Eerste keer dat wel easycell gebruiken en vol lof! Wat ons betreft nummer 1 boven glas- of steenwol. Je pakt ook alle kieren en gaten mee dus je hebt sowieso een beter resultaat. De verwerking is o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prima isolatie materiaal, goed verplakt en idem te verwerken. Informatie over zelf ophalen pakken eaycell niet duidelijk. Wel mail ontvangen dat order/betaling verwerkt was maar geen ophaalberich... Se mere
Easycell in schuine kap laten blazen. Na aanvraag snel offerte ontvangen en kon werk na accorderen snel uitgevoerd worden. Uitvoering is perfect gegaan en de heren die hier geweest zijn waren keurig... Se mere
Topservice. Product moet zich nog bewijzen, net aangebracht. Bij afhalen van producten door de aannemer is de verkeerde folie afgegeven en dit zorgde voor onrust over de gevolgen hiervan. Juiste folie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Easycell ✓ Huis Isoleren ✓ Geluidsisolatie houten vloer ✓ Geluidsisolatie ✓ Warmte isolatie ✓ Bouwfolie ✓ Energie besparen. Eenvoudig en goed isoleren doe je met Easycell. Easycell, houdt warmte binnen en geluid buiten.
Kontaktoplysninger
Zeeburgerpad 74-76, 1019 AD, Amsterdam, Holland
- 020-46939057
- info@easycell.nl
- easycell.nl
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, uitstekend materiaal. Informatievoorziening over het product was goed. De communicatie kon wel iets accurater (niet steeds volgens afspraak teruggebeld)
Wel twee keer via e-mail vragen om een…
Wel twee keer via e-mail vragen om een review te geven, maar géén antwoord op een vraag/advies via de mail.
Jammer,
Vlotte en volledige levering
Wij zijn heel tevreden met de snelle…
Wij zijn heel tevreden met de snelle levering , alsook over het product!!!
Geweldig product met geweldige service!
Snelle en goede levering
Nou zondr dat ik het wist stond ht in…
Nou zondr dat ik het wist stond ht in eens bij de klant voor de deur
Met toeval dat ik daar na toe moest
En d bovenst was helemaal nat geregend
Verder was het oke
Mvg jan
Tevreden met een geïsoleerd plafond
Voorafgaand aan de bestelling telefonisch goed te woord gestaan. Geïsoleerd plafond besteld in beste kwaliteit voor de slaapkamer. Materiaal is netjes en op tijd geleverd maar was her en der wel wat beschadigd. Handleiding was goed beschreven maar niet in lijn met de materialen wat soms wel verwarrend was. Zo hebben we bijvoorbeeld de hele randprofielen niet gebruikt. Montage was een mooi doe-het-zelf klusje maar viel uiteindelijk toch best tegen en duurde wel wat langer dan verwacht (tip: geef hier ook een advies over). Kwaliteit van het plafond is zeer degelijk volgens mij. Er komt geen geluid meer door van boven, afgezien van flankerend geluid via de muur. Al met al 4 sterren en tevreden.

Besvarelse fra Easycell
Easycell kopen en verwerken
De website, de webshop en de mensen achter de telefoon zijn duidelijk, toegankelijk en vriendelijk. De prijzen zijn reëel.
Kortom, ik zou iedereen die cellulose isolatievlokken wil kopen en verwerken, aanraden om het bij dit bedrijf aan te schaffen.
Ook op de afhaallocatie wordt je prima geholpen.
Ik mocht de pullen halen en het…
Ik mocht de pullen halen en het verkeerd bestelde ter plekke corrigeren en kreeg mijn geld snel terug, vriendelijke heftruckchauffeurs haalden mijn spullen, het liep gesmeerd!
goed bedrijf
onbetrouwbaar bedrijf
Omdat ik een nieuwe houten vloer in mijn woonkamer op de 1e etage wilde kwam direct de wens naar boven om de vloer te isoleren (o.a. tegen lucht geluid). Vandaar dat het inspuiten met cellulose vlokken een goede optie was. Ik nam foto’s van de vloer en moest een aantal gegevens aanleveren wat maat betreft en wat voor ondervloer er was en liet een offerte maken. Omdat ik een logistiek plan moest maken om de vloer vrij te maken waren er verhuizers, de oude vloer verwijderaar , Easycell, parketleggers en weer verhuizers van elkaar afhankelijk. Ik plande er overal 1 á 2 dagen tussen. Easycell had beloofd op ma 16 aug. hun werk te komen doen. Dat werd kort voor de planning gewijzigd in dinsdag 17 aug. omdat de uitvoerders nog van vakantie moesten terug keren. Op diezelfde dag zou er 's-middags materialen worden geleverd door mijn parketbedrijf dus ik moest met dat bedrijf overleggen en het tijdstip wijzigen. Toen kreeg ik het bericht dat een werknemer wat later (om 10.uur) zou arriveren ivm medische behandeling. Op 17 aug. wachtte ik tot kwart voor elf, toen ze er nog niet waren belde ik met Easycell met de eigenaar Willem van de Toorn. Hij meldde dat de bus onderweg was. Om half twaalf kreeg ik een telefoontje van de werknemer dat hij zich niet goed voelde en naar huis was terug gekeerd. Mijn hele planning in duigen. Ik belde naar het parket bedrijf om de levering uit te stellen. Vervolgens probeerde ik met Easycell te bellen, De dame van de administratie kon me niet doorverbinden met de baas. Ook kreeg ik zijn 06 nr. niet, dit ivm privacy overweging. Ik ontplofte bijna van woede. Pas tegen 14.00 uur belde de baas me en verzekerde me dat ze de volgende dag 18 aug zouden komen. Ik belde het parketbedrijf om te over leggen wanneer de bestelling werd gebracht en of zij een dag later kon den aanvangen met het leggen van de vloer. Het probleem van Easycell moest dus door het parket bedrijf opgelost worden.
De 1e offerte was duidelijk. De 2e (gewijzigde) niet, daar stond nog steeds een fout onderwerp in. Telefonisch contact hierover. Aanbetalingsfactuur, stond nog steeds een fout onderwerp in. Weer telefonisch contact hierover. De eindafrekening was onduidelijk w.b. de aanbetaling een verschil van €141, 66. Hier weer een mail aanbesteed en gevraagd om een duidelijke eindafrekening. Die kreeg ik niet wel een toelichting over btw berekeningen. Omdat ik extra kosten had gemaakt voor de tijdszending van mijn parket wilde ik dat bedrag van €45 aftrekken van de eind afrekening. Dat waren vlgs Willem van de Toorn onvoorziene omstandigheden die uitgesloten waren in de overeenkomst van levering. Dus werden niet vergoed. Ik vind dat als een bedrijf verzaakt de klant niet de dupe moet worden.
Dus mijn ervaring met dit bedrijf is dat de organisatie niet goed goed wordt geleid, de afgesproken tijden niet zijn nagekomen, de offertes niet duidelijk zijn en de klant niet goed behandeld wordt.

Besvarelse fra Easycell
Geen enkele bevestiging van mijn…
Geen enkele bevestiging van mijn opdracht gekregen
Waar en wanneer deze af te halen is
Beetje amateuristische uitstraling
De klus zelf is uitstekend gegaan. De klantenservice daarintegen een klein Beetje amateuristische uitstraling, het contact verliep stroef gewoon niet echt fijn.
En nu waneer er een fout word gemaakt word het niet goed structureel opgelost.
Zo krijg ik betalingsherinneringen niet binnen omdat ze mijn emailadres met ".co" eindigen ipv ".com" (best een rare fout ook)
En daar krijg je dan weer uiteindelijk laatste betaalherinneringen van per mail.
Zoals zo veel bedrijven doen ze de klus zelf niet maar huren ze een vast bedrijf er voor in. Ik heb brandkapjes besteld maar achteraf niet nodig gehad dat zou goed komen, maar daar al meerdere keren over gebeld en nu dus ook weer een onterechte betalingsherinneringen gekregen op het FOUTE emailadres (wat dus al eens een probleem is geweest en opgelost zou worden)
Teveel erachteraan gemoeten met 2 dames die niet echt duidelijk overkomen van de klantenservice.
Ik heb dit ook aangegeven bij de eigenaar. Die overigens erg sociaal en behulpzaam is.
Klus en materiaal 5 sterren
Klantenservice 2 sterren
Prettige site
Prettige site, snel kunnen bestellen en duidelijk wat het product inhoud. Ook prettig dat de toebehoren erbij vermeld worden!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.