Se, hvad kunderne siger
Ik zal hier snel weer bestellen. Flinke bestelling gedaan (voor mijn begrippen). Afhandeling order ging goed. Helaas lijkt mijn pakket ergens te zijn blijven liggen na het printen van het label.... Se mere
Opzich een prima shop met genoeg keuze en prima prijzen. Echter zijn de pre-orders die ze aanbieden echt heel slecht. Ik weet dat Pokemon werkt met soft releases maar het lijkt wel alsof de... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Pokémonwinkel van Groningen/Nederland. Kaarten en sealed items voor iedereen.
Kontaktoplysninger
Driemolendrift , 9711bx, Groningen , Holland
- Info@e-pokeshop.nl
- e-pokeshop.nl
Ik had een bestelling geplaatst
Ik had een bestelling geplaatst. De dag zelf heb ik een e-mail ontvangen dat de stock niet klopte en het product er niet was. Het geld is onmiddellijk terug overgemaakt en goed aangekomen. Jammer van mijn bestelling naar de communicatie was helder en snel.
Goede snelle service
In de laaste maand 2x iets besteld bij…
In de laaste maand 2x iets besteld bij E-cardshop en beide keren erg tevreden met hoe de pakjes waren ingepakt. Zelfs een pre order 1 dag na de release van de nieuwe set binnen gekregen, dus erg goede ervaring :D
Zeer leuke webshop
Zeer leuke webshop, medewerkers zijn altijd actief en reageren zelf laat in de nacht op berichtjes.
Klantenservice is 10/10
Product en prijsverhouding is geweldig!
Bookmarking this website!
While the website leaves a bit to be desired, the service didn't fall short at all. State of the product is great, the prices are very fair and the delivery time was very fast.
All in all, would definitely recommend!
Ik sluit mij aan bij de voorgaande…
Ik sluit mij aan bij de voorgaande review van dhr. De Jong.
Echter wacht ik op dit moment in spanning mijn levering af....het is al even stil. Maar goede hoop dat goedkomt en ik mensjes weer blij kan maken.🤞🙏
Duidelijk en krachtig in zijn…
Duidelijk en krachtig in zijn communicatie. Komt afspraken na en heeft zeer degelijke prijzen met de rest van Nederland. Grijp je kans als je hier kunt bestellen.
Een webshop met zijn hart op de goede…
Een webshop met zijn hart op de goede plek. Ondanks alle tegenslagen probeert die er toch het beste van te maken. Altijd goed bereikbaar. En probeert mee te denken met de klant. Vanaf nu hebben jullie er een vaste klant bij.
2 x klaargezeten voor deze pre order…
2 x klaargezeten voor deze pre order ronde van destined rivals.
Bij de eerste ronde lag de site al plat 10min voor start. Bij de 2de ronde ongeveer 5min voor start.
Ik vind dit een beetje een spijtige zaak, er werd veel te veel promo voor gemaakt op social media. Hoe verwacht je dat dit dan wel goed gaat? Uiteraard wens ik niemand een aanval van bots toe, maar het was zeker al duidelijk dat hier ook genoeg kopers op zaten te wachten.
Bij de 2de ronde werd het helemaal een zooitje, weinig tot geen info op de socials. Snel snel werd beslist indien de shop nog zou werken die avond het nog eens te proberen. Zowel ik als een vriend zijn erin geslaagd iets in de kar te gooien die helaas na enkele seconde automatisch verdween. Nu had ik wel begrepen dat enkele mensen zo iets kunnen kopen hebben.
Dan toch maar een loting, goed idee zou je zeggen! Tot ik de volgende dag de lijsten van winnaars zag. Hoe belachelijk weinig werd hier verloot na het promoten van deze actie? Komop zeg.
Dit was een goeie promo voor de webshop wat bekender te krijgen, meer niet. Daar wacht een mens dan 3 weken op!

Besvarelse fra E-cardshop
Goede webshop!
Goede webshop! Vlotte en vriendelijke communicatie!
Heel jammer van alle negativiteit, het zijn net bots en scalpers die de hobby verpesten...
Bedankt om toch te proberen de afgelopen periode! Doe zo verder. :)
Eerlijke webshop
Goede webshop! Bieden net nieuwe sets aan voor goede prijzen! Proberen mee te denken met de klant om scalpers buiten te houden. Kortom fantastisch! Laat die azijnzeikers maar praten. Keep up the good work! 🤩
E-cardshop is echt een verademing in de TCG-wereld
In een tijd waarin bijna elke webshop wordt gedomineerd door scalperbots en alles om winst draait, blijft hij zich inzetten voor de echte liefhebber.
Natuurlijk heeft ook zijn webshop te maken met bots en andere uitdagingen, maar je merkt aan alles dat hij als kleine ondernemer z’n best doet om de community eerlijke kansen te geven op toffe Pokémon-sets. Dat zie je tegenwoordig bijna nergens meer.
Wat ook top is: hij is altijd bereikbaar en denkt echt met je mee. Er was iets misgegaan met het toepassen van een kortingscode en ondanks de drukte kreeg ik diezelfde avond nog een oplossing aangeboden. Dat soort service is zeldzaam.
E-cardshop laat zien dat het wél anders kan. Absolute aanrader.
Fake pre order voor aandacht
Altijd zeer betrouwbaar
Altijd zeer betrouwbaar! Levert altijd alles keurig! Niets te klagen over de webshop! Dat de site er uitligt tijdens de pre-order kun je hem niet verwijten.
Integere, betrouwbare webshop
Eerlijke, integere webshop.
Helaas heeft de Pokémonmanie een nieuw dieptepunt bereikt en zijn er bij diverse webshops problemen met de release van nieuwe sets door scalpers en bots. De vraag is groter dan het aanbod en door de huidige allocatie is het niet mogelijk iedereen tevreden stellen.
Ik heb geregeld bij Wouter m'n spulletjes opgehaald en hij is altijd in voor een vriendelijk praatje. Ook op diverse beurzen een bekend gezicht.
Kortom, een fijne shop waarbij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.
Een winkel die geen producten levert…
Een winkel die geen producten levert maar wel hoop, een aandachttrekker die het leuk vind om zichzelf in de schijnwerpers te zetten 1 woord kansloos en mag hopen dat dit soort shops stoppen te bestaan
Prima shop
Al vaker besteld. Kon het altijd netjes ophalen. Ook eventueel op beurzen.
Dat het met pre orders wat misloopt kan gewoon gebeuren. Maar ik zie dat meer als te veel vraag en te weinig product van uit pokemon zelf.
Hart op de goede plek
Mensen met het hart op de goede plek. Proberen hun producten voor redelijke prijzen te verkopen in plaats van de bedragen die je veelal ziet in de huidige Pokemon scene. Door aanvallen van Bots helaas geen goeie opstart met de nieuwste release, maar ook dat is overal tot de orde van de dag. Kwaadwillende mensen die met Bots proberen anderen weg te dwingen en zelf met de buit vertrekken. Helaas zijn veel van de negatieve reacties geschreven door scalpers die nu geen goedkoop product voor woekerprijzen kunnen doorverkopen, dat is wel gebleken. De site zelf is prima en de eigenaar is makkelijk benaderbaar en vriendelijk. Dus in het kort, de kwade reacties zijn naar mijn mening kortzichtig en giftig.
Hele leuke winkel super aardige mensen,
Hele leuke winkel super aardige mensen,
Ondanks dat de pre orders plat lagen blijven jullie ook mensen en op jullie site robots helaas is hier niks aan te doen maar ik heb respect naar jullie prijzen ga zo door en trek niks aan van de haat❤️
Goede communicatie
Goede communicatie, en doen alles voor hun echte klanten!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.