I ordered a COC last 23rd and paid an extra fee for 24-hour delivery, however I still haven't received the COC, they haven't answered my calls or emails, I've called more than 50 times and received n... Se mere

I ordered a COC last 3 Mars and paid an extra fee for 24-hour delivery, however I still haven't received the COC, they haven't answered my emails, no response. One month waiting Fraud

Onestamente ciò che mi ha spinto ad appellarmi al servizio offerto da Easy CoC è stata la lentezza della pratica attraverso la casa madre. Fortunatamente grazie a questa azienda è stato possibile chi... Se mere

Délai non respecté (3 semaines) et faux document. Au premier coup d'oeil le document à l'air authentique avec un bel hologramme et le logo du constructeur. Mais la date de production du véhicule, le... Se mere

1. Juridisk rådgivning

EasyCoc Provide Certificates of Conformity (COC) for Vehicles since 2013. Our company was founded in United Kingdom in 2013, when Gennaro and Mark, two well-known European car dealers, noticed numerous difficulties in purchasing COC conformity certificates to import and export cars to various European countries. Before our entry into the market, there were various difficulties in obtaining a COC, including infinite issuing times (it even took 1 or 2 months to obtain a single European certificate of conformity) and difficulties in bureaucratic procedures. Precisely for this reason, Gennaro and Mark decide together to open a company specialized in issuing certificates of conformity for cars, motorcycles, commercial vehicles, trailers and historical reports on vehicles. Since the inception of our company it has immediately grown exponentially, becoming in less than two years one of the largest suppliers of COC certificates of conformity throughout Europe and neighboring states.

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

FRAUD

I ordered a COC last 23rd and paid an extra fee for 24-hour delivery, however I still haven't received the COC, they haven't answered my calls or emails, I've called more than 50 times and received no response.
Fraud

23. marts 2026

REINE ABZOCKE

Der eine Stern ist noch zuviel, sehr enttäuschend reine Abzocke. Habe ein COC für eine Harley bestellt und auch sofort überwiesen. Nach der Überweisung die erste Mail geschrieben, insgesamt 5 mal versucht mit dem Kundenservice Kontakt aufzunehmen ohne Erfolg. Nach anderthalb Monaten ist der Account gesperrt Geld weg REINE ABZOCKE .

5. februar 2025

Absolute scam

Absolute scam. I paid €269 for a CoC on 10th January, it's now 7th March. No communication, no CoC, no refund. Absolute scammers. AVOID THEM!

7. marts 2025

This company is a scam

This company is a scam, I ordered and paid for the certificate on November 29, 2024 and have not received anything yet, now they have deleted the account and website

29. december 2024

Truffa

Truffa
Ho ordinato un Coc in 9/01/2025 e fino oggi 28/02/2025 non ho ricevuto nulla
Sul whatsapp non rispondono e neanche via email

9. januar 2025

j'ai demandé un COC vers le 20/06/2024…

j'ai demandé un COC vers le 20/06/2024 , renouvelé le 18/11/2024 pour une Bugatti 35 B Ayant une carte grise Belge , j'ai donc payé 419 euros , depuis rien , parfois une réponse qui ne correspond à rien , je suis certain que c'est un site frauduleux , surtout ne vous faite pas arnaquer, passer votre chemin , beaucoup se sont fait laiser , voler etc.
il y a des sites sérieux mais surtout pas EASY COC .

20. juni 2024