Banner for E-commerce Business Name

E-commerce Business Name Anmeldelser 11.891

4,2

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne butik. Leveringen var hurtig og produktet ankom i perfekt stand. Kvaliteten overgik mine forventninger, og prisen var meget rimelig. Kundeservicen var... Se mere

Jeg havde store forventninger til denne webshop, men blev desværre skuffet. Leveringen tog meget længere tid end lovet, og kundeservicen var svær at få fat i. Da pakken endelig ankom, var produktet ik... Se mere

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne butik. Leveringen var lynhurtig og produktet var præcis som beskrevet. Emballagen var professionel og sikker. Kundeservicen var venlig og hurtig til at... Se mere

Jeg er overordnet set meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet levede op til forventningerne. Kundeservicen var venlig og svarede hurtigt på mine spørgsmål.... Se mere

1. Kostumeudlejning
  2. Skibutik

Trustpilot eCommerce is the place to shop for all things Trustpilot. Trustpilot’s comprehensive, eCommerce website will serve as a resource for the eComm reviews community through blogs, videos and social media platforms like Facebook and Instagram. Visit Trustpilot or give us a call at 123-456-7890 to learn more!

Our Shipping Promise

Shipping within 24 hours

Orders placed before 12PM (Noon) EST will be dispatched on the same business day.

4,2

God

12 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og varen ankom i perfekt stand. Produktkvaliteten overgik mine forventninger, og prisen var meget konkurrencedygtig. Kundeservicen var professionel og besvarede mine spørgsmål med det samme. Hele købsprocessen var nem og brugervenlig. Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefaler denne butik til alle.

4. februar 2026

Rigtig god oplevelse overordnet set

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken var godt indpakket. Produktet levede op til beskrivelsen på hjemmesiden. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Eneste grund til ikke at give fem stjerner er at priserne er lidt høje sammenlignet med konkurrenterne. Men kvaliteten er til gengæld rigtig god.

3. februar 2026

Rigtig god oplevelse overordnet set

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken kom i god stand. Produktet matchede beskrivelsen og kvaliteten var som forventet. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Det eneste minus er at priserne kunne være lidt lavere, og hjemmesiden var en smule langsom til tider. Men alt i alt en god oplevelse som jeg gerne gentager.

3. februar 2026

God oplevelse samlet set

Jeg er overordnet meget tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen godt. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Det eneste minus var at emballagen kunne have været lidt bedre, men produktet var heldigvis ikke beskadiget. Jeg vil bestille herfra igen.

2. februar 2026

Aldrig mere - forfærdelig oplevelse

Helt igennem ringe oplevelse med denne webshop. Varen ankom mere end tre uger forsinket, og da den endelig kom, var den beskadiget. Kundeservice svarede ikke på mine henvendelser i over en uge, og da de endelig gjorde, var de uhøflige og afviste mine klager. Produktkvaliteten var langt under det lovede. Pengene overhovedet ikke værd. Jeg vil aldrig handle her igen og fraråder alle andre at gøre det samme.

1. februar 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet ankom i perfekt stand. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Kvaliteten af produktet overgik mine forventninger og prisen var helt rimelig. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale dem til andre.

30. januar 2026

God oplevelse med mindre forbedringspotentiale

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen kom til tiden, og produktet matchede beskrivelsen godt. Emballagen var ordentlig, og alt var i god stand. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Jeg trækker dog en stjerne fra, fordi priserne er lidt høje sammenlignet med konkurrenterne. Alt i alt en solid oplevelse.

29. januar 2026

God oplevelse med få mindre ting

Jeg er generelt rigtig tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen godt. Kundeservicen var hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Emballagen kunne dog være bedre, da kassen var lidt beskadiget ved ankomst. Priserne er fornuftige og udvalget stort. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

28. januar 2026

Aldrig igen - forfærdelig oplevelse

Fuldstændig katastrofal oplevelse med denne webshop. Varerne ankom tre uger forsinket og i ødelagt stand. Kundeservice svarede slet ikke på mine henvendelser, og da jeg endelig fik fat i dem, var de uhøflige og uhjælpsomme. Returprocessen var et mareridt, og jeg venter stadig på min refusion efter to måneder. Produktkvaliteten var langt under forventningerne. Hold jer langt væk fra denne butik!

27. januar 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Vi beklager dybt denne forfærdelige oplevelse. Dette er helt uacceptabelt. Kontakt venligst vores kundeservice øjeblikkeligt, så vi kan løse problemet med din refusion og kompensere dig. Vi tager dine klager meget alvorligt og vil gøre alt for at rette op på situationen.

Rigtig god oplevelse overordnet

Jeg er generelt meget tilfreds med denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken var godt emballeret. Produktkvaliteten lever op til forventningerne, og priserne er rimelige. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Kun et lille minus for at hjemmesiden kunne være lidt mere brugervenlig ved søgning. Vil helt sikkert handle her igen.

26. januar 2026

God oplevelse generelt

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet levede op til forventningerne. Kundeservicen var venlig og besvarede mine spørgsmål hurtigt. Det eneste minus er at emballagen kunne have været lidt bedre, men selve produktet var helt i orden. Prisen var fair og jeg vil helt sikkert handle her igen.

26. januar 2026

God oplevelse med mindre forbedringsmuligheder

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen godt. Emballagen var ordentlig og sikker. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Der var dog en lille forsinkelse i forsendelsen, som kunne have været kommunikeret bedre. Priserne er rimelige og udvalget er godt. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan anbefale butikken til andre.

24. januar 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet og vores service. Vi beklager forsinkelsen og vil arbejde på bedre kommunikation fremover. Det glæder os, at du vil handle hos os igen. Velkommen tilbage!

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig imponeret over denne webshop! Levering var lynhurtig og pakken var omhyggeligt indpakket. Produktkvaliteten er i top og lever helt op til beskrivelsen på hjemmesiden. Kundeservice var venlig og besvarede mine spørgsmål med det samme. Priserne er konkurrencedygtige og jeg fik præcis hvad jeg forventede. Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefaler det varmt til alle.

24. januar 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med leveringen, produktkvaliteten og vores kundeservice. Din anbefaling betyder meget for os. Vi ser frem til at betjene dig igen og ønsker dig en rigtig god dag!

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet ankom i perfekt stand. Kvaliteten overgik mine forventninger, og kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Prisen var også meget fair i forhold til den høje kvalitet. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale dem til alle.

23. januar 2026

Forfærdelig oplevelse - aldrig igen

Jeg er dybt skuffet over denne virksomhed. Produktet ankom beskadiget og tre uger forsinket. Kundeservice svarede slet ikke på mine henvendelser, og når de endelig gjorde, var de uhøflige og afvisende. Kvaliteten var langt under forventningerne, og prisen var alt for høj til det skrammel jeg modtog. Returnering var besværlig og kostbar. Jeg vil aldrig handle her igen og advarer alle andre.

21. januar 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet var præcis som beskrevet. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Kvaliteten er i top og prisen var meget rimelig. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale dem til andre.

20. januar 2026

Rigtig god oplevelse generelt

Jeg er meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken kom velindpakket. Produktet matchede beskrivelsen godt, og kvaliteten var som forventet. Kundeservicen var venlig og besvarede mine spørgsmål hurtigt. Kun minus er at forsendelsesomkostningerne var lidt høje. Jeg vil bestemt handle her igen.

19. januar 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet og vores service. Vi tager din feedback om forsendelsesomkostningerne til efterretning og arbejder på at optimere dette. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Okay oplevelse, men plads til forbedring

Min oplevelse med denne webshop var hverken god eller dårlig. Leveringstiden var som lovet, og varerne kom i god stand. Dog var kundeservicen langsom til at svare på mine spørgsmål, og hjemmesiden var ikke særlig brugervenlig. Priserne er rimelige, men produktudvalget kunne være bedre. Alt i alt en middelmådig oplevelse.

18. januar 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet kom godt pakket ind. Kvaliteten var langt bedre end forventet og prisen var meget konkurrencedygtig. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefaler dem varmt til andre.

18. januar 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken ankom i perfekt stand. Produktkvaliteten overgik mine forventninger, og prisen var meget konkurrencedygtig. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale denne butik til alle!

16. januar 2026