Utroværdig og ubrugelig service stod uden bil ved ferie
Jeg har desværre haft en yderst skuffende oplevelse med DiscoverCars og deres tilknyttede udlejningsfirma, Easycarhire. Da min familie og jeg landede i en fremmed lufthavn, troede vi, at vores bekymringer om transport til vores hotel ville være overstået, men i stedet stod vi overfor en række problemer, der ødelagde vores start på ferien.
Ved booking via DiscoverCars havde vi specifikt valgt at tilføje et barnesæde til vores lejebil, da det er afgørende for vores lille barns sikkerhed. Det viste sig imidlertid, at Easycarhire ikke havde et eneste barnesæde til rådighed, på trods af at vi tydeligt havde bestilt og betalt for dette gennem DiscoverCars' platform. Den uforberedte og ligeglade holdning fra udlejningsstedets personale var chokerende og efterlod os i en desperat situation, hvor vi måtte improvisere med at finde en løsning blandt tilfældige udlejningssteder i nærheden.
Det værste ved det hele var den betydelige prisforskel mellem det, vi oprindeligt havde planlagt at betale, og den uventede merudgift på grund af manglende barnesæde. DiscoverCars reklamerer med gennemsigtige priser og pålidelig service, men virkeligheden var langt fra dette løfte. Vi blev ikke kun skuffede over den økonomiske ekstraudgift, men også over den tid og energi, det krævede at håndtere en så uheldig situation i starten af vores ferie.
Kundeservice var en anden stor skuffelse. Vores bekymringer og frustrationer blev mødt med undskyldninger og bagatelliseringer i stedet for en reel indsats for at løse problemet eller kompensere os for den besvær og stress, vi oplevede. Det blev ved med at forklare, at barnesædet var ekstraudstyr som ikke kunne garanteres, på trods af at det slet ikke var muligt ved den pågældende udbyder, dukkede det alligevel op på listen.
Alt i alt har min oplevelse med DiscoverCars og Easycarhire været en bitter smag i munden. Jeg føler mig nødsaget til at advare andre rejsende mod at stole på deres tjenester. Hvis du værdsætter pålidelighed, gennemsigtighed og god kundeservice, så bør du se dig om efter andre udlejningsmuligheder. Jeg håber virkelig, at min anmeldelse kan hjælpe andre med at undgå en lignende skuffelse og ubehag under deres rejse.
Rating: 1 ud af 5 stjerner
Min oplevelse med DiscoverCars og Easycarhire var langt under mine forventninger og har sat en skuffende start på vores ferie.
31. maj 2024