Dr. Duygu Aksoy Clinic Anmeldelser 13

1. Plastikkirurgisk klinik

Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeon

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

De har ikke styr på deres kalender.

Har tid pga. smerter i bryst efter bryst impantater. Mandag får jeg en tid kl 14.30. Jeg gør dem opmærksom på at jeg skal flyve hjem fredag og det er vigtigt at de overholder aftalen. Mandag ringer de og rykker min tid til torsdag kl 17.30. Tirsdag ringer de igen for at lave tiden yderliger om hvilke jeg fortæller dem ikke er muligt. Derefter rykker de tiden til kl 11. Torsdag. På vej til klinikken ringer de igen for at fortælle at de er nød til rykke min tid. Jeg brokker mig og får en tid hos klinikassistenten. En skuffet følelse af ikke at blive taget alvorlig.

16. maj 2024
Dr. Duygu Aksoy Clinic-logo

Besvarelse fra Dr. Duygu Aksoy Clinic

Hej fru Neslihan,

Med henvisning til operationen, vi udførte for to år siden, har vi oprettet en aftale til dig på den dato, du anmodede om for dit besøg i Tyrkiet. Vi annullerede denne aftale på din anmodning. Efter din aflysning oprettede vi en ny aftale til dig på den anden dag (torsdag), på trods af at det var en meget travl dag. Desværre måtte doktor Duygu akut deltage i en operation, og derfor blev din aftale udført af vores assistent, som gennemførte din undersøgelse. Vores læge har udskrevet en recept til dig. Vi har altid gjort vores bedste for at undgå at give nogen af vores patienter en utilfredsstillende oplevelse. Du kunne kontakte os 24/7 via WhatsApp for at oprette en aftale. Din operation blev udført med stor succes. Hvis en lille ulempe ved din 2-årige opfølgende aftale, hvor du ændrede din aftaledato og en akut operation resulterede i, at du gav hele operationen en bedømmelse på 1 point, vil vi gerne påpege, at vi ikke finder dette retfærdigt. Patienter, der bruger denne platform som en vejledning, kan tro, at du har haft en mislykket operation på grund af din bedømmelse. Vi anmoder om, at du revurderer din bedømmelse.

Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)