Kæmpe service
Kæmpe service, hurtig levering!
Bestilte mc-udstyr fra Easy-Racing.dk
Alt var som det skulle være, og kundeservice var behjælpelig med ombytning af varer, på en nem og bekvemmelig måde!
Stor anbefaling herfra
Kæmpe service, hurtig levering!
Bestilte mc-udstyr fra Easy-Racing.dk
Stor anbefaling herfra
Jeg bestilte 2 stk. Stacyc balance cykler og en masse tilbehør.
God kundeservice og alt ankom inden for den aftale tid, da det skulle bruges til en børnefødselsdag.
Har købt en cross i December 2020 Helt præcis d 19/12 og har kun haft problemer med easymx siden. De ved ik hvad de har solgt og ik solgt til mig. Har købt tilbehør og Fælg og der skulle en skivebremsebeskytter på og fik og vide de ik havde det hjemme og så fik jeg bare noget det måske passet og det gjorde det ikke og har ik fået det rigtig endnu og det er mig der skal kontakte easymx hver gang og så lover de mig af finde ud af noget og ring tilbage og høre ik noget fra easymx nu kan det være nok de skal sku ik løbe om hjørner med mig mere vil sige af alle sku lade være med og handle med easymx mere for de er fuld af løgn og man kommer ik videre med dem hvis man har et problem og nu har jeg fået at vide jeg ik skal kontakte dem mere andet på mail og det er langt ude for sådan en fima der lever af og sælge ting til cross køre Mikkel fra easymx ved ik hvad han har sagt eller siger og Anders lovet mig det skulle ud af verden med det samme efter et år og to måneder og fire dage og nu sagde han jeg ik sku kontakte dem mere på tlf men på mail men de svarer ik tilbage på mail. Hvor er man så henne? Støt ik easymx Herning
levere bestemt ikke som aftalt, ringende ind efter 5 dage, og spurgte hvor den blev af, de kom med det korte svar at det var deres levandør der var langsom så derfor skal jeg vente 4-5 dage mere for og få varerne tommel ned her fra!
Vis du vil vide hvornår din vare kommer som aftalt, er dette bestemt ikke stedet jeg vil anbefale, da jeg bestilte en bestillings vare ville jeg rådføre mig med butikken, som lover mig mine dele vil lande fredag eftermiddag ellers ville min vare være der mandag morgen jeg henvender mig til butikken mandag kl 11 og ville lige dobbelt tjekke at jeg ikke køre forgæves men Herren siger siger at han ikke har fået pakker endnu men at han ville ringe ligeså snart han for pakker fra leverandøren hvilket er helt fint men da klokken nærmer sig 16:45 og jeg intet har hørt henvender jeg mig til butikken for at høre om de havde fået pakker hvilket de havde men min pakke var ikke med og blev trøstet med at de fik pakker mange steder fra og jeg ikke var den eneste der ikke fik min reservedele hvilket jeg ikke kunne bruge til noget men det eneste han kunne sige var at jeg ville høre fra dem når de har en dato på min del og sidder her tirsdag kl 16 og har intet hørt 🤨
Det er den største rodebutik nord for alperne. Gang på gang forsvinder ordrene, og man bestiller dele til levering 3 dage efter og så dukker de først op 8 dage efter de skulle være leveret, jeg vil ikke anbefale denne butik til nogen eller noget..
Helt super .... jeg bestilte lidt forskelligt mtb udstyr, hurtig levering og alt var som det skulle være.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der....
Hjælpsomme folk i telefonen. Og gode priser.
har handlet i easymx da min søn kører cross og skulle have nyt udstyr og tøj. vi oplevede en fantastisk service, et dejligt sted at handle hvor der bliver gjort lidt ekstra for at man skal gå der fra med det man søgte og med en god oplevelse.
Vi har 2 gange bestilt tøj ved Easymx. Den ene gang havde de det ikke hjemme og den anden gang måtte vi sende der retur, da det ikke passede.
Der er nu 2 måneder siden og vi har stadig ikke fået 9150 kr retur som vi har tilgode. Og de har endda hævet beløbet for det første sæt på 4035 kr, selvom de ikke har sendt det, hvilket er ulovligt.
Cross sæsonen er jo startet nu, men min søn har ikke råd til at købe nyt crosstøj, da alle hans sparepenge opholder sig hos Easymx.
Tænkt at de vil være bekendt at snyde et barn. 😡😡😡😡føj.
Jeg har nu i 7 dage prøvet at ringe til deres bogholderi, men det er umuligt at få fat i dem, da de ikke tager deres tlf.
Jeg undrer mig rigtig meget over det og vil høre om der er andre som har oplevet at blive snydt ????
Og hvis det er tilfældet, vil jeg da foreslå at vi laver en fælles politianmeldelse af firmaet
Bestilte et bremsegreb en mandag, og jeg fik en besked om at det kom fredag, men det gjorde det ikke før lørdag. Så da jeg modtager det og monterer det, knækker det da det støder op af et kirsebærtræ for at holde pause, da det knækker midt over som glas. Handler ikke hos dem mere!