Jeg havde overvejet i lang tid at begynde at game igen, men var lidt usikker på, om jeg ville blive helt bidt af det. Derfor syntes jeg, det var en virkelig smart løsning at leje et Ultimate... Se mere
Jeg må indrømme at jeg altid har været skeptisk over for at købe CD-keys fra tredjeparter, men da Easygaming.dk havde et meget fornuftigt tilbud sprang jeg i med begge ben... og dem har jeg endnu! I... Se mere
Min oplevelse med Easy gaming har været virkelig god. Kvaliteten har været i top, og hvis der nogensinde var det mindste, var der hurtigt hjælp fra personale. Udover dette er prisen virkelig skarp... Se mere
Ok pris, derfor 2 stjerner i stedet for en, men blev i mailen lovet produktnøglen (Ordre #2343 ), i løbet af 1/2 time og der er nu gået 5 timer og nada, ikke engang en mail som bekræfter forsinkelsen... Se mere
Easy Gaming udlejer gaming udstyr på abonnement. Konceptet er simpelt. Vi udlejer hele gaming-setups på månedsbasis. Med et gaming-setup har du alt hvad du skal bruge for at kunne game! Computer, skærm, mus, tastatur, headset og mussemåtte. Hvis musen stopper med at klikke eller mikrofonen skratter kommer vi inden for få dage og skifter det ud. Fri levering på hele sjælland. Vi leverer kun på sjælland på nuværende tidspunkt.
København S, 2300, Badensgade 48, 1., Danmark
- info@easygaming.dk
- easygaming.dk
Supert!!!
Super hurtigt levering, og billigt. Jeg super tilfreds, det ikke sidste gang jeg bruger dem.
Hurtig og god service!
Nem og overskuelig hjemmeside.
Trods leverandørs system var nede, modtog jeg efter 4 minutter en manuel mail med spil-nøglen, samt en undskyldning om forsinkelse.
Jeg ved ikke hvilken forsinkelse, men dejlig hurtig levering!
super hurtig service
Købte et spil gennem Easy Gaming, Gamekey kom 6 min efter købet var gennemført :)
Hurtig og præcis
Hurtig og præcis levering. Spurgte i live chat hvor hurtig jeg kunne få nøglen, hvorpå jeg fik af vide at der ville gå 5min. Efter ca. 3-5 min efter bestillingen gik igennem fik jeg min nøgle som virker.
God oplevelse
Spiller max
Trods at de selv skriver, at systemet er nede fik jeg koden på mindre end 1 time.
Billigste option jeg kunne finde.
Super!
Fin pris og hurtig levering. Koden virkede som den skulle.
Bestilling lagt kl. 8.30 en onsdag morgen, gamekey modtaget 9.10. Hurtig levering til trods for at de havde et system nedbrud :o)
Billigt og hurtigt
Billigt og hurtigt. Ingen problemer. Ville bruge det igen.
Gode priser, god service med hurtigt respons
Faldt for den gode pris, trods jeg ikke havde handlet der før. fik ved bestilling trykket min mail forkert, så modtog derfor ikke en mail. Men skrev til dem på Facebook, fik svar i løbet af 5 min, og fik derefter koden. Super service og hurtig respons
Fantastisk oplevelse
Var lidt skeptisk da jeg aldrig havde hørt om hjemmesiden før, og der ikke var så mange andmeldeser inde på trustpilot. men besteme mig for at prøve aligevel. Det var en fantastisk oplevelse! fik kode med det samme! og prisen var billiger end alle andre steder! vil klart anbefale!
Hurtig og godt
Modtog key til steam stort set omgående - perfekt. Andet er der ikke at sige.
Modtaget en leveringsbekræftelse uden varen
Modtaget en leveringsbekræftelse uden varen og den givet email kan ikke skrives til

Besvarelse fra Easy Gaming
God support :)
Jeg havde købt et spil igennem easygaming.dk, da de havde den bedste pris på markedet for netop dette spil. Alt gik hurtigt og godt indtil at der i mailen stod at jeg "kun" havde forudbestil det. Support var flink og hurtige til at finde ud af, at spillet var udsolgt, og refundere beløbet.
Kan klart anbefales
FM 16 - Billig pris og hurtig levering
Købte FM sent mandag aften, og modtog nøglen efter 5 min. Anbefaler EG til andre.
Smadder hurtig service og god pris!
Fik aktiveringskoden til steam med det samme jeg havde bestilt på hjemmesiden! Fremragende! Andre sites lader en vente i timevis hvis ikke i flere dage! Og så er prisen yderst konkurencedygtig!
SUPER HURTIGT OG BILLIGT
Det tog 1 minut fra jeg købte FM16 til at jeg havde modtaget nøglen! glimrende service og så var det også billigt!