SportieveWerkschoenen.nl Anmeldelser

4,6

Prima ervaring met deze webwinkel. Klantenservice heel toegankelijk en vriendelijk. Op de site staat dat het 10 werkdagen kan duren tot verzending dus geen verrassing. Zou het persoonlijk wel op p... Se mere

Veiligheidsschoenen vervangen via e-puma. Mooi assortiment, moderne sneaker style S1-ESD aangeschaft. Top kwaliteit en lichte schoen. Levering helaas niet in 1 dag, moest er 3 dagen op wachten maar da... Se mere

Prima service van de webshop. Ik kreeg een gratis upgrade om de bestelling te bespoedigen. Met de Puma veiligheidsschoen heb ik nu een werkschoen die prettig loopt. Enige tegenvaller is de bezorging d... Se mere

Erg fijn dat je Puma werkschoenen nu ook in Nederland kunt kopen. Ik gebruik Puma werkschoenen nu al zins een aantal jaren. Altijd tevreden geweest met de kwalitatieve afwerking en ondersteuning die d... Se mere

1. Skobutik

E-Puma.nl gaat verder als SportieveWerkschoenen.nl. We dragen zorg voor de beste service voor al onze klanten. Dat mensen veilig aan het werk kunnen met sportief ogende veiligheidsschoenen waar ze trots op kunnen zijn.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

4,6

Snelle levering dan verwacht perfecte…

Snelle levering dan verwacht perfecte werkschoenen om mee te werken vooral in de steigerbouw echt een aanrader je voeten worden niet moe van al dat lopen in de bouw of industrie

7. april 2020
SportieveWerkschoenen.nl-logo

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Klinkt als een goede productreview! :) Bedankt voor uw beoordeling en nogmaals veel plezier met uw aankoop!
Mvg,
Klantenservice e-puma.nl

Trustworthy!!

The delivery is on schedule and we can track it, but the return delivery is not free

12. marts 2020

Niet op voorraad wachtend op nieuwe…

Niet op voorraad wachtend op nieuwe batch al zon 3 weken

9. marts 2020
SportieveWerkschoenen.nl-logo

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Jammer om te horen dat u ontevreden bent over onze service. Wij vernemen graag van u wat wij in geval van uw bestelling vooraf of tijdens het wachten beter/anders hadden kunnen doen. Dat u moest wachten was u namelijk al duidelijk en uw beoordeling is verder nogal kortaf.

Op de website stond er namelijk al een waarschuwing vermeld met rode letters bij het product dat de levering onder voorbehoud is omdat er dit jaar een nieuwe levering binnenkomt.
Op dezelfde dag van het plaatsen van uw bestelling hebben wij dit aan u bevestigd met de optie voor annulering of wijziging naar een vergelijkbaar. U gaf zelf aan te willen wachten.
Met deze beoordeling is het voor ons geheel onduidelijk hoe wij u van dienst moeten zijn, daarom hebben wij u nogmaals persoonlijk gemaild. Voor vragen of service staat onze klantenservice voor u klaar.
Mvg,
Klantenservice e-puma.nl

Supersnelle levering

Supersnelle levering, veel vroeger dan verwacht, top.
Schoenen zitten ook prima, breder dan de meeste werkschoenen, zeer zacht inlegzool, ik gebruik wel steunzolen voor optimaal draagcomfort.

25. november 2019

Puma werkschoenen

Heel veel pijn in andere werkschoenen, nooit meer dan 8uur kunnen aan houden. De pumas kan ik met gemak ganse dag aan houden zonder enige pijn aan de voeten aanrader!!!

23. november 2019

Prima website

Ongeveer een maand geleden 2 paar werkschoenen hier gekocht. Allereerst heel fijn dat er geen account gemaakt hoeft te worden, gewoon bestellen en betalen zonder problemen, top!

Verzenden duurde helaas enige tijd, Ene paar duurde ongeveer een week en het ander heeft ruim 2 weken geduurd omdat deze niet op voorraad was. ben hier wel keurig van op de hoogte gesteld.

Één paar schoenen dat ik hier heb besteld (Puma Crosstwist Mid 63.314.0) heeft helaas een ontwerpfout waardoor deze binnen een maand tijd kapot zijn gegaan (de veterlussen slijten door).

De klantenservice is vriendelijk. Helaas nemen zij altijd eerst contact op met Puma voor garantie problemen waardoor er een paar dagen op antwoord gewacht moet worden. Schoenen kon ik terugsturen en kreeg binnen 3 dagen een creditnota per e-mail.

+Vriendelijke klantenservice.
+Makkelijk bestellen.
+Bestellen zonder account.
+Gratis verzending.
+Snelle creditering

-Verzendtijd.
-Klantenservice kost tijd (zie hierboven).
-Geen gratis retour.

31. oktober 2019

Geweldige schoenen

Bestellen en snel leveren.beter kon niet. Weet nu al zeker dat mij volgende Puma veiligheidsschoenen komen daar vandaan.
Die Pumas zitten ook heel erg goed, ik heb vaker last van mij voeten als ik de hele dag op moet lopen in zand op de bouw maar net Puma is het amper voelbaar.

26. september 2019