Duurzaamadvies Anmeldelser 17

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeker aan te raden!

Contact gehad aan de deur met een student voor de thuisbatterij en warmtepomp, dezelfde dag nog opgebeld door een aardige dame. Kreeg direct goed advies in wat wel en niet mogelijk was voor mijn woning. Uiteindelijk is er een specialist langs gekomen en heb ik een warmtepomp afgenomen. 5 weken later is het geïnstalleerd. Het hele traject is soepel verlopen en alle medewerkers zijn erg vriendelijk en professioneel. Zeker aan te raden.

9. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ontving een enthiousiaste student…

Ik ontving een enthiousiaste student aan de deur die vertelde me dat er in de buurt werd verduurzaamd. Ik was vanwege mijn zonnepanelen op zoek naar een thuisbatterij.

Dezelfde middag werd ik nog ingepland voor een gesprek met een adviseur bij mij thuis. Sinds een paar dagen eigenaar van een goed werkende batterij. Waarin ik kan zien dat deze goed werkt, hopelijk krijg ik de opbrengsten die berekend zijn!

15. april 2026

Top bedrijf! 10/10!

Via Duurzaam Advies terecht gekomen bij Solar Installatiegroep voor het plaatsen van een warmtepomp + thuisbatterij. De zonnepanelen had ik elders een aantal jaar geleden al laten plaatsen.

Na veel verschillende offertes vergeleken te hebben toch maar de knoop doorgehakt en tot dusver een top ervaring. Persoonlijke aandacht van een adviseur die bij mij over de vloer is geweest, vriendelijke monteurs die 2 dagen keihard hebben doorgewerkt en een goed bereikbare klantenservice bij vragen die ons nog restten over het gebruik van de warmtepomp.

De reviews hieronder met opmerkingen over een ''racistische organisatie'' zijn volledig nep. Mijn vrouw en ik zijn beide van niet west Europese afkomst en hebben hier absoluut niks van gemerkt. Ik geef ze een 10!

14. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg tevreden met mijn warmtepomp…

Heel erg tevreden met mijn warmtepomp en thuisbatterij. Installatie is goed afgewerkt en opgeleverd en beide systemen werken goed. Ze schakelen ook snel dus fijne partij om mee te werken, zeker aan te raden.

7. april 2026

Betrouwbaar & Professioneel

Duurzaam Advies doet de marketing, advies en communicatie voor installateurs binnen de verduurzaming.

De medewerkers van Duurzaam Advies zijn ervaren & professioneel en de installaties die via de installateurs worden uitgevoerd voldoen aan de hoogste eisen uit de markt.

17. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Oogde niet betrouwbaar maar ....

Op 16/4/2026 werd ik door hen gebeld, een allerliefste dame.
In het gesprek bekroop mij het gevoel dat het allemaal niet zo klopte, dus heb ik wat dingetjes nagezocht.
De website vermeld dat ze InstallQ gecertificeerd zijn maar op de website van InstallQ zijn ze niet te vinden.
Ook zouden ze STEK gecertificeerd zijn maar ook hier is op de website van STEK geen vermelding.
De 10.000+ installaties konden aan de telefoon niet hard gemaakt worden alsmede de grote klanttevredenheidsscore kunnen ze niet onderbouwen. Op trustpilot is de domeinnaam niet geclaimd en staan wat random beoordelingen.

Kortom allemaal rode vlaggen!

maar dat het bedrijf reageert is duidelijk, de volgende dag belde iemand van het bedrijf om e.e.a. uit te leggen.
Duurzaamadvies is de voorkant en aan de achterkant zijn ze solarinstallatiegroep.nl, dat is ook de groep waar je zaken mee gaat doen.
Deze heb ik nog even opgezocht en die bleken gelukkig wel over een InstalQ certificering te beschikken.
Stek Certificaten staan bij op naam van de technicus (logisch) en dat is dus niet zo te vinden.
Hij vond ook dat het misschien wat onhandig stond op de site en zou daar na kijken.
Ook de installaties (10.000) zijn gedaan door de bderijven in de groep en dus een optelsom, dit aantal is door mij verder niet te verifieren.
De reviews van solarinstallatiegroep zijn gewoon goed te noemen dus dat schept weer vertrouwen.
Dus mijn aanvankelijke terughoudendheid laten varen en een afspraak gemaakt om mijn installatie te bespreken. Voorlopig in iedergeval de score aangepast (eerlijk is eerlijk niet waar?) Laten we maar eens kijken of ze de laatste ster er bij kunnen verdienen.

16. april 2026

Spam, duurzame producten verkoper

Spam telefoontje gehad van Duurzaam adviespunt. Willen zogenaamd 14 producten aanbieden en praten over een subsidiepot. We hebben een volledig gasloos en verduurzaamd huis dus dit aanbod is flauwekul

2. marts 2026

Katastrofa company

Katastrofa company
If you do not choose these to do your financial administration, you will be saved from major consequences and problems.

19. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb niets aangeschaft bij duurzaam…

Heb niets aangeschaft bij duurzaam advies, ik kreeg er raar gevoel bij. Belden aan terwijl we een bordje hebben dat we geen deur-aan-deur verkoop willen. Met een vaag verhaal over een duurzaamheidscollectief voor warmtepompen en zonnepanelen. Konden niets overhandigen (kaartje, flyer).

Over het duurzaamheidscollectief werd verder geen woord gerept. Offerte op afstand (telefonisch/mail) kon niet. Wilden perse een huisbezoek. Maar dan kunnen ze wel ter plaatse meteen een offerte voor je maken die je kan ondertekenen. Heb vriendelijk bedankt.

12. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laatst stond er iemand van Duurzaam…

Laatst stond er iemand van Duurzaam Advies aan de deur en dat gesprek voelde meteen goed. Rustig, duidelijk en totaal niet opdringerig. Later kwam er een adviseur langs en ook dat was gewoon chill: eerlijk, transparant en echt meedenken met mijn situatie.

Ik lees soms negatieve dingen online, maar dat herken ik totaal niet. Mijn ervaring was juist super positief, vriendelijke mensen die je gewoon normaal en respectvol behandelen.

Kort gezegd: ik ben top geholpen en ben blij dat ik die dag open deed!

8. december 2025

Goede ervaring gehad!

Onlangs ben ik bij Duurzaam Advies in contact gekomen via een jongeman aan de deur. Het gesprek voelde direct prettig: duidelijk, netjes en vooral heel professioneel. Geen druk, geen verkooppraatjes, gewoon iemand die echt de tijd nam om alles uit te leggen.

Naar aanleiding daarvan is er later een adviseur bij mij langs geweest voor een op maat gemaakt advies. Ook dat gesprek verliep rustig en transparant. Ik voelde me totaal niet gedwongen of gestuurd in een bepaalde richting. Er werd echt gekeken naar mijn situatie en wat voor mij het beste zou zijn.

Ik zie soms reviews voorbij komen over negatieve ervaringen of zelfs opmerkingen over racisme, maar daar heb ik persoonlijk helemaal niets van gemerkt. Mijn ervaring was juist het tegenovergestelde: vriendelijk, respectvol en behulpzaam.

Daarom wilde ik graag mijn positieve ervaring delen. Duurzaam Advies heeft mij uitstekend geholpen en ik ben blij dat ik de deur opende die dag!

20. november 2025

Misinformatie

Adviseur van duurzaamadvies.nl is geweest mij te adviseren betreft een lucht/lucht warmtepomp.
Alles besproken en er zou een offerte komen. Die kwam vrij snel maar onder de naam Warmte Techniek Nederland. Dus was uitbesteed. Vervolgens kwam iemand schouwen, die ook de installatie zou doen.
Alles bekeken en besproken.
Uiteindelijk komt de schouwer terug om te installeren en blijkt er geen aarde te zijn... de (erg geschikte) electrician was twee dagen bezig ipv 1.
Op dag drie blijkt dat de besproken plaats van de buiten unit geen optie was.
Het enige optie was het plek waar ik uitdrukkelijk bij de schouwing heb gezegd dat ik dat niet wilde.
Maar intussen hangen drie binnenunits, huis overhoop, stof overal, gaten in de muren en dak, dus mevrouw, wat wil je? Het is hier (waar je niet wilde) of we gaan weg. Had hij dat op dag één gezegd, had ik gekozen voor neem je spullen en ga weg. Maar nu?
Met tegen zin en geconfronteerd met een voldongen feit? Wat moest ik? bah...
Ook de werkwijze was niet best. Er werd totaal geen rekening gehouden met de beneden buren. Het waren net olifanten op de trappen, zware dingen op de grond laten ploffen, etc.
En ja, ik weet dat duurzaam advies dit niet deed maar ze hebben het wel uitbesteed aan Warmte Techniek en die heeft het op hun beurt ook uitbesteed.
En voor dat geld.
Geen manier van doen. Dus... let op...

POST SCRIPT (7 september 2024)
er is contact geweest... er wordt gezocht naar een passende oplossing. Ook moet ik vermelden dat de installaties er mooi uit zien, storen het interieur helemaal niet en lijken goed te werken.

UPDATE 13 januari 2025
Er is een dialoog op gang gekomen met de uitvoerder, Warmtetechniek NL, en het moet nog uitgevoerd worden, maar lijkt erop dat een compromis komt.

10. juli 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.