Poetsdienst Easylife is erg betrouwbaar en onze poetshulp doet haar werk perfect, is heel vriendelijk, werkt hard, is stipt en professioneel. PROFICIAT!!

Se, hvad kunderne siger
Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... Se mere
Virksomheden har svaret
Organisatorisch zoveel last minute wijzigingen dat het me telkens (ondertussen 4 van de 4 keer) extra werk bezorgd heeft. Terwijl ik net beroep doe op een poetshulp om taken te ontlasten. Alle begrip... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik vind persoonlijk niet kunnen dat mijn poetshulp moet werken tot 12.30u en om 13u al moet beginnen op een andere locatie in een gemeente die 17km verder is. Het zou minder stresserend zijn voor ju... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.
Kontaktoplysninger
Draaiboomstraat, 2160, Wommelgem, Belgien
- +32 (0) 3 369 89 03
- klantendienst@easylifedc.be
- easylife-dc.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden
Zeer tevreden,maar door familiale omstandigheden genoodzaakt de dienst stop te zetten,zowel het bureau als Christel altijd bereid om aanpassingen te doen en zeer behulpzaam.
Mvg,Carine

Correct
De nieuwe poetsvrouw was correct , op tijd en heeft goed gepoetst. Het communiceren liep wat moeilijk maar via de app konden we toch praten.

Kwaliteitscontrole
De kwaliteit van het poetsen was onvoldoende, ondanks een coaching sessie, die weinig tot niets heeft opgeleverd. De poetshulp strak geen Nederland, Engels of Frans, waardoor ik onmogelijk met haar kon communiceren. Een translate applicatie kan onvoldoende nuanceren. De inzet en de werklust was er wel, maar door gebrek aan structuur, inzicht en prioriteiten was het resultaat niet zoals gewenst. Een gewone gezinswoning met 2 bewoners, moet echt wel op 5u perfect proper kunnen zijn. Ik ben pensioen gegaan en zal het poetsen nu zelf doen, als de kwaliteit er wel was geweest had ik zeker nog enkele uurtje behouden, jammer dus.

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Takenpakket volgens jullie strookt niet…
Takenpakket volgens jullie strookt niet met de uitvoering van de taken die de poetsvrouw wil doen

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Doorgaans tevreden over de service
Doorgaans tevreden over de service. Ook over deze poetshulp.

Telefonisch contact gehad en heel
Telefonisch contact gehad en heel
Goed verder geholpen ivm vervanging op korte tijd. Vriendelijk en correct.

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Op tijd verwittigd van verlof van de…
Op tijd verwittigd van verlof van de poetshulp.
Correcte service.

Het administratief personeel van Easylife
Het bureel van Easy Life ,gelegen in de Guldenstraat op ongeveer 400 meter van mijn woonst in Mechelen .
Bij een probleem ga ik simpel naar dat bureel en het personeel doet het nodige.
De poetshulp , Sandrine, die ik nu heb , is uitstekend !

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Our new house helper is very good at…
Our new house helper is very good at cleaning and very kind and respectful. Her name is Yevheniia. Thank you her!

Niet echt tevreden meer
Recent was er een soort controle van een mevrouw die de opleidingen geeft bij ons thuis ivm de poetshulp. Ik was niet zo tevreden en die mevrouw kwam eens luisteren en kijken terwijl de poetshulp aan het werk was.
De poetshulp kreeg enkele richtlijnen mee aan de hand van mijn ontevredenheden.
De opleidingsdame beloofde mij dat de poetshulp nog eens op training zou mogen gaan om nog eens wat zaken op te frissen en waar zoal rekening moest mee gehouden worden. Want eerst stofzuigen en daarna stof afnemen heeft geen zin.
Nu zijn we wel enkele weken verder maar ik zie geen verandering…
Ze heeft al het voordeel dat ze op 4 u enkel boven of enkel beneden moet poetsen maar dan ook grondig tot in de puntjes en toch ben ik niet echt tevreden van het resultaat.
Als ik iets vraag knikt ze altijd ja, maar 14 dagen later is ze het al weer vergeten.
Ik begrijp dat ieder huishouden anders is maar er zit geen enkel initiatief in of een regelmaat van bijvoorbeeld eens de deuren af te wassen of de drempel van de voordeur of aan de achterdeur eens mee te nemen.
Heb nogthans al 2 goede mannelijke en 1 vrouwelijke poetshulpen gehad.
Ligt het aan hun cultuur of aan iets anders maar ik wil toch liefst waar voor mijn geld.

Easy-life Sint-Niklaas
Correcte, vriendelijke dossierbegeleiders die steeds een oplossing zoeken maar al veel moeten wisselen van poetshulp. Nú hopelijk iemand gevonden voor langere tijd

service
geen poetshulp op geplande dag zij zorgen voor een vervanger meerdere keren meegemaakt daarom een goede service

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Van de huidige kuishulp Flora ben ik…
Van de huidige kuishulp Flora ben ik zeer tevreden, zij ziet werk en haar werk is zeer goed gedaan.
Met de vorigen minder goede ervaring.
Hopelijk kan Flora heel lang blijven komen

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Goede poetsvrouw indien vervanging…
Goede poetsvrouw indien vervanging nodig altijd een oplossing
Dank u

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
In het begin wel heel wispelturig qua…
In het begin wel heel wispelturig qua onderhoudspersoneel met heel veel verloop.
Nu blijkbaar toch wat continuïteit en tevreden over de poetskwaliteit

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.