Hyvä asiakaspalvelu
Reklamaation käsittely hoitui asiallisesti, perusteellisesti ja nopeasti. Tästä saisi moni yritys ottaa mallia.

Besvarelse fra Easenordic
Moikka! Ari
Vastaan tähän henkilökohtaisesti.
Ekana iso kiitos siitä, että huomautit meille tuosta alekoodista. Siinä oli tosiaan päässyt käymään virhe, ja sun ansiosta saatiin se korjattua kuntoon. Otimme tästä opiksemme.
Otan hieman kantaa tuohon Temu kommenttiin. Temun ruvettua myymään samalta näyttäviä tuotteita on ollut järisyttävä ongelma meidän kohdalla sillä se asettaa paljon ennakkoluuloja ja epävarmuuksia. Haluan kuitenkin avata tätä vähän: vaikka tuote näyttää ulkoisesti samalta, me testattiin Vertex-tuotteen kohdalla neljä eri tehdasta ennen kuin oltiin tyytyväisiä. Osa malleista haisi todella pahalle kemikaaleille, oli liian kovia tai muuten heikkolaatuisia. Me ei todellakaan oteta "mitä tahansa" myyntiin, vaan seisotaan laadun takana ja kannetaan vastuu tuotteistamme.
Toimitusajat on tosiaan olleet vielä vähän pitkiä, mutta tähän on tulossa iso muutos! Siirretään varastointia Suomeen kesäkuun aikana, jolloin paketit on perillä jo päivässä! Halutaan myös nyt ja jatkossa vielä enemmän tarjota muutakin kuin pelkän tuotteen, ja lisättiin juuri asiantuntijan tekemä kattava E-kirja liikeharjoitteilla niska-hartia-seudun hoitoon jokaisen tilauksen tueksi, juuri tämän takia. Meille on tärkeää Laatu ja asiakastyytyväisyys ja olemme yrityksenä olleet kovasti ristitulen välissä Temu syytösten takia, jonka takia teemme töitä kovemmin kuin koskaan varmistaaksemme että olemme muutaki kuin “Temu tuotteita” myyvä yritys.
Arvostamme jos kertoisit onko mitään millä voimme korvata sinulle tämän harmin joka on sinulle koitunut kokemuksestanne meidän kanssa?
Terveisin,
Jasse / EaseNordic