Jeg bestilte onsdag eftermiddag en paskvile. Jeg havde nogle mindre udfordringer med hjemmesiden og ringede derfor til kundeservice. Fik hjælp til at komme videre. Allerede i morges stod fragt... Se mere
Topkarakter for kundeservice! Jeg købte en dykkerpistol som viste sig at være defekt og dette skrev jeg via email til ea-engros. Fik hurtigt svar med beklagelse og at der allerede var pakket en ny mo... Se mere
Super service hurtig levering
Jeg bestilte onsdag eftermiddag en paskvile.
Allerede i morges stod fragtmand en og ringede på for at aflevere det købte
Fantastisk service.
5 stjerner, og det er udelukkende fordi jeg ikke kan give 6 eller 7.
De bedste anbefalinger herfra.
Plads til forbedring.
God pris. Langsom ekspedition giver leveringstid længere end lovet på hjemmesiden. Måtte selv kontakte dem for at få status på ordren. Kunne være rart med lidt proaktivitet og information fra deres side ved forsinkelser.
Intet høre fra firmaet en uge efter…
Intet høre fra firmaet en uge efter bestilling, ringer til dem og de sender så ordren samme dag, dog til pakkshop selv om der er betalt for hjemmelevering. Ved henvendelse til firmaet nægter de dog at have sendt til pakkeboks, til trods for at de har sendt pakken som mypack collect fra Postnord. Kan kun anbefale andre at holde sig langt væk.
Jeg har haft en god oplevelse
Jeg har haft en god oplevelse, jeg gerne vil dele.
Jeg har brug for et beslag til et vindue. Efter 14 dages venten ved Stark, som ikke kunne skaffe det, går jeg lige over på den anden side af gaden (Jarlsberggade) i butikken, den 22. maj 2019.
Klokken er 15.55 – altså 5 minutter i lukketid.
Taler med en hjælpsom ekspedient, Lars. Han VIL finde dette beslag, uagtet at jeg siger, at han bare kan gøre det dagen efter. Han forsøger med stor iver, men tingene driller ham lidt.
Vi bliver enige om, at han kan prøve at finde beslaget den 23. maj.
Og, så taler jeg med ham i dag og han har fundet beslaget, som han bestiller hjem til i morgen.
En god og engageret medarbejder, der gav mig en god oplevelse.
Super god service..
Super god service... en fejl i første forsendelse men den blev rettet uden problemer..
Her kan du trygt handle...
Ærlig og direkte ekspition til gode…
Ærlig og direkte ekspition til gode priser!
Super Service
Super Service
Virkelig engagerede medarbejdere, som hver gang jeg har handlet hos dem har fundet præcis det, som jeg skulle bruge.
Topkarakter for kundeservice!
Topkarakter for kundeservice!
Jeg købte en dykkerpistol som viste sig at være defekt og dette skrev jeg via email til ea-engros. Fik hurtigt svar med beklagelse og at der allerede var pakket en ny model til mig som står klar til afsendelse. Dagen efter var den leveret inkl. en returlabel til den defekte model, som jeg naturligvis sendte retur. Det er imponerende at virksomheden sender en ny model inden de selv havde modtaget den defekte retur - det er absolut top kundeservice.. handler bestemt igen der!
Kvalitet
Oplever altid god service, medarbejderne har sat sig ind i hvad de forskellige produkter har af stykker, produktsortimentet er af højeste kvalitet.
Total iorden
Rigtig god og hurtig service. Fik en af gangene bestilt noget forkert ingen problem i at lave det om.
God service - Stort udvalg
Altid god service. Bredt udvalg, om det er materiel, materialer eller beklædning. Hurtig levering samt stor fleksibilitet. Dygtige til at finde alternative løsninger!
Super butik med gode priser
Altid hjælpsomme, stort udvalg og ofte billigst på markedet
- John
Landets bedste service!
Jeg lagde som privatperson hvad jeg antager var dagens mindste ordre hos EA Engros. Dagen efter lå varen i min pakkeboks. Mit opfølgnings-spørgsmål blev besvaret prompte. EA Engros har ikke fået mange dækningskroner ind på min første handel med dem, men de har fået en ny kunde for livet.
Tilfreds
Vi er generelt meget tilfreds med vores samarbejde.
Fast kontakt person, der kigger forbi firmaet en gang om ugen.
e-shop virker fint. Vi har ingen problemer med dette ;-)
professionel service og gode produkter
har handlet hos EA-engros et par gange, men oftest i butikken i vejle!
Men både i butikken og på hjemmesiden finder man gode kvalitets produkter til fair priser. man behøves ikke at være professionel for at handle der, Men man kan altid forvente en professionel betjening samt gode råd til at vælge de rigtige produkter.
Formidabelt
Fantastisk god service i butikkerne og har altid vare fra dag til dag..
Kæmpe sortiment af kvalitetsprodukter.
Fantastisk service
Her får man en fantastisk service, af dygtige og kompentente medarbejder. God service med udbringning af vare, ring inden kl 8:30, og de kommer med varerne, i løbet af samme formiddag.
Stort udvalg - gode priser
Super gode tilbud på top kvalitet værktøj. Beregn dog et par dages ekstra leveringstid ved onlinebestilling.
Fagligt kompetent personale, hurtig levering, god service.
Vi stod og skulle bruge værktøjssikring, og jeg forhørte mig hos EA om muligheden for køb af en bestemt type, som ikke var på deres produktliste. Inden dagen var omme havde jeg fået tilbagemelding om, at der var fundet en leverandør af den bestemte type værktøjssikring og endda til en pris væsentligt under, hvad vi hidtil havde betalt hos anden værktøjsleverandør.