeldelser

5,0

Tina var vores boligkøbsrådgiver under købet af vores første lejlighed. Af samme årsag havde vi ganske mange spørgsmål og var usikre på alle de nye begreber vi stødte på. Tina mødte os altid med pro... Se mere

Jeg havde Tina som rådgiver ved køb af ejendom og har været utroligt glad og tilfreds med hendes ekspertise igennem hele processen. Som førstegangskøber følte jeg mig mig fuldt informeret, hvilket ga... Se mere

Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos eBoligskødet i forbindelse med behandlingen af dødsboet efter min far. Hele processen har været præget af god kontakt, tydelig kommunikation og stor genne... Se mere

eBoligSkødet er yderst professionel og yder den bedste service. Vi fik lavet fremtidsfuldmagter, og blev vejledt hele vejen igennem, så vi følte os trygge. Andre i min familie har fået lavet skøde m.v... Se mere

1. Boligmægler
  2. Advokat med speciale i ejendomshandel
  3. Juridisk rådgivning
  4. Ejendomsmægler
  5. Boligadvokat
  6. Ejendomskonsulent

eBoligSkødet tilbyder: ​ - Professionel køberrådgiver med mange års erfaring - Tinglysning af skøder - Dødsbobehandling - Fremtidsfuldmagter - Ægtepagter - Testamenter - Lejekontrakter - Diverse tinglysningsopgaver - Erfaren købermægler med 37 års erfaring med faste ejendom - Registreret ejendomsmægler, der berigtiger bolighandlerne - Konkurrencedygtige priser eBoligSkødet lever og ånder for sine klienter. Det betyder meget for mig at yde en god service og servicere mine klienter på allerbedste vis. Alle klienter bliver rådgivet, så der ingen tvivl er om, hvad status er i sagen. Sagen bliver fulgt helt til dørs og inden for de frister, der nu er i den pågældende sag. Jeg har haft en del gengangere af klienter, som har været tilfredse med min rådgivning og mit arbejde. Det betyder virkelig meget for min virksomhed og ikke mindst mig, at alle følger sig godt behandlet og værdsat som klient. Jeg har arbejdet på flere af Danmarks største advokatkontorer, hvorfra jeg har min specialviden inden for de områder, som jeg beskæftiger mig med. Jeg har også arbejdet hos flere store ejendomsmæglerkæder og inden for developerbranchen. Jeg får ros for, at jeg er hurtig til at vende tilbage over for mine klienter. Jeg træffes også uden for den normale åbningstid, hvis der er en opgave, som der haster. Kontakt mig derfor altid, idet jeg vil gøre alt for, at opgaven straks bliver løst til alles tilfredsstillelse. Det er mit varemærke, at mine klienter skal føle sig værdsat og at de selvfølgelig alle får den opmærksomhed, som både de og sagen skal have. Kontakt mig endelig i dag, så jeg straks kan hjælpe dig med netop din opgave :-). En dejlig dag til jer alle. eBoligskødet Tina Graulund Sølund Indehaver

5,0

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Topprofessionel hjælp og vejledning

Topprofessionel hjælp og vejledning i alle aspekter. Det var utrolig vigtigt for os at have en så pålidelig repræsentant i forbindelse med vores bolighandel.
Tina er super dygtig, skarp og har en rigtig god og positiv attitude. Vi vil til enhver tid anbefale hende, og du vil være i trygge hænder hele vejen.

Tina Sølund er topprofessionel, og vi kunne ikke have fået en bedre repræsentant i forbindelse med vores bolighandel. Hun er pålidelig, super dygtig, skarp og har en god attitude. Vi vil til enhver tid anbefale hende - her er du med garanti i trygge hænder.

16. april 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og ros af mig og mit arbejde i forbindelse med salg af jeres hus. Din anmeldelse værdsætter jeg virkelig meget, idet det betyder alt for mig, at mine klienter følger sig i trygge hænder. Endnu engang tusind tak og tak for, at I vil anbefale mig til andre, det er jeg meget taknemmelig for.

Udfærdigelse af skøde.

Udfærdigelse af skøde i forbindelse med en familieoverdragelse af en mindre skovejendom. At det blev eboligskødet som vi konsulterede var en ren tilfældighed. Men det er kørt gnidningsløst uden problemer. Det virkede professionelt og kompetent. Alt kørte on-line med få telefonsamtaler. Acceptabel pris. Så alt i alt en god oplevelse.

1. april 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, som er meget værdsat. Det er dejligt at høre om jeres gode oplevelse. Velkommen en anden god gang.

eBoligSkødet

Hurtig og kvalificeret professionel…

Hurtig og kvalificeret professionel service fra eBoligSkødet! Altid en fornøjelse og konkurrencedygtige priser.

25. marts 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse, som er meget værdsat. Det er jeg meget taknemmelig for. Du skal være så velkommen en anden god gang :-).

Tak for hjælpen

Tina var en stor hjælp i forbindelse med boopgørelse. Hun udviste et stort overblik og var god til at holde styr på alle løse ender. Derudover var hun hurtig og god til at svare på både mails og telefon. Tak for hjælpen.

23. marts 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for din anmeldelse :-). Det er jeg meget taknemmelig for.

eBoligSkødet

Stor ros til Tina det har været en…

Stor ros til Tina det har været en uundværlig hjælp i forbindelse med vores “opgave”. Hun svarer hurtigt og effektivt på alle henvendelser, hvilket kan være kritisk i forbindelse med visse deadlines. Tina får min varmeste anbefaling. Tak for hjælpen.

22. marts 2021

Tusind tak :-).

En dygtig juridisk sagsbehandler

Meget tilfreds med vores boligkøbsforløb med Tina (eBoligSkødetApS), hvor hun fik håndteret alt det administrative arbejde og gjorde det meget fint. Hun er meget engageret og fyldestgørende, kan varmt anbefales!

11. marts 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak skal du have :-). Jeg takker mange gange for de flotte ord. Du skal være så velkommen en anden god gang.

eBoligSkødet

Tina er vandvigtigt dygtigt og kan sit…

Tina er vandvigtigt dygtigt og kan sit kram mega god til at finde fejl og mangler, har både brugt eskødet til boligkøb og til et dødsbo, mine varme anbefalinger

18. februar 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak Karin for den flotte anmeldelse, som jeg er dig MEGET taknemmelig for :-). Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Velkommen en anden god gang :-).

Hej Tina.

Hej Tina.
Tak for hjælpe til at købe huset i Skodborg ,Rugtoften 22.
Vi har været meget glad at have dig på sidelinje og at du har hjulpet med alle de papirer.Frem over jeg vil anbefale dig til andre som de vil have købt hus.
Jeg ville sige en gang til TAK FOR STOR HJÆLP.
Joanna og Sebastian.

17. februar 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak til jer begge for jeres anmeldelse. Det er jeg jer meget taknemmelig for :-). I må meget gerne anbefale mig til dem, som I kender :-). Tusind tak.

Tak for hjælpen

TAK for hjælpen 🙏

8. februar 2021

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Du skal være så velkommen :-).

Professionel og dygtig samarbejdspartner

Samarbejdet med Tina fra eBoligSkødet har været rigtigt positivt. Der har været styr på tingene fra ende til anden og man bliver altid mødt med en rar og professionel tone og tilgang.
Tina var gennem hele processen meget behjælpelig, og alle spørgsmål jeg måtte have blev besvaret fyldestgørende.

Rigtigt mange af de ting som eBoligSkødet stod for at forhandle på plads er ting som jeg personligt ikke ville have overvejet eller haft indsigt til at vide hvordan skulle behandles. Dette betyder også at vi er kommet langt bedre fra start med vores nye hus end ellers havde været tilfældet. Gennem hele forløbet blev jeg holdt inde i hvad der foregik, og jeg var aldrig i tvivl om hvor i forløbet vi befandt os.

Jeg kan kun anbefale eBoligSkødet, og kan ærligt sige at det er nogen af de bedste penge jeg har givet ud i forbindelse med huskøb.

17. november 2020

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

TUSIND TAK Simon for den meget flotte anmeldelse og din beskrivelse af vores samarbejde. Det er jeg dig yderst taknemmelig for, idet jeg også takker for et godt og konstruktivt samarbejde.

Du skal være så velkommen en anden god gang.

Tusind tak for din anbefaling af eBoligSkødet. Det er meget værdsat :-).

Super vejledning

Super vejledning
Rigtig god vejledning og hurtig respons i forbindelse med udarbejdelse af købsaftale på hus.

17. november 2020

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse og din anerkendelse af mit arbejde :-). Det er meget værdsat.

Det var rigtig nemt

Det var rigtig nemt. Utrolig god behandling.
Jeg kan kun sige at alt er i top.
Heinz Gyldenløve

16. november 2020

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Jeg takker mange gange for din anerkendelse af mit arbejde. Det er jeg meget glad for.

eBoligSkødet

Hurtig Kompetent og professionel…

Hurtig Kompetent og professionel rådgivning og effektuering i sag vedrørende testamente.

15. oktober 2020

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse, som er meget værdsat :-).

eBoligSkødet

Fantastisk service og hurtig og grundig behandling

Vi har været helt trygge ved at overlade det hele til Tina og hun skal have stor tak for, at vi nu står på den anden side med en rigtig god oplevelse :)
Alt arbejde var udført længe inden deadline og der var ikke noget at sætte en finger på.
Tina får topkarakter fra os og vi vil helt sikkert anbefale hende til andre der står i samme situation som os.

29. september 2020

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, som jeg er meget taknemmelig for :-). Det er meget værdsat.

Super hurtig og effektiv

Super hurtig og effektiv hjælp med tinglysning og til konkurrencedygtig pris

29. september 2020

Besvarelse fra eBoligSkødet ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse, som er meget værdsat :-).