E Tol Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een belachelijk systeem. Pure oplichterij, hoe kan je nu weer een verhoging krijgen die bijna 10x zoveel is????Voorheen kreeg je ook een brief??? Ik reed verkeerd op die weg en ook weer terug (om... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is nog te veel. Oplichters die je zonder kosteloos betaalverzoek en zonder dat je je ritten ergens kunt inzien, een 'herinnering' sturen met administratiekosten van 9 euro voor een rit die 1,57... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Terring hey! Een ritje dochter ophalen van werk, en haar verhaal aanhoren dat het niet fijne werkdag was, ben ik vergeten binnen die terring uren te betalen. Toen ik eraan dacht, was deze 72 uurtjes a... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vrouw reed naar de havens met de kinderen achterin om mee te gaan op het schip waar ik werk. Niet bewust geweten dat het een tol tunnel is. 2 weken later gelijk een "betalingsherinner... Se mere

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

65 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wat een boeven

Wat een boeven. 1 dag te laat met betalen en daarna meteen 2x! een envelop door de brievenbus. 2x administratie kosten van 9 euro. Wat een boeven.

24. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Huh wat is dit dan Jetten?

Huh? Waarom moet ik tol betalen en staat dat nergens!!!! 1,73 tol en via belastingdienst adm kosten van 9 euro totaal bijna 11 euro???? Gekke huis

10. juni 2026

Onduidelijk systeem

Onduidelijk systeem. Ik rij nooit over deze weg tot ik toevallig via Google een omleiding kreeg ivm file normale route. Geen idee van tol. Ze zien kennelijk je kenteken en dan kunnen ze eenvoudig een bericht geven (via mijnoverheid.nl bijv? Nee hoor tot volledige verrassing 2 weken later boete van 9 boven de 1,57 normale tol. Geldklopperij, boeven zijn het.

Bedriegelijke afzetterij van de Nederlandse (R)overheid

Klantenbezoek in Rotterdam. Zie je plots een bord "E-tol" Je blijft gewoon rijden en je verwacht dan ergens tolpoortjes ofzo te zien zoals aan de Westerscheldetunnel waar we net van kwamen. Niks dus... Totdat je direct een boete in de bus krijgt (tolbedrag+ophoging) Geen initiële vordering, geen factuur noch herinnering. Direct boete en dreigementen. Mooi is dat... Resultaat: ik vermijd vanaf nu dit traject als de pest, evenals andere toekomstige e-tol trajecten. Ik heb geen probleem met tol op zich, maar als jullie het zo gaan spelen, krijgen jullie van mij geen rotte euro meer... Verwerpelijke praktijken!

9. juni 2026

Waardeloze dienst

Waardeloze dienst, de tol en prijzen snap ik, prima weg ook. Maar 9 euro boete op een tol van 1,57 ?
schandalig, er wordt misbruik gemaakt vam de onduidelijkheid van kosten. Ik heb getracht een buffer te maken maar dan kan weer niet want dan kring je het geld teruggestort.

Belachelijk dat de belasting dienst een verdienmodel heeft aan hun eigen onduidelijkheid.

Administratiekosten dubbel voor 2 ritten op 1 dag

In het Pinksterweekend reed ik vanaf Rotterdam 2x heen en terug (zaterdag en maandag) door de Blankenburgtunnel, op weg naar de Maasvlakte. De ritten van zaterdag op tijd betaald. Die van maandag helaas niet, net een dag te laat, tsja vergeten. De administratiekosten worden helaas per rit gerekend, en niet per datum. Dat wordt dus 2 x 9,- euro administratiekosten voor 1 datum. Ik belde nog hierover met de klantenservice, de medewerkster aan de telefoon was op zich vriendelijk, maar ja dat zijn de regels. Zij zal ze wel niet verzonnen hebben. Voorlopig mijd ik deze tunnel! Bovendien heb ik hele slechte reviews gelezen over de automatische tolbetaling dus daar begin ik niet aan!

25. maj 2026

Achterlijk systeem

Achterlijk systeem. Tuurlijk zag ik tol op de verkeers borden maar er kwam maar geen tol poortje en dus rij je lekker door.
Kan je een groot wit bord langs de web zetten maar dat ziet er uit als reclame bord waar ik blind voor ben geworden. Heb op fora gezien dat het er zou staan.
Voor zover ik weet heeft Nederland geen tol wegen, ik betaal namelijk wegenbelasting dus dit is totaal onverwacht. Die 9 euro administratie kosten ga ik natuurlijk niet terug krijgen. Fraude van de Nederlandse overheid

Geldwolven

Wat een onbehulpzaam zooitje de mensen hierachter... alleen geïnteresseerd in geld. geldwolven zijn het! 9 euro administratiekosten omdat ik niet binnen 3 miezerige dagen naar hun website ben gegaan? Schandalig!!!
En €1,57 is mischien niet veel, maar wij betalen al wegenbelasting en 300 andere soorten belasting, dus dit is toch helemaal gestoord eigenlijk!!!!!!

2. juni 2026

Waardeloos

Waardeloos. Je rijd gewoon een fuik in - geen kans om alsnog en andere route te nemen. En ik heb absoluut geen probleem om tol te betalen maar mag dat binnen een normale termijn ... 3 dagen, kom op? Ben 4 dagen zonder internet (eindelijk eens rust) En meteen 9 euro administratiekosten als je niet op tijd betaalt? Waar is de waarschuwing voor niet "tijdig" betalen. Weer zo'n maatregel vanaf de Haagse tekentafel ...

14. maj 2026

Schandalig!

Ik sluit me volledig aan bij alle andere reviews! Zowel voor de heen- als de terugweg administratiekosten moeten betalen (2x 9 euro) voor een betalingsherinnering waar niets aan vooraf is gegaan. Het tolbedrag was 2x 1,57. Schandalig dit!

24. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onduidelijk en slechte service!

Onlangs blijkbaar gereden waar tol is. Ik zag het staan,. maar niet waar de tolweg precies was. Door alle afsluitringen gedraaid en anders terug gereden. Zelf contact gezocht om te vragen of ik door het tol stuk was gereden. 2x blijkbaar. Vreemd als je anders terug rijdt dan heen en niet door een tunnel bent gegaan waarvan ik dacht dat het de tolweg was. Ok, dan wil ik best betalen als ik er heb gereden, maar intussen is de betaaltermijn van 72 uur voorbij en kan ik niet betalen, moet ik wachten op een brief en moet ik twee keer € i9 administratie kosten betalen. Terwijl ik zelf contact zoek. In hun reply schrijven ze dat je ook beter automatisch kan betalen. Maar ik kom daar nooit. Echt waardeloze service!

9. maj 2026

Niks van gemerkt

Niks van gemerkt, heen en terug. Op zich valt het tolbedrag mee. Maar ik betaal wegenbelasting; belasting om met mijn auto op wegen mogen rijden. Niet te beredeneren dit.

En dan dus 2x 9 euro administratiekosten voor de herinnering, die voledig geautomatiseerd is.

Trump zou dit anders doen ;)

5. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een belachelijk systeem is dit

Wat een belachelijk systeem is dit. Rijd ik daar in mijn eentje, moet ik een website onthouden of noteren en dan zelf binnen 72 uur tol betalen. Wat een onzin! Ik vind slagbomen veeeeel efficiënter, zoals bij de Liefkenshoektunnel en de Franse tolwegen.

11. maj 2026

Ongelofelijk

Ongelofelijk! En al de revues voor mij zijn ook gedupeerd!
Dat er mensen bij onze overheid werken die op hele bijzondere manier denken hoe de praktijk werkt is me al een tijdje duidelijk. Maar dit slaat echt alle records! Of je even het bord langs de weg voor dat je de tunnel in gaat, helemaal kan lezen…
Dit gaat toch te ver!!!! Wegenbelasting, parkeergeld, brandstof accijns en dan ook nog tol met administratiekosten!!!!

28. april 2026

Wetsmisbruik

RDW/e-TOL behandelt de eerste persoonlijke kennisgeving aan de kentekenhouder meteen als kostenbelaste aanmaning en verschuilt zich vervolgens achter artikel 4:113 Awb.

Ik heb vooraf geen individuele factuur, vordering of kosteloze waarschuwing ontvangen. De eerste brief is meteen een rekening met 573% opslag.

Ik raad andere gedupeerden aan het te laten escaleren en een gang naar de rechter te overwegen. Dat ga ik zelf ook doen; je hebt helaas geen andere keus.

7. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een ritje naar Zeeland gemaakt en ik…

Een ritje naar Zeeland gemaakt en ik wist dat het tolwegen waren maar we hebben over het hoofd gezien dat je zelf op eigen initiatief binnen 72 uur de tol zelf op de website moet overmaken. Dus zelf binnen 72 uur naar hun website gaan en betalen, je moet het maar weten.. Volgens hun staan er borden met >72H en dan moet je gelijk maar weten wat dat betekend als je hier nog nooit bent geweest! Ik dacht, geen poortjes dus via kenteken en ik krijg de factuur vanzelf wel binnen en dat is prima, en ja dat klopt ook maar dan een factuur in de vorm als herinnering +9 euro extra te betalen. Dus dan denk je, huh ik heb nog geen eerste factuur gekregen. Na verder onderzoek zie je pas hoe hun het hebben bedacht! Is gewoon een val om extra geld binnen te halen voor de mensen die onbekend zijn daar in dat gebied! Er staat nergens een bord met "let op, de tol binnen 72 uur zelf betalen" Het gaat ook echt niet om die 9 euro maar om het valletje! Als die a24 weg gewoon 10 euro zou kosten dan zou ik daar alsnog gewoon overheen gereden zijn maar dit is best sneaky.

18. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

je krijgt maar 3 dagen de tijd om het…

je krijgt maar 3 dagen de tijd om het te betalen, erna gelijk 9 euro extra kosten. het is gewoon stelen. ik normaal gesproken nooit over de brug. Men kan makkelijk zeggen zet automatisch betalen in. Moet ik dat dan voor alle bedrijven in heel de wereld doen?

23. april 2026

Er dette din virksomhed?