Første og sidste gang denne siden bliver brugt. Bestiller pizza og div til fødselsdags aftensmad. 15 min efter ønsket leveringstid ringer jeg til pizzeriaet og får en svar om at ordren ikke er mo... Se mere
Umiddelbart lav brugervenlighed ved bestilling gennem Eatmore. Man skal oprette en konto - og kan ikke handle som gæst. Kan ikke oprette en konto, da mit mobilnummer har været i brug (formentlig en... Se mere
D. 3 juni bestiller jeg mad gennem Eatmore. Ordren bliver annulleret men pengene trækkes (reserveres) alligevel... D. 3. Juli står pengene forsat som reserveret... Hvornår skal man forvente at s... Se mere
--> Vi vil gerne høre hvad du synes om EatMore.dk, vores hjemmeside og service <-- Vores mission er at gøre det nemt for alle at bestille mad, uanset hvad man er i humør til. Vi laver løbende rabatter, konkurrencer og sender goodies til vores kunder - vil du også have muligheden for at være med? Så følg os på Facebook, Instagram og/eller Twitter og/eller tilmeld dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside.
Grundtvigs Alle 170, 6400, Sønderborg, Danmark
- info@eatmore.dk
- eatmore.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ligeglad med overholdelse af leveringstidspunkt.
Hvorfor er man ligeglad med om leveringstid bliver overholdt? Det er efterhånden yderst sjældent, jeg gider bestiller take-away, men når jeg så gør det, så bliver leveringstiden overhovedet ikke overholdt = plus 30 minutter senere end oplyste tidspunkt. EatMore har ingen restriktioner på det punkt, og det har ingen konsekvenser for restauranten.
De trækker pengene selv om de så…
De trækker pengene selv om de så pludselig ikke kan levere ! mon ikke i skulle vente med at tage penge til ordenen er godkendt ? og deres "kundeservice" er godt nok ubehagelig og øretæve indbydende
Nu har de ikke kun reserveret pengene men også trukket dem selv om de sagde de har frigivet dem. Så det åbenbart farligt at give dem en anmeldelse.
Men det jo tyveri eller bedrageri så nu kan i få en helt anden anmeldelse et andet sted
Altid forsinket og tit kold mad
Altid forsinket og tit kold mad.
Sidste gang var det over en time forsinket og maden kold. Det er sket mange gange.
De fleste gange er det restauranten du…
De fleste gange er det restauranten du skal snakke med og det
skyldes dårlig information fra selve pizzariaet til eatmore... har altid kunne kontakte eatmore og vi har altid fundet en løsning... Eatmore formidler din ordre... ikke kvalitet eller kvantitet, det er restauranten
Er altid blevet behandlet pænt....
Første og sidste gang denne siden…
Første og sidste gang denne siden bliver brugt.
Bestiller pizza og div til fødselsdags aftensmad. 15 min efter ønsket leveringstid ringer jeg til pizzeriaet og får en svar om at ordren ikke er modtaget/accepteret og jeg skal kontakte EatMore. Har på dette tidspunkt ikke modtaget en mail om at ordren er annulleret. Eneste kontakt mulighed er deres info mail.
Skriver til dem mens jeg står i kø hos SunSet for at rede resten af fødselsdagen, først derefter kommer der en mail om at ordren er annulleret.
Det er jævn meget mere end 10 min efter ordren er afgivet og resturanen ikke har reageret..
tyveri
bestilte pizza, ordren blev annulleret grundet pizzeriaet, var lukket.
Pengene reserveret trukket fra konto.
hvordan kan man trække penge , og ikke leverer varen, minder om svindel.

Besvarelse fra EatMore.dk
Ringe side og virkelige ringe up time
Ringe side og virkelige ringe up time . Og de væreste steder uden i tager hånd om dårlige indlæg . Føj Føj hold jer væk fra den biiiip side

Lav brugervenlighed
Umiddelbart lav brugervenlighed ved bestilling gennem Eatmore.
Man skal oprette en konto - og kan ikke handle som gæst.
Kan ikke oprette en konto, da mit mobilnummer har været i brug (formentlig en anden bruger der har tastet forkert).
Kan ikke betale med MobilePay eller ApplePay - så skal til at finde kort frem, som de fleste ikke bruger fysisk længere i dag.
Der er trukket 2 gange for samme ordre
Der er trukket 2 gange for samme ordre. Siden gik i sort da jeg bestilte første gang, men anden gang virkede det fint. - Dog at der er betalt 2 gange. Pizzaria ringede og gjorde mig opmærksom på det. Jeg talte med eatmore samme dag, men ik rigtig nogen hjælp at hente åbenbart. De sagde at Uh ha og selvfølgelig hvis det var en fejl, skal jeg ha pengene retur. De har stået som reserveret nogle dage, men nu er det trukket. Håber I nyder godt af mine penge.

Virkelige ringe service fra Eatmore
Virkelige ringe service fra Eatmore. Man får forkert og forsent og kold mad fra resturant.
Når man rikger til eatmore og snakker med dem er der INGEN hjælp af hente. De fatter ikke en brik og kan ikke gøre noget alligevel.
Aldrig handel med Eatmore eller Aby burger ( århus )
Første eneste og sidste gang
Første, eneste og sidste gang jeg køber mad derfra. Deep pan pizza med ubagt bund, blød og slasket bacon. Pomfritter som er kolde og bløde.
Penge retur/ophæv reservationen...
D. 3. Juli står pengene forsat som reserveret...
Hvornår skal man forvente at se sine penge igen?

Besvarelse fra EatMore.dk
Udbyder restauratører som svindler og…
Udbyder restauratører som svindler og bedrager, har 12/6 klokken 16 bestilt mad gennem EatMore.dk, dette skulle leveres 19:50, jeg er en halv time efter bestillingen blevet trukket det fulde beløb og hvor efter min ordre bliver annulleret klokken 18, dette får jeg at vide på mail - mailen fortæller mig at ordren er annulleret (hvilket jeg først ser da maden aldrig dukkede op, da det virkede meget unormalt at trække penge for en annulleret ordre) men derimod intet om hvornår og hvordan mine penge kommer retur.
Men sidenhen er restauranten blevet umulig at træffe og er lukket, jeg skriver dette for at fortælle at EatMore.dk ikke har styr på hvem de udbyder og for at henvise folk til bare at bestille ved nogle som rent faktisk har styr på sine ting.

Alt fungerede fint MEN
Alt fungerede fint, men prisen på enkelt menuer fra spisested var alt for dyr. Eks. Menu til 110,- ved spisestedet koster 130,- gennem Eatmore. Alt i alt endte jeg med at betale 70,- mere end hvis jeg havde bestilt direkte.

Billige og altid godservice
Købte mad igennem jer og modtog ikke…
Købte mad igennem jer og modtog ikke ordren da i ikke fik sendt bestillingen videre til restauranten.
Børnene blev spist af med knækbrød og blev sendt skuffede i seng. Rigtig dårlig og træls oplevelse.

Snyd snyd snyd
Eatmore lod mig tro at jeg kunne få noget mad, men de sendte ikke min bestilling til restauranten og jeg modtog derfor ikke noget. Jeg er blevet trukket det fulde beløb og har intet hørt fra dem siden. Jeg kan IKKE anbefale eatmore.

Besvarelse fra EatMore.dk
Cafe ejer kunne ikke kvittere med…
Cafe ejer kunne ikke kvittere med hvornår maden var klar, hvorfor jeg stod længe og ventede
Alt som aftalt
Alt som aftalt, dog glemte de en 1½ liter sodavand, men jeg ringede og de kom med den med det samme og undskylde, der kan ske fejl og den blev rettet med det samme derfor den højeste karakter