Ebay skal men ikke stole på med køberbeskytlse. Med retur vare hvor Ebay skal stå for returvare som ikke passer til det med har købt. Ved mit køb var sælger god nok.han ville gerne have varen retur,... Se mere
Bei eBay, dem weltweiten Online-Marktplatz kaufen und verkaufen Sie Kleidung, Elektronik, Sammlerstücke, Sportartikel, Digitalkameras, Autos und noch vieles mehr. Melden Sie sich an, um kaufen und verkaufen zu können, entweder per Auktion oder Sofort-Kauf.
USA
- www.ebay.de
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ebay skal men ikke stole på med…
Ved mit køb var sælger god nok.han ville gerne have varen retur, da den ikke passet. Med det var Ebay der skulle betale og sende mig en eetur label. Men dette nægte de. Så stoppe sælge at svare mig tilbage,så nu dtår jeg med en Køler til min traktor,til totalt pris på 1600 kroner som jeg ikke kan bruge.
Lad være at købe her fra
Øv jeg ville ønske, jeg havde tjekket trustpilot inden jeg bestilte noget her fra.
Modtog aldrig min vare, og der var ingen hjælp at hente fra ebay, da jeg klagede over det.
Jeg fik bare en besked om, at det var blevet besluttet, at jeg ikke skulle have refunderet beløbet.
Lad være at købe noget her fra.
Hjælper ikke køber, hvis sælger snyder
Hjælper ikke køber, hvis sælger snyder. Jeg modtog aldrig den vare, som jeg havde købt. Det beviser tracking historikken også. Alligevel nægtede sælger at refundere pengene. eBay spillede dumme de første par gange jeg skrev til dem, og derefter holdt de helt op med at besvare mine henvendelser.
Jeg aner hvad man som forbruger stiller op i sådan et tilfælde.
konto blev lukket uden grund
konto blev lukket uden grund
og de kan og vil ikke begrunde hvorfor, det er godt nok ringe!
Har handlet på ebay masser af gange
Har handlet på ebay masser af gange. Mest elektronik. Jeg har altid været tilfreds med måden at handle på ebay på. Har et par gange skullet returnere noget, da jeg har købt forkert. Intet problem, alt kørte som det skulle. For mig har alt, altid virket perfekt.
Dårlig service fra Ebay
Dårlig service fra Ebay
Har været på Ebay i mere end 20 år og har over firehundrede positive feedback fra køb og salg over hele verdenen.
Efter den nye Ebay platform er kommet satte jeg en lampe til salg. Undrede mig over manglende interesse. Flere (danske) bekendte og min kone - der oprettede en konto til formålet - kunne ganske enkelt ikke finde lampen på Ebay.
Tænker det kan hænge sammen med jeg på oprettelsestidpunktet for min konto ikke kunne vælge Danmark som land og derfor valgte Tyskland.
Dette er sikkert grunden til problemerne.
Forsøgte derfor i påsken at kontakte Ebay omkring problemerne - fik efter nogen tid også hul igennem og chattede med flere - der givetvis ikke forstod problemet. Afsluttende med - this is the final message....
Sælger ikke længere på Ebay.
Men god fornøjelse - så længe det virker!
Danske sælgeres frustrationer.
Det giver danskere frustrationer at sælge på tyske ebay (ebay.de). Som sælger får man ikke de nødvendige data til at sende pakken. Jeg mangler info om køberens mailadresse og mobilnummer - som gør det muligt at informere modtageren om pakkens ankomst og placering.
Systemet virker sikkert fint i Tyskland hvor man kan købe shipping hos ebay - men ebay har ikke en shipping-løsning fra Danmark, så sælger skal selv sende pakken – men mangler info.
Ebay forhindrer direkte kontakt mellem køber og sælger ved aktivt at ødelægge info om mailadresse og mobilnummer.
Mærkelige leveringstider fra E-bay
Mærkelige leveringstider fra E-bay
Pludselig opdaterer e-bay, at den estimerede leveringstid for en bog, jeg købte 3/3, og som skulle leveres i midten af marts, nu er 7 marts til 13 september !!!
eBay løber fra forpligtelser!
Købte en vare ud fra billed og beskrivelse. Modtag en vare der ikke matchede sælgers billede. Prøvede at kontakte sælger uden held. Returnerede varen 3 dage senere. eBay gjorde mig opmærksom på at de ville hjælpe da tidsfristen for tilbagebetaling fra sælger var overskredet. Opretter en “money back” (Køber beskyttelse) sag hos eBay og 1 time senere lukker eBay sagen med begrundelse at jeg havde overskredet fristen for at få mine penge retur. Har væren bruger af eBay i 21 år og aldrig fået så dårlig behandling. Pas på derude!
Man kan ikke få hjælp på Ebay
Man kan ikke få hjælp på Ebay. Man bliver sendt rundt i cirkler.
Men kan jo se her på Trustpilot at det syntes alle.
Seriøs platform - modeltog
Sjovt - har handlet modeltog i 1-2 år og har altid modtaget det korrekte og haft en fin dialog med sælgerene 😀 Dobbelt fragt overført tilbage med det samme. Laver nok 3-4 handler om ugen ... 👍
Konto på ebay
Som alle andre ville jeg gerne have en konto på ebay så jeg kunne købe vare der ikke er tilgængelige i Danmark
Jeg oprettede en konto og blev budt velkommen
Jeg begyndte at researce efter de vare jeg gerne ville købe af forskellige valgmuligheder
2 dage efter fik jeg en mail at jeg var til skade for deres virksomhed og min konto var blokeret grundet...farlig aktivitetet...
Jeg havde intet gjort andet end at researce for at bestemme mig for valg og priser
Jeg nåede at være på i 2 dage uden at kunne færdiggøre mine køb eller researc
Så røg jeg ud med den besked jeg aldrig kunne komme ind igen
Der er godt nok facioide forretnings metoder
Jeg har aldrig oplevet noget lignende før nogensinde
Jeg kunne skrive en klage hvortil jeg spurgte hvad jeg havde gjort forkert da jeg kun havde kigget på vare jeg havde intentioner om at købe
Det fik jeg intet svar på jeg kunne bruge til noget
Helt ærligt
Man kan godt forstå de praktisk talt score lavt på vurderinger
Hold jer langt væk
DÅRLIG SUPPORT.
DÅRLIG SUPPORT.
Utrolig dårlig support. ingen hjælp at hente. Dine penge kan være spildt og du for intet hjælp af Ebay.
Jeg ville aldrig bruge Ebay til større køb.
HANDLER ALDRIG PÅ EBAY.DE MERE.
HANDLER ALDRIG PÅ EBAY.DE MERE.
Total latterligt at bilde folk ind hvornår det kommer ,men dagen efter står der bare i en mail “ forventet senest leveret igår” .
Ingen track and trace så du kan ikke se om den OVERHOVEDT er på vej .
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE HJ SIDE
DET ER TOTALT PLAT
Leveringstiden er utilfredsstillende i…
Leveringstiden er utilfredsstillende i forhold til det, de annoncerer. Altså over dobbelt så lang. Regn med 14 dage.
Forfærdeligt system
Forfærdeligt system. Jeg solgte et sæt hovedtelefoner til en tysker, men han besluttede, han ikke ville have dem i det samme han modtog dem. Jeg var tvunget til at tage dem retur og betale fragten. Det kostede mig 200 kr, 13 dage og en masse frustrationer for ingenting!
Dårlig support hos Ebay
Jeg har købt en defekt vare hos Ebay. De har en sælger som nægter at tage varen retur, sende en ny eller tilbagebetale pengene. Ebay support er ikke til at komme i kontakt med. Utrolig dårlig service!!!
Som sælger er det jo helt umuligt at…
Som sælger er det jo helt umuligt at finde ud af det her old gamle system. i får lige en stjerne for at have spildt en time af mit liv på at oprette en Canon objektiv for at finde ud f at jeg kun kan sende den i Danmark... Det kan ikke passe at det skal være så svært.
Jeg har handlet her mange gange
Jeg har handlet her mange gange, og kun 1 gang var det ikke i orden, ellers er jeg glad for ebay.de. man kan jo regne ud selv, at hvis noget er for billigt, så er det også der efter.
Købte et par AirPods pro 2
Købte et par AirPods pro 2. De virkede godt i starten og jeg gav derfor en positiv anmeldelse af sælger. Hurtigt døde batteriet dog og de kunne ikke opdateres.
Jeg har fået bekræftet af Apple at de er fake.
Jeg har flere gange kontaktet sælger via Ebay. Tilsidst har jeg anmeldt sælger. Ebay har dog valgt ikke at gøre noget og jeg kan ikke en gang få lov til at rette min anmeldelse.