SportieveWerkschoenen.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima ervaring met deze webwinkel. Klantenservice heel toegankelijk en vriendelijk. Op de site staat dat het 10 werkdagen kan duren tot verzending dus geen verrassing. Zou het persoonlijk wel op p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veiligheidsschoenen vervangen via e-puma. Mooi assortiment, moderne sneaker style S1-ESD aangeschaft. Top kwaliteit en lichte schoen. Levering helaas niet in 1 dag, moest er 3 dagen op wachten maar da... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima service van de webshop. Ik kreeg een gratis upgrade om de bestelling te bespoedigen. Met de Puma veiligheidsschoen heb ik nu een werkschoen die prettig loopt. Enige tegenvaller is de bezorging d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg fijn dat je Puma werkschoenen nu ook in Nederland kunt kopen. Ik gebruik Puma werkschoenen nu al zins een aantal jaren. Altijd tevreden geweest met de kwalitatieve afwerking en ondersteuning die d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik

Skrevet af virksomheden

E-Puma.nl gaat verder als SportieveWerkschoenen.nl. We dragen zorg voor de beste service voor al onze klanten. Dat mensen veilig aan het werk kunnen met sportief ogende veiligheidsschoenen waar ze trots op kunnen zijn.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top schoenen

Top schoenen, jammer dat ze iets te groot zijn, had al een maat kleiner genomen dan mijn eigen maat maar nog. Voor de rest goede pasvorm en demping. Als ik ze niet aan had gehad had ik nog een maat kleiner genomen.

Klantenservice top, vriendelijk en behulpzaam.

16. marts 2022

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Comfortabele schoenen voor motorrijden.

15. marts 2022

Beste klant,

Fijn om te horen dat alles naar uw wens is! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onduidelijke en dure retour procedure.

Schoenen gekocht in de maat die ik altijd draag, maar deze vielen te klein uit. Geen duidelijke retour procedure, moest zoeken naar retouradres en zelf een etiket maken. En alle kosten zijn voor de klant.

5. februar 2022

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Dank voor deze beoordeling en jammer dat de schoenen anders vielen dan u verwacht had.
Bij elke bestelling sturen wij een pakbon mee waar de retour / omruil instructies staan omschreven.
De retourkosten zijn in de meeste gevallen voor eigen rekening, tenzij het artikel anders is dan besteld. Dat is bedoeld voor een duurzamere omgang met transport en iedereen kan zodoende zelf de dichtstbijzijnde of goedkoopste verzendmethode kiezen.
We begrijpen dat het retourproces niet naar uw wens was. Onze klantenservice is iedere werkdag beschikbaar om elke individuele situatie te bespreken.
E-Puma.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte case.

Slechte case.. 2 keer verkeerde schoenen ontvangen, en nog moet ik 7.25 euro retourneren kosten zelf betallen, ik heb gevraagd over terugbetalling helaas geen antwoord

4. februar 2022

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Dank voor uw beoordeling.
We hebben de hele situatie voorafgaand aan uw beoordeling met u besproken. Het ging erom dat de schoenen voor u te klein waren en geen verkeerd model.
In beide gevallen hebben we een mogelijkheid geboden om via onze retourlabel de bestelling terug te sturen. Alleen de tweede keer had u het al verstuurd voordat u contact met ons opnam. Daarop hebben we nog een mogelijkheid genoemd maar de retourzending is anders dan u aangaf en komt daardoor niet in aanmerking voor nog een 2e gratis retourzending. Wij moesten het product nav uw informatie grondig onderzoeken en hebben u hierover destijds geinformeerd.
Het geretourneerde artikel is terugbetaald.
Als we nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u wederom welkom bij onze klantenservice.
E-Puma.nl

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Levering zou iets sneller kunnen.

Levering zou iets sneller kunnen.
En anders even blijven informeren hoe de status van de order is.
Producten zijn zeker het bestellen waard.

31. januar 2022

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Bedankt voor uw beoordeling.
Het hoofdmagazijn kampte met een vertraging waar wij geen inzicht in kregen. De volgende keer sturen we graag weer updates tijdens de levertijd en verwachten uiteraard uw bestelling zo snel als mogelijk te leveren.
Als we nog iets kunnen betekenen, wees welkom bij de klantenservice. Graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

gewoon wat je mag verwachten

niet mijn eerste schoenen hier. Snelle levering, netjes verpakt, gewoon wat je mag verwachten.

15. december 2021

Beste klant,
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Wij wensen u veel plezier met uw schoenen en hopen u zeker nog vaker te zien in onze webshop.

De fit is goed

De fit is goed, maar de bezorging was heel raar

6. december 2021

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn dat de aankoop naar wens is. We zien dat de bezorging op de eerste poging was mislukt en bij de tweede dag wel. Als u nog details heeft over wat er vreemd was aan de bezorging waarmee wij onze service en die van de transporteur kunnen verbeteren, dan vernemen wij dat graag per telefoon of e-mail. Wel beseffend dat het in de drukste periode van het jaar viel uiteraard.
Veel succes met uw aankoop en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mooi

Süper süper süper

1. december 2021

Besvarelse fra SportieveWerkschoenen.nl

Bedankt voor uw vroege beoordeling.
Wij hebben u meermaals gemaild over de levertijd van de door u gekozen werkschoenen. Deze zijn nog niet beschikbaar en pas later leverbaar.
Voor vragen of service, zoals het kiezen van een ander type kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.