DAnsk Dyreinstitut Anmeldelser 12

4,4

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg vil gerne fortælle en…

Jeg vil gerne fortælle en solstrålehistorie.
I sommeren 24 købte jeg en hundehvalp(Milo).
Jeg har haft hunde før men aldrig en hvalp.
Jeg kunne ikke håndterer ham og følte jeg fik stress af ham, og jeg overvejede at give ham væk.
Så mødte jeg en nabo som fortalte mig at han kendte en hundetræner som heder Kristina Korndahl, som skulle være rigtig god så hende kontaktede jeg.
Jeg bestilte tid til gruppetræning og det fungerede rigtig godt og der efter bookede jeg personlig træning. Det første der skete var at Kristina sagde at det var mig der skulle have træning for at lære min hunds sprog og efter syv gange så gik det så godt at jeg havde fint styr på ham at vi havde det så godt sammen. Jeg er så dybt taknemmelig for at jeg i dag sider og kigger på min dejlige hund.
Havde det ikke for Kristina havde jeg nok ikke haft ham i dag. Hilsen Liselotte

2. april 2026

Virkelig dejlig og behageligt trænings oplevelse

Virkeligt dejlig og behageligt trænings miljø i Bagsværd. Vores træner Kristina - super dygtig til at se den enkelte hunds og dens trænings niveau og er virkelig professionel dygtig til hendes arbejde. Har gået hos Kristina nu i 2 år og nu med ny nr. 2 hund, hvor min mand oplever det samme. - Tak for en dejlig oplevelse - kan kun anbefale træning hos Dansk Dyreinstitut

8. august 2024

Dygtig underviser

Dygtig underviser - god til at se den enkelte kunde og dens hunds behov - virkeligt flot overblik til at kunne undervise på forskellige niveau på sammen hold - da vi ikke kan helt det samme - virkelig rar behandling og en sød omsorgsfuld og smilende instruktør - Tak til Dansk Dyreinstitut

19. september 2023

God og givende telefon samtale

En god og behagelig telefonsamtale på 1 1/2 time , der var god tid til at give mig gode råd og mere forståelse af min papegøjes og dens adfærd.
Fik mere indsigt og jeg vil nu prøve de ting af som vi talte om .
Tak for hjælpen

15. maj 2023

Startede med min hvalp på 3 1/2 mdr i…

Startede med min hvalp på 3 1/2 mdr i gruppe for nybegyndere med hvalpe i Søborg, i kælderen under Harald Nyborg.
Kristina instruktøren fik præsenteret sig efter 10-15 min, og der stod “2 i lære” og så på.
Gruppen var ikke homogent sammensat selvom vi kun var 5 (måske derfor)
Der var en del ældre hunde der var over 1 år, og derfor et andet sted i deres hundeliv.
Min Wilma var glad og gøede lidt i starten, det var spændende med nye hunde og mennesker. Vi fik kort tid efter besked på at vi måtte træne alene i bilen, da min hund var forstyrrende for de andre. Det gik heldigvis over. Jeg gik lidt væk fra gruppen og fik ro på hunden, hvilket jeg også fik vide at jeg skulle lade være med, da det også var forstyrrende.
Faglighed og forståelse for de forskellige udviklingstrin i hundegruppen udeblev. Mere målrettet var Kristina i at skulle have sit budskab igennem til de 2 kommende hundeinstruktører, der skulle lære.
Har spurgt om jeg allerede nu kan komme i en anden gruppe hvor der også er plads til en 3 1/2 måneders bulderbasse. Det bliver spændende hvad de finder ud af. Venlig hilsen Marianne og Wilma 3/2 måneders irish doodle👻

18. marts 2022

Københavns bedste hunde skole

Jeg vil starte med at sige tak til DDI.
Intro teori kurset, åbnede mit sind og forståelse for vores hund.
Det gik rigtigt op for mig der, at det er vores ansvar at lære at kommunikere ordentligt med hunden.
Derefter har vi gået på lørdag basis hold hos Maria, fantastisk instruktør!
Vores hund har fået så meget mere selvtillid og han er super opmærksom på os, også i pressede situationer. Det har resulteret i at han nu, skal have mindre af sin daglige medicin, da han ikke lige så nemt bliver stresset (Adissons Syndrom).
Vi har desuden fået en enormt lærevillig hund, det er som om at det gik begge veje det med kommunikationen, vores hund (og os) har fået et 'sprog' vi kan forstå og som han bruger flittigt.
Vores hund er 4 år så det er aldrig for sent.
Det er den bedste gave at gå fra træning med en SÅ glad og stolt hund! Han fik faktisk en ekstra krølle på halen, da vi startede hos DDI.
Det eneste jeg fortryder er at vi ikke startede før.

19. juli 2021

Chokerende uprofessionelle..

Jeg er chokeret over hvor uprofessionelle dansk dyreinstitut er.
Jeg tilmeldte mig et basis hold til mig og min nye hvalp på Frederiksberg. Første dag vi mødte op, skulle den ene træner vi havde, samtidig træne et “let øvet” hold som stod ved siden af. Begge hold endte med at fremstå kaotiske imens det stod på. Oven i hatten, bliver tidspunktet for træningen rykket til to timer tidligere. En af hovedgrundene til jeg valgte netop det hold hos dem, var fordi jeg ville kunne nå det med min arbejde. Da jeg skrev til den at jeg ikke ville kunne nå holdene fremadrettet tolkede de det som at jeg ikke ville fortsætte hos dem.

Da jeg så senere spørger om jeg i det mindste kan få min penge tilbage, er der ikke noget at gøre. Jeg har skrevet under på at jeg ikke kan det siger de. Og det har de ganske vist ret i.
Dog synes jeg at når man vælger at rykke tidspunktet for træning til et tidspunkt jeg pludselig ikke kan på og gør noget som ikke har været aftalt fra starten. At det mindste man kan er at tilbagebetale pengene. Jeg nåede kun at være der 2 gange, inden træningen blev flyttet. Det betalte jeg 900 kr for.

21. marts 2021

Fin, systematisk træning.

Udmærket og systematisk træning med godt fokus på den enkelte deltager. De ved hvad de snakker om, og lytter ikke mindst til kundens ønsker og behov. De mangler måske lige en telefonkæde eller et kontakt-system, hvis undervisningen ændres med kort varsel (det er sket en enkelt gang for os), men vi er meget trygge ved det vi lærer, og hunden reagerer endda positivt på det. Og de har et stort udbud af kurser.
Undervisning foregår generelt udendørs, og det kan være en kold oplevelse. Men sådan er det vel de fleste steder.

19. februar 2018

Lad ikke DDI skade jeres dyr

Lad ikke DDI skade jeres dyr. For det første påstår de, at gode råd fra dyrlæger, hundemassører, hundefysioterapeuter og opdrættere med hensyn til at skåne hvalpens og unghundens led eller med hensyn til at give jagthunde lov at udleve deres jagtlyst, er ren overtro, og DDI’s argument er, at Erik ("direktøren") har lavet nogle hjemmelavede konklusioner baseret på gæt frem for videnskab.
Yderligere kan de ikke en gang fortælle på forhånd, hvornår der er træning og de tillader sig at aflyse med kort varsel, når det passer dem. Det er under al kritik, når de samtidigt praler af at undervise hele året, også når andre har ferie.
Jeg kunne skrive meget mere, men jeg vil nøjes med at advare ejere af hvalpe og unghunde om at passe på jeres hunde. Lyt ikke til Eriks hjemmestrikkede og fejlagtige konklusioner om, hvor vidt en hvalp kan tåle at gå på trapper, at springe, at lege i det uendelige ”når bare den selv vil” og pas på, at din hvalp eller unghund ikke overanstrenger sine endnu sårbare led og skal have varige mén.
Sidst: DDI har forstået noget omkring teorien bag træningsmetoder og udførelsen af disse. Synd de er blevet for indbildske til at høre på sund fornuft fra fagfolk og synd, hvis det går ud over hundene.

6. august 2017
DAnsk Dyreinstitut-logo

Besvarelse fra DAnsk Dyreinstitut

Det er med beklagelse at vi læser denne anmeldelse.
Hovedsageligt fordi den er usand, men også fordi den må bygge på vrede, som konsekvens af, at anmelderen ikke har læst, eller været opmærksom på, hvilke hold hun tilmelder sig. Hvis hun var i tvivl, ville det være godt, om hun havde skrevet eller ringet til DDi, for at få de oplysninger, der kunne have klarlagt indhold og primære formål med det valgte træningstilbud. Vores telefonlinje er åbent alle hverdage mellem kl. 12 og 16:30 og vores mail bliver besvaret inden 3 arbejdsdage.

Vi modtager en klage fra kunden d. 17/7, som omhandlede et krav om delvis tilbagebetaling af kursusbetaling, eftersom vi nu havde aflyst træning 2 gange, hvilket kunden mener uacceptabelt, da kundens hund var i den vigtige prægningsalder og dermed gik glip af 2 ugers socialisering på holdet.
Det ville vi også godt kunne forstå, hvis vi virkelig havde aflyst træning 2 gange og hvis socialisering var holdes primære formål.

Holdet som anmelder var tilmeldt, var annonceret på vores hjemmeside med ferie i uge 27+28 -gældende for træning d. 9/7. Der var altså ikke tale om en aflysning, men en planlagt pause i træningen.
D. 16/7 regner det kraftigt og DMI havde lovet vedvarende regn hele dagen. Instruktøren kontaktede derfor holdets deltager, for at flytte træningen fra den pågældende dag til senere. Dette er ikke normal kutyme hos DDi, men et forsøg på venlighed og hensyntagen til deltagerne på holdet fra den pågældende instruktør. Træningsgangen var naturligvis ikke mistet, men lægges på i sidste ende.
Vi skal beklage at dette ikke faldt i god jord hos anmelder, om end resten af holdets deltagere var meget tilfredse.

Endvidere har kunden tilmeldt sig vores Basishold, som ikke har socialisering som det primære formål. Basisholdet er primært for at lære basis træning og for at sikre en god kommunikation mellem hund og ejer. Skulle det primære formål være socialisering, var det vores Hvalpelegestue hold anmelderen skulle have tilmeld sig til, hvilket tydeligt fremgår af holdbeskrivelserne på vores hjemmeside.
Vi forstår ikke påstanden om, at DDi (Erik) skulle gå imod ”råd og vejledning fra dyrlæger, hundemassører, hundefysioterapeuter og opdrættere”. Den er naturligvis heller ikke rigtig. Det må handle om en fordrejning og ses som en beklagelig udtalelse i affekt af ovenstående.

Vi skal beklage, at anmelder ikke er blevet opmærksom på forskellen mellem vores Basishold og Hvalpelegestue, samt på annoncering af ferie på holdet.
Vi vil nu forsøge at lade forskellen mellem Basis hold og Hvalpelegestue, samt ferie annoncering, fremgå endnu tydeligere på vores hjemmeside.

Hundetræning hos DDI (dansk dyreinstitut) giver pote

Min labrador og jeg har deltaget i hundetræning hos DDI i snart 2 år. Vi går på torsdagsholdet på Frederiksberg, som ledes af den kyndige Grit. Kan varmt anbefale det. Instruktøren er rigtig god, og der er en god stemning på holdet, og selv en madglad, stædig labrador ender med at lære noget. Selve træningen varer en time, og man går derfra med følelse af, at man har fået noget ud af det. Alle hunderacer kommer, så hundene lærer at acceptere hinanden uden konflikter. Prisen er også fair, 700 kr for små 3 måneders træning. Alt i alt får man noget for pengene, og jeg er meget tilfreds.

8. december 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)