Super godt og professionelt arbejde, har nu hyret dette firma flere gange og oplever at de er meget grundige. Varm anbefaling herfra.
Jeg har brugt DVDMV i mange år på flere adresser i både København og i Nordsjælland. De er effektive og leverer god stabil rengøring. De medbringer delvist egne artikler, men bruger også huset klude o... Se mere
Jeg har haft rengøring fra DVDMV i mange år. De kom i første omgang efter en lang kamp med depression, hvor min lejlighed var fuldkommen bombet. Jeg fik god og grundig hovedrengøring, og har haft re... Se mere
Har fået gjort rent i et års tid nu og er godt tilfreds med kvaliteten, selvom den kan svinge. Derfor “kun” 4 stjerner. Mest af alt er de meget pålidelige og gode til løbende kommunikation og forve... Se mere
DVDMV står klar til at hjælpe dig med alle kvalitets rengøring af alle typer i hele Storkøbenhavn
Danmark
- dvdmv.dk
En god oplevelse.
En god oplevelse.
Vi havde bestilt en hovedrengøring i vores datters nye lejelighed og må sige, at både kommunikationen, priserne og resultatet lever op til vores ønske.
Derfor 5 stjerner herfra.
Bruger dem gerne en anden gang.
Vi har haft rengøring hos DVDMV i 10 år…
Vi har haft rengøring hos DVDMV i 10 år og har været godt tilfredse med den service vi har fået. De overholder deres aftaler og er nemme at snakke med og planlægge evt. Ændringer
Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet
Jeg har været meget tilfreds med kvaliteten af DVDMV's service i mange år, også da det omfattede mine tidligere kontor lokaler.
Det er vigtigt at holde en åben dialog med ledelsen så aftaler nemt etableres.
Bedste rengøring jeg har oplevet
Til hovedrengøringen kom de 5 kvinder, de gik straks igang og var meget effektive. Meget professionelle når det kom til at få et gammelt badeværelse rengjort så det skinner. Toilet, brusekabine, håndvask, det er så fint.
I fremtiden har vi aftalt med Weronika at hun og Edyta kommer og gør alm rent her. De er lige gået og huset skinner.
Vi har aldrig fået rengøring af…
Vi har aldrig fået rengøring af firmaet, da de fremsendte en kontrakt med flere fejl, bl.a. en pris som var steget med 225 kr.
Derudover henviser de i deres kontrakt til en forsikring, som de ikke ellers vil oplyse noget om. De svarede at det skyldes en episode hvor de har haft håndgemæng med en kunde pga. uoverensstemmelser!
Inden vi skrev under trak de tilbuddet tilbage pga. "Tekniske årsager".
Vi er glade for at vi ikke skrev under.

Besvarelse fra DVDMV ApS
PAS PÅ
PAS PÅ! Dette firma levere dårlig rengøring. Udebliver fra aftaler og når de så udebliver så sender de en regning. Når man så ikke vil betale så sender de regningen til incasso. BRUD IKKE DETTE FIRMA

Besvarelse fra DVDMV ApS