Banner for E-commerce Business Name

E-commerce Business Name Anmeldelser 11.795

4,2

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne butik. Leveringen var hurtig og produktet ankom i perfekt stand. Kvaliteten overgik mine forventninger, og prisen var meget rimelig. Kundeservicen var... Se mere

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen godt. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde et spørgsmål. Der var... Se mere

Jeg er generelt meget tilfreds med mit køb hos denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken var godt indpakket. Produktet levede op til beskrivelsen og kvaliteten var fin. Kundeservicen svarede hurt... Se mere

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen perfekt. Emballagen var ordentlig og sikker. Kundeservice svarede hurtigt på m... Se mere

1. Kostumeudlejning
  2. Skibutik

Trustpilot eCommerce is the place to shop for all things Trustpilot. Trustpilot’s comprehensive, eCommerce website will serve as a resource for the eComm reviews community through blogs, videos and social media platforms like Facebook and Instagram. Visit Trustpilot or give us a call at 123-456-7890 to learn more!

Our Shipping Promise

Shipping within 24 hours

Orders placed before 12PM (Noon) EST will be dispatched on the same business day.

4,2

God

12 t anmeldelser

God oplevelse med mindre forbedringspotentiale

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produkterne levede op til forventningerne. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Der var dog en lille forsinkelse i kommunikationen først, men det blev løst professionelt. Prisen var rimelig og kvaliteten god. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

20. april 2026

God oplevelse, men plads til forbedring

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen godt. Emballagen var ordentlig og sikker. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Jeg trækker dog en stjerne fra, da hjemmesiden kunne være lidt mere brugervenlig, og priserne er en smule høje sammenlignet med konkurrenterne. Alt i alt en solid oplevelse.

19. april 2026

Skuffende oplevelse

Produktet levede desværre ikke op til forventningerne. Leveringen tog meget længere tid end lovet, og kommunikationen fra kundeservice var mangelfuld. Kvaliteten var under middel i forhold til prisen. Emballagen var også dårlig, så varen ankom let beskadiget. Ville ønske jeg havde handlet et andet sted.

18. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Produktet var nøjagtigt som beskrevet, og kvaliteten var fremragende. Leveringen var hurtig og pålidelig, og alt kom velindpakket og i perfekt stand. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Prisen var fair og konkurrencedygtig. Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefaler dem varmt til alle!

16. april 2026

Rigtig god oplevelse overordnet

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet levede op til forventningerne. Kundeservicen var hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Der var dog en mindre forsinkelse i leveringen og emballagen kunne have været lidt bedre. Priserne er konkurrencedygtige og hjemmesiden er let at navigere. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

15. april 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb og vores service. Vi beklager forsinkelsen og emballagen - vi arbejder løbende på at forbedre disse områder. Det glæder os, at du vil handle hos os igen. Velkommen tilbage!

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig, og varerne var meget omhyggeligt pakket ind. Produktkvaliteten er i top, præcis som beskrevet på hjemmesiden. Kundeservicen var yderst hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Priserne er også rigtig konkurrencedygtige. Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefaler denne butik til alle mine venner og familie.

14. april 2026

Skuffende oplevelse

Jeg er desværre ikke tilfreds med mit køb. Leveringen tog meget længere tid end lovet, og da pakken endelig ankom, var produktet ikke som beskrevet på hjemmesiden. Kundeservicen var svær at få fat i, og når jeg endelig fik kontakt, var de ikke særlig hjælpsomme. Kvaliteten matchede ikke prisen overhovedet. Jeg havde forventet meget mere.

13. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er mere end tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var utrolig hurtig, og produktet var præcis som beskrevet. Emballagen varrofessionel og sikker. Kundeservicen var venlig og svarede hurtigt på mine spørgsmål. Kvaliteten er i top, og prisen var fair. Jeg kan varmt anbefalingen denne forretning til alle.

13. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig imponeret over denne webshop! Leveringen var lynhurtig, og produktet var nøjagtigt som beskrevet. Emballagen var professionel og sikker. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Priserne er konkurrencedygtige og kvaliteten er i top. Jeg vil helt klart handle her igen og kan varmt anbefale butikken til alle.

11. april 2026

God oplevelse overordnet set

Jeg er meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og pakken kom godt emballeret. Produktkvaliteten var som forventet ud fra beskrivelsen. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål. Minus en stjerne fordi priserne er lidt højere end konkurrenterne, men det opvejes af den gode service.

11. april 2026

Fuldstændig katastrofe

Jeg er dybt skuffet over denne forretning. Varen ankom beskadiget efter tre ugers forsinkelse. Kundeservice var uhøflig og nægtede at hjælpe mig med at få pengene retur. De svarede ikke på mine gentagne henvendelser og afviste ethvert ansvar. Kvaliteten var langt under det lovede, og prisen var alt for høj for sådan noget skrammel. Jeg vil aldrig handle her igen.

9. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var lynhurtig og pakken kom perfekt emballeret. Produktkvaliteten var endnu bedre end forventet og prisen var yderst konkurrencedygtig. Kundeservicen var meget hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Jeg kan varmt anbefalе denne butik til alle.

8. april 2026

Forfærdelig oplevelse

Jeg er dybt skuffet over denne forretning. Produktet kom beskadiget og emballagen var ødelagt. Da jeg kontaktede kundeservice, var de uhøflige og nægtede at hjælpe. Det tog uger at få svar på mine emails, og ingen ville tage ansvar for problemet. Priserne er alt for høje i forhold til kvaliteten. Jeg vil aldrig handle her igen og fraråder alle andre at gøre det samme.

7. april 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Vi beklager dybt din dårlige oplevelse. Dette lever ikke op til vores standarder. Vi vil gerne gøre det godt igen. Kontakt venligst vores kundeservice direkte, så vi kan løse problemet med det beskadigede produkt og forbedre vores service. Din feedback er vigtig for os.

God oplevelse med hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos denne webshop. Produktet kom hurtigt og var godt pakket ind. Kvaliteten var som forventet, og prisen var rimelig. Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål før købet. Jeg trak en stjerne fordi hjemmesiden var lidt langsom at navigere i, men ellers en rigtig positiv oplevelse.

6. april 2026

God oplevelse overordnet set

Jeg er generelt godt tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet levede op til beskrivelsen. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Det eneste minus var at emballagen kunne have været lidt mere solid, men produktet ankom heldigvis uden skader. Priserne er rimelige og jeg vil sandsynligvis handle her igen.

5. april 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og produktet. Vi tager din feedback om emballagen til efterretning og arbejder på at forbedre dette. Vi ser frem til at betjene dig igen og sætter stor pris på din handel hos os.

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var lynhurtig, og produktet kom pænt pakket ind uden skader. Kvaliteten af varen overgik mine forventninger, og prisen var meget konkurrencedygtig. Kundeservicen var yderst hjælpsom og besvarede mine spørgsmål hurtigt. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale butikken til andre.

5. april 2026

Skuffende oplevelse

Jeg bestilte varer fra denne webshop, men oplevelsen var desværre ikke god. Leveringen tog meget længere tid end lovet, og kommunikationen var næsten ikke-eksisterende. Da pakken endelig ankom, manglede der en vare, og kundeservice var langsomme til at svare. Produktkvaliteten var ok, men ikke imponerende til prisen. Jeg forventer mere for mine penge.

3. april 2026

Forfærdelig oplevelse - aldrig igen

Jeg er dybt skuffet over denne webshop. Produktet jeg modtog matchede slet ikke beskrivelsen på hjemmesiden. Kvaliteten var elendigt, og da jeg forsøgte at kontakte kundeservice, fik jeg ingen respons i over en uge. Returprocessen var besværlig og uoverskuelig. Priserne var høje i forhold til den dårlige kvalitet. Jeg vil aldrig handle her igen og fraråder andre at bruge denne butik.

2. april 2026

Besvarelse fra E-commerce Business Name

Vi beklager dybt din dårlige oplevelse. Dette lever ikke op til vores standarder. Vi vil gerne gøre det godt igen. Kontakt venligst vores kundeservice direkte, så vi kan løse problemet med produktet, returneringen og kompensere dig. Din feedback hjælper os med at forbedre os.

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med min handel hos denne virksomhed. Leveringen var hurtig og produktet kom i perfekt stand. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde spørgsmål. Kvaliteten overgik mine forventninger og prisen var meget fair. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefalе dem til alle.

1. april 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med min handel hos denne webshop. Leveringen var hurtig og produktet matchede beskrivelsen godt. Kundeservicen var venlig og hjælpsom da jeg havde et spørgsmål. Priserne er rimelige og hjemmesiden er nem at navigere rundt på. Kun trækker lidt ned at emballagen kunne være mere miljøvenlig.

31. marts 2026