Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... Se mere
Se, hvad kunderne siger
It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... Se mere
Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.
Kontaktoplysninger
Singel 542 , 1017AZ, Amsterdam, Holland
- support@dyme.app
- dyme.app
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne app!
Fijne app waarin je makkelijk je kosten overzicht hebt in 1 plek! Enige waar de app soms nog moeite mee heeft is het categoriseren van sommige betalingen, maar dat is erg klein

Besvarelse fra Dyme
Ernstige fouten in administratie en misleidende betalingsherinneringen…
Gebaseerd op de overdadig aanwezige positieve beoordelingen, ga ik er maar vanuit dat ik de uitzondering op de regel ben geweest...
Ik heb via Dyme mijn AVP-verzekering laten opzeggen en daarvan een duidelijke, schriftelijke bevestiging ontvangen. Desondanks ontving ik weken later opnieuw betalingsherinneringen waarin stond dat ik “geen dekking meer had”, dat “verzekeraars naar mijn betalingsgedrag kijken” en zelfs dat “het kenteken bij het RDW wordt afgemeld”. Dit laatste is volledig onjuist bij een AVP en hoort alleen bij motorrijtuigverzekeringen.
De inhoud van deze herinneringen was feitelijk onjuist, onnodig dreigend en had nooit verstuurd mogen worden na een bevestigde beëindiging. De supportmanager van Dyme erkende dat het hun fout was en dat ik alles als “niet verzonden” mocht beschouwen. Toch ontving ik later opnieuw tegenstrijdige communicatie, alsof de polis nog nagekeken moest worden.
Dit alles kostte tijd, zorg en irritatie. Een financieel dienstverlener zou dit proces zorgvuldig moeten uitvoeren, zonder foutieve dreigingen of dubbele boodschappen. Voor mij reden om Dyme niet meer te gebruiken.

Besvarelse fra Dyme
Het is een fijne app je kan…
Het is een fijne app je kan verzekeringen afsluiten en ze kijken ook nog de goed verzekeringen die het beste zijn. Je ziet ook je maandelijkse bankafschriften en je kan makkelijk bij de klantenservice terecht

Besvarelse fra Dyme
Mooi om door de app ,goed inzicht te…
Mooi om door de app ,goed inzicht te hebben en krijgen in je uitgaves
Echt top

Besvarelse fra Dyme
Dyme is mega handig en makkelijk in gebruik…
Dyme geeft mij een super duidelijk overzicht van mijn kosten. Het categoriseren en de suggesties die de ap doet hebben mij bovendien geholpen te bezuinigen waar wenselijk. Blij mee!

Besvarelse fra Dyme
Ze blijven me appen met dat ze een…
Ze blijven me appen met dat ze een nieuw energiecontract aanvragen terwijl ik dit niet wil . Onmogelijk ergens te vinden waar ik Dyme kan opzeggen. Spam partij.

Bespaart direct geld
Direct geld bespaard op twee abonnementen!

Besvarelse fra Dyme
goed en fijn en qeet je waar je geld…
goed en fijn en qeet je waar je geld heen gaat

Besvarelse fra Dyme
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en ben er…
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en ben er super blij mee! Het geeft echt een goed overzicht van mijn uitgaven en abonnementen.
Wat ik nog wel handig zou vinden (of misschien kijk ik gewoon verkeerd 😅), is om makkelijker te kunnen zien wat ik per maand heb uitgegeven in de afgelopen maanden. Dus een iets duidelijker vergelijking per maand.
Verder werkt alles top en heel gebruiksvriendelijk!

Toppp
Bij mij was het wel goed omdat ik nu veel beter kan besparen

Besvarelse fra Dyme
Super handig om een inzicht te krijgen…
Super handig om een inzicht te krijgen in je vaste lasten.

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights make budgeting so much simpler. Highly recommend for anyone who wants more control over their finances!

"Hoi Karen,
Vorig jaar regelden we een goedkoper contract voor je bij KPN.
----------------------------------------? "
Op de stippellijn werd een stukje tekst herhaald dat ik heb uitgesproken naar Wouter. Zo is het gegaan! Dit stukje herinnering in de mail maakt dat ik weet dat ik met dezelfde persoon te maken heb.

Besvarelse fra Dyme
Top app, makkelijk te gebruiken
Top! Ik heb een goed overzicht op mijn inkomsten en uitgaven. Én Dyme laat mij zien waar ik kan besparen en regelt dat ook nog eens.

Het werkt goed en is heel overzichtelijk
Het werkt goed en is heel overzichtelijk

Besvarelse fra Dyme
Zonder toestemming mijn energie…
Zonder toestemming mijn energie contract overgezet naar een andere aanbieder. Ik zat net 3 maanden bij Vattenfall en zou dan een boete moeten betalen voor te vroeg opzeggen. Vervolgens zijn ze nergens te bereiken voor reacties. Ik kon vervolgens zelf met beiden energie partijen contact opnemen om het ongedaan te maken.

Besvarelse fra Dyme
De app is makkelijk te gebruiken
De app is makkelijk te gebruiken en geef een helder en goede beeld over je in en uitgave. Ik raad het iedereen aan de app te gebruiken als je meer grip wil hebben over je in en uitgaves.

Besvarelse fra Dyme
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.