1. Butik med medicinsk udstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi leverer innovative produkter til undervisning indenfor fysik,kemi,biologi,zoologi,botanik,anatomi,laboratorie,mikroskoper undervisning tilbehør til undervisning dansk agent for sageproductsglobal hospitals produkter. Vi gør meget ud af at være på forkant med udviklingen i Danmark undervisning, fysik, kemi, biologi, zoologi, botanik, anatomi, laboratorie, mikroskoper,kunst

2,3

Under middel

Bestilte et produkt hos Easyteach den…

Bestilte et produkt hos Easyteach den 31. marts og der stod der var 2-5 dages levering. Dagene går, men der kommer ikke nogen pakke. Henvender mig til firmaet og beder om at få oplyst et track-and-trace-nummer. Intet svar. Ringer så dagen efter og hører om jeg ikke kan komme forbi i stedet og hente pakken. Det kan jeg ikke for han har allerede videregivet pakken til GLS. Der går en dag mere, jeg har stadig ikke hørt noget.

Kontakter igen firmaet efter flere forsøg. Tilsidst prøver jeg fra min datters telefon og kommer så igennem og får at vide at lige nøjagtig min pakke ikke er kommet hjem fra udlandet og han skal have den hjem fra Tyskland først. Jeg siger at så vil jeg gerne annullere ordren for jeg mistænker jeg aldrig får min pakke og jeg siger til ham at jeg har læst hans anmeldelser herinde og det tegner ikke godt. Han siger så det er gamle anmeldelser og griner nærmest af mig.
Jeg fortæller ham at jeg gerne vil have annulleret min ordre og jeg vil gerne have ham til at skrive det til mig på min mail som en bekræftelse på annulleringen, samt slette reservationen af beløbet. Her 20 dage senere er mine penge stadig revserveret fra EasyTeach og man kan overhovedet ikke komme i kontakt med firmaet.
Er spændt på hvad der sker efterfølgende og om de er så frække at trække beløbet alligevel, trods min annullering af ordren.

Men ufattelig dårlig kundeservice og ikke et sted jeg nogensinde vil handle igen.

21. april 2020

Bestilling, ingen varer

Bestiller brintoverilte. Der går ca 14 dage og intet sker.
Jeg ringer til Kaj Henning Pedersen, som beklager, kan ikke forstå, er sendt med GLS.
14 dage senere, ingen pakke, firmaets telefon er "lukket".

22. marts 2016

Ødelagt varer og ingen respons!

Har modtaget mine varer - dog var det ene glas smadret .. hele ordren var pakket uforsvarligt ind når det er glas varer der sendes.

Har sendt et billede af det glas der var ødelagt som jeg var blevet bedt om, dog har jeg endnu ikke fået nogen respons!!

4. februar 2015

Svarer ikke - har ventet i tre måneder

30/10/2014: Der er snart gået 3 måneder uden jeg har hørt noget.
Claus Nørberg Pedersen og Kaj Henning Pedersen står som ejere af firmaet, men ingen af dem svarer på telefon. Det her er ikke en seriøs forretning.
-----------------
Jeg bestilte nogle varer og opdagede på bekræftelsen, at det var noget andet end jeg troede. Omgående ringede jeg til firmaet, men fik kun fat på en der ikke havde noget med forretningen at gøre. Derfor sendte jeg en email og annullerede ordren. Nu har de alligevel sendt pakken og trukket pengene på min konto.

18. august 2014

Man bliver opkrævet penge for vare de ikke vil levere

Har prøvet i god tro at bestille nogle vare hos det pågælende firma, men efter en opringing om at de ikke har mulighed for at levere varen og købet vil blive annulleret, trækker de pengene alligevel. Når man ringer til dem nu og rykker for sine penge bliver man spist af med at det er bogholderiet der har lavet en fejl og de vil skyde sig at få bragt det i orden, men intet sker!

14. februar 2011