Virkelig god og smilende service. Fra køb af cykeltil service og reservedele, har der altid været en fantastisk service. Når man skriver til dem, ringer de en op, og forklarer detaljeret. Ikke ene en... Se mere
Hvis E Bikes skulle have haft topkarakter, så skulle følgende være lidt mere kundevenligt. Min el-cykel “gik ned” kun 1 måned gammel. Da den så skulle til reparation, kunne vi efter aftale lige så go... Se mere
Har netop prøvet at komme igennem til salgsafdelingen med henblik på at købe en ny elcykel....sælgeren var optaget og det var ikke muligt at få ham til at ringe når han var ledig med henblik på nogle... Se mere
Købte en el-cykel. Den blev meget hurtigt leveret. Jeg havde skrevet i bestillingen, at cyklen kunne stilles bag ved min carport, så den var skjult for forbipasserende på fortovet. Alligevel stille fr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mangler du en ny elcykel? e-bikes tilbyder prisstærke elcykler, som er produceret i Europa.
Danmark
- e-bikes.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rigtig gode cykler
Rigtig gode cykler. God betjening og godt service eftersyn da vi skulle have foretaget dette.
En rigtig god cykel
En rigtig god cykel, som svarer til det lovede. Samlet og bestykket til perfektion.
Frisk betjening
Fantastisk god handel i Egå
Fantastisk god handel i Egå, den ung mand havde styr på tingene. Cyklerne ankom som aftalt og var næsten samlet😀
Elcykel
Jeg fik en rigtig god behandling, og fin forklaring om fordele og ulemper ved de forskellige typer af af frontmotor og centermotor på cyklen.
Rigtig god service
Rigtig god service
Er rigtig glad for min el cykel får kørt mange km på den
Professionel og pålidelig firma
Professionel og pålidelig firma, der giver en god betjening.
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. Gode produkter.
FANTASTISK SERVICE!
Helt igennem fantastisk service og en god cykel.
Får desværre stjålet min cykel og skal have fat i stelnummer mv. til forsikring og politiet, det finder de på under 24 timer selvom cyklen er tre år gammel.
starter med at komme til at købe en cykelkurv der ikke passer til stellet på cyklen, som jeg køber samme sted, får et opkald dagen efter jeg har lagt ordren og bliver informeret om dette, ikke noget bøvl med at skulle annullere ordren og bestille igen, jeg overføre bare differencen og de sender det hele afsted samme dag.
efterfølgende får jeg desværre sendt den forkerte oplader med cyklen, det kan ske, men igen ingen bøvl her heller, eller at jeg skal vente til efter jul, jeg sender bare et billede af batteriet og wupti, ny oplader på vej til mig, som jeg oven i købet modtager indenfor to dage. Dette er FANTASTISK service, og jeg kan ikke anbefale dem nok! :D
Bestilte min elcykel over hjemmesiden…
Bestilte min elcykel over hjemmesiden ingen problemer. Jeg havde også bestilt en kurv til min cykel og beslaget til kurven var monteret da jeg fik den, så det var super! (Jeg havde bestilt cyklen fuldt samlet)
Dog burde i overveje et andet fragtfirma, kassen hvor kurven lå i, var helt ødelagt og kurven havde en bule (jeg kunne heldigvis selv rette den ud). Fragtfirmaets anmeldelser på trustpilot er virkelig ringe!
Derfor kun fire stjerner.
Cyklen blev leveret !
Cyklen blev leveret !
Fint med det , men jeg har spørgsmål til dem . Har skrevet til dem , prøvet at ringe dem op , ingen reaktion

Besvarelse fra E Bikes
Skønt sted at handle elcykwl
Havde booket en aftale i afdelingen København en torsdag. Mandagen efter ankom min skønne elcykel.
Meget venlig betjening i butikken og efterfølgende god kontakt over email.
Maria
Super fin handel og hurtig svar på mail…
Super fin handel og hurtig svar på mail vedr fejl, så har kun rosende ord herfra
Anden gangs køb
Min hustru købte en Cyclepro E-motion for 6 år siden, og er stadig fuldt tilfreds med den i særdeleshed var der god service på den,er stadig helt ok. så nu har jeg også købt en Corwin Copenhagen for at få størst muligt batteri, det er det der gør den billigere end andre.
Viste hvad jeg ville have
Viste hvad jeg ville have, prøv kørte den, og to dage efter var den leveret, sådan.
Nu er min garanti ved at udløbe på min…
Nu er min garanti ved at udløbe på min Corwin cykel.
Det første halve år, var jeg ved cykel mekaniker ca 1 gang om måneden, nogle gange 2 gange. Der var hele tiden nogle ting der skulle justeres eller laves.
Håndbremser hyler (blev skiftet efter et halvt år, på egen regning!). Fodbremse kan aldrig bremse 100 %. Støtteben kunne ikke holde cyklen, så den væltede konstant, så skærme blev skæve. Punkterede på punkter fri dæk...!? Da det er sket 3 gange nu, så har jeg selv købt nye dæk og slanger for 800 kr.
Batteriet virkede ikke på alle styrker, så ventede 3 uger på et nyt.
Cyklen har haft rigtig mange begynderfejl, skavanker, så kvaliteten er efter prisen. De skriver på hjemmesiden, at cykel er 20,000 kr værd, men det er den altså ikke!! Det er noget billigt Kina skrammel.

Besvarelse fra E Bikes
Dejlig cykler de har.
Dejlig cykler de har.
Jeg har købt en Corwin Elite 500+ Disc cykel og den er jeg rigtig glad for, jeg syntes også det er smart at de har videoer på Youtube.com som man kan se før man samler sin cykel samt hjælpen både på mail og telefon så tommel op herfra
Har haft min el cykel ca 1 år
Har haft min el cykel ca. 1 år kører godt, men man skal passe på ikke at ramme med hælen på støttefoden den stritter for meget ud, samt vil have skiftet bag tandhjul da man ikke kan bruge 1-3 gear da man hvis skal det race rundt med pedalerne, så pt bruger jeg kun 5-6-7 gear,,regner med de kan skifte det ved service...:)...nu 2021 har stadig ikke hørt fra der hvor jeg har købt cyklen selv om jeg har skrevet direkte til dem om mine problemer med min el cykel
Hvidovre butikken har lige skaffet sig…
Hvidovre butikken har lige skaffet sig en "fast kunde" i mig
- Skiftede baghjulsslange på min Elcykel (købt andetsted) - kørte derefter ca 25 km ud - og dagen efter det samme på hjemtur dvs. efter ca 5 km på hjemtur var baghjulet fladt igen!
Denne gang blev der også skiftet dæk! - den rute som jeg køre er mange steder fyldt med småsten, glasskår oa. så sommervarme osv bare uheldigt at punktere så hurtigt...
Begge gange hentede og bragte E Bikes/Hvidovre min cykel, og alt har været UG+ med super god service klare beskeder - vejledning - udførsel og selv om vi ikke havde aftalt det, fik jeg alligevel en pæn rabat - så alt i alt - er mere end meget tilfreds!! og helt sikkert, så ved jeg nu hvor jeg fremover skal få "lavet" min cykel...!! Tak E-Bike!
Haft en Corwin elite pro i godt 6 mdr
Haft en Corwin elite pro i godt 6 mdr. Yderst tilfreds, ingen problemer, behagelig og velkørende med stor trækkraft. Billig i forhold til tilsvarende