Easyklima Anmeldelser

4,4

I am having issue recieving the item i purchased. I complained to easyklima through the contract gor but the response is slow. I only have them 3 stars because i know their products are world class.

A big applause to the online en web developers of Easyklima. A perfect online customer experience with info, help, support and sales. Their products on airco leakage and refiling is something most peo... Se mere

Super snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Producten goed verpakt. Precies zoals besteld. Goede uitleg over hoe het product moet worden gebruikt. Een echte aanrader!

Op zondag bestelling geplaatst, deze had ik woensdag al binnen. Levering is super snel. Helaas was de levering niet compleet, contact opgenomen met de klantenservice. Zij geven snel een r... Se mere

1. Butik med biltilbehør

EasyKlima betekent gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Onze voorbereidingen verlengen de levensduur van het airconditioningsysteem in elke auto en verlagen de kosten van complexe reparaties aanzienlijk.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Waardeloze service!

Waardeloze service!
Bestelling gedaan van meer dan 100€ krijg ik een startset geleverd van iemand anders en na ettelijke mails en gedoe en tot 4 keer foto's en uitleg te sturen nog altijd niks na anderhalf maand!
Zeer ontevreden en ergste is dat de fles in de set die toekwam ook nog een gelekt had en dus leeg aankwam!

7. august 2025

order nr - refund

order nr. Shop ID 345238
la mia bomboletta non funziona, è come se fosse vuota, non carica l'impianto. vorrei un rimborso o la possibilità di un cambio con una bomboletta di gas funzionante

31. juli 2025

Besteld en netjes ontvangen

Besteld en netjes ontvangen, heb alleen een vraag kan het nergens vinden ook niet op de site of de bussen, waar bestaat het gas uit? Propaan en butaan, graag reactie voordat ik het ga gebruiken.

16. juli 2025

Scammers — avoid them like the plague!

Order no. 278425.
I should have been suspicious already when it took them two weeks just to ship the item.
Then, miraculously, it arrived — but the plastic tube that connects to the gas (shockingly poor quality) had broken teeth and wouldn’t seal properly to the valve.
What followed was a long, frustrating exchange with customer support, which is entirely run by bots, and absolutely nothing was resolved.
This is a scam — avoid ordering from them at all costs.

6. maj 2025

Nicht Gute Händler

Leute, Finger weg von diesem Händler! Im Dose war nur Luft. Nach dem befüllen meine Klimaanlage laut geworden und kühlte nicht mehr. Leider muss ich das Auto in eine Werkstatt bringen. Der Mechaniker sagte, es fehle 150 Gramm Gas. Der Händler hat noch kein Retourschein geschickt,weil 14,95€ kostet Versand nach Polen.Der Betrag würde noch nicht erstattet, PayPal Service eingeschaltet

18. juni 2025

Contact verloopt moeilijk product werkte bij mij niet

Helaas heeft het bij mij niet gewerkt na het vullen was de druk te hoog.
Contact gezocht met easy Klima en uitleg gehad hoe de druk te verlagen.

Airco bij de specialist laten vullen en hij werkte weer zoals het hoort.

Helaas heb ik niet de juiste instructies gekregen via de chatbot van easy Klima waardoor de inhoud van de set verloren is gegaan.
Probeer nu al 1.5 maand contact met ze te krijgen om een oplossing te vinden helaas reageren ze nu nergens meer op :(

1. maj 2025

Snelle levering

Snelle levering. Makkelijk zelf airco bijvullen. Bijna 3 weken geleden bijgevuld met leak-stop en vulmiddel (2 busjes). Airco werkt nog steeds goed!!!

30. april 2025

Super spul voor weinig geld.

DPD was te laat met leveren maar ja ze zijn ook de slechtste koerier, altijd problemen met hun. Het belangrijkste waar het hier omgaat is het product wat ik gekocht heb. Het vullen stelt niks voor, zo gebeurt, airco is weer goed koud en dat voor een fractie van wat het kost als je het laat doen. Super!!!!

28. april 2025