Har bestilt en E Cigaret for en uge siden, har både skrevet mail og ringet flere gange i deres åbningstid, men ingen svare.. Har ingen bekræftigelse fået pr mail ang min varer, men pengene er trukket... Se mere
Jeg bestilte min e-cigaret den 2/9-2014, de trak pengene den 4/9-2014... I dag er den 9/9-2014, og jeg har endnu ikke modtaget min e-cigaret. Jeg har ringet og lagt en besked og send en mail, men D... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
E-Cigaret-Butik.dk sælger e-cigaretter og tilbehør til din e-cigaret. Vi har mange forskellige produkter indenfor e-cigaretter, e-juice, e-piber og tilbehør. Vores kundeservice kan kontaktes pr. telefon: +45 2829 6118 eller e-mail: info@e-cigaret-butik.dk alle hverdage fra 10-14. God damp
Thurøvej 5, 2000, Frederiksberg, Danmark
- info@e-cigaret-butik.dk
- e-cigaret-butik.dk
Har bestilt en E Cigaret for en uge…
Har ingen bekræftigelse fået pr mail ang min varer, men pengene er trukket.!
Super god service
super service
Jeg havde en fejl på pibespids,skrev på deres Facebook en meget sød pige ringede og i løbet af en time var alting løst.Det kalder man service. Hilsen Søren Jelle
Hals
Fik hvad jeg regnede med.
Jeg skal stoppe med tobakken, så jeg søgte lidt på nettet, og valgte denne butik. Startpakke der indeholder alt, ekstra e-juice på tilbud og ekstra tilbehør også på tilbud. Det fremgik ikke umiddelbart, at der ville gå flere dage inden jeg modtog pakken, og heller ikke, at jeg skulle lede i mit spam-filter for at finde bekræftelsen på e-mailen, men det er småting. Det eneste jeg for alvor savner, er ordentlige manualer/instruktioner i brugen. Fx skal de originale mundstykker fyldes med e-juice nedefra, mens de tilkøbte skal fyldes ovenfra (hvilket kan ses på en fin instruktions-video). Og at batteriet ikke bare starter op, men skal aktiveres på en bestemt måde. Der fulgte INGEN manualer med overhovedet. Så hvis ikke jeg kendte nogen, der kunne froklare mig, hvordan jeg skulle gribe det an, ville jeg stadig ikke være e-rygende i dag :-) Men det kunne nok have været klaret med en telefonsamtale. Ellers er alt fint! :-)
Ingen brugsanvisning - sen forsendelse
For det første tog det 4 dage om levering, mens reklamen lød 1-3. Endvidere fulgte ingen brugsanvisning med (er første gangs bruger). Har nu røget endnu en pak cigaretter mens jeg ventede og fortryder noget så inderligt at jeg ikke bare gik ned og snakkede men en i forretningen i stedet for alt det her. Et totalt flop!
Fin og hurtig service!
Jeg skulle kaste mig ud i E-cig (dampe-dampe) verdenen, og valgte "E-cigaret butik". Fin service. Hurtig levering. Og alle varer, var som bestilt. Jeg er i fuld gang med damperiet og har en lille pakke på vej, og bestiller snart igen. Så jeg kan godt anbefale E-cigaret butik, til de der skal handle disse varer.
Forøvrigt er deres hjemmeside ekstrem udførlig, og du kan stort set finde svar på alle spørgsmål hér.
Godt gået!
MVH Steen JAT Hansen
Livsforlænger👍
Skulle holde op med at ryge da jeg har kræft
Så el smøgerne har jeg brugt i et halvt år
Prøvede at ryge en rigtig
Men føj
De her virker👍
Elendig service eller rettere INGEN service overhovedet og intet produkt.
Jeg har ringet og lagt en besked og send en mail, men DER er INGEN reaktion fra e-cigaret-butik.dk.... Jeg tror det er den dårligste oplevelse med et online køb, jeg nogen sinde har været vidne til, og begynder at tro - at jeg er blevet snydt. De lover 1-2 dages levering...men den kvikke læser, kan jo konstatere, at det er vente-dag nr. 7. Derfor kan jeg kun fraråde at handle med e-cigaret-butik.dk... De holder ikke havd de lover.

Besvarelse fra E-Cigaret-Butik
den er ikke kommet endnu
jeg bestilte den i fredags, og i dag onsdag er den ikke kommet.
Hurtig og effektiv
Dejligt at man kan lade nogen ryge indendørs uden gene for ikke-rygere.
Nemt og Hurtigt
Det var nemt og hurtigt at bestille. Derudover var levering hurtig. Det eneste jeg savner er en brugervejledning (fx til brug når man ikke lige vidste hvordan man fylder juice på - jeg ødelagde et mundstykke og det er jo ærgerligt) Men ihvertfald ved jeg at jeg fortsætter med at bruge 'butikken' når jeg skal have fyldt depoterne og/eller prøve noget af det andet spændende....
og jeg ved godt jeg diskvalificerer mig selv som gavekortvinder - desværre - men har det bedst med at være ærlig omkring tingene ;o)
Jeg har gøjd et godt køb
Jeg har gøjd et godt køb og jeg vil anbefale virksomheden til alle og jeg vill købet vil virksomheden igen.
Hurtig og korrekt levering
Godt sted at handle, de har et fint udvalg, rimelige priser og en hurtig og sikker levering
Ikke modtaget varer.
Er blevet bedt om at anmelde e-cigaret, spørgsmål - om jeg er tilfreds med min varer- har ikke modtaget varen, så det kan kun blive negativt.
Nemt og hurtigt
Fin og overskuelig hjemmeside, gode priser, hurtig levering
Som forventet
Bestillingen forløb som forventet med levering et par dage efter. Produktet (E-pibe) lever op til forventningerne og manualen (ganske vist på engelsk) er let og udførlig.
Helt Suveræn, Hurtig og Billig.
E-Cig er Suveræn, både når det gælder hurtighed, det at være billig, og have de nyeste produkter!