DutchMudMen.com | All Terrain Running Webshop Anmeldelser 534

4,8

Zeer snelle levering en een vraag die per mail stelde, werd direct beantwoord. Plus het voordeel van een fysieke winkel in Amsterdam.

Zoals bij eerdere bestellingen wederom vlot geleverd zoals de site beloofd. Pakketje zou in principe door de brievenbus kunnen…helaas niet door mijn brievenbus. Ik was gelukkig thuis om het pakketje... Se mere

When I know exactly what I want to buy I search first for companies that accept Bitcoin, (as I believe it is a force for good) DutchMudMen do and I am most pleased with their service. Shipped prom... Se mere

1. Sportsbutik
  2. Løbebutik
  3. Sportstøjsbutik

De mooiste merken en beste producten voor de all terrain runner. Sinds 2012 specialiseren we ons in onze favoriete sport van hardlopen over de mooiste terreinen. Met of zonder hindernissen. Of je nou 3 kilometer of 3 dagen gaat lopen, wij hebben de juiste spullen voor je. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via service@dutchmudmen.com.

4,8

Ze doen niet moeilijk en zijn betrouwbaar

Snelle levering, goed retourproces (bestel eerst een nieuwe, vergelijk goed en stuur de minst goede terug). Producten mag je 100 dagen retour sturen. Bij een retourzending kreeg ik geen bevestiging van ontvangst. 1.5 week later kreeg ik bericht dat ze het geld teruggestort hadden. Dat vind ik wat lang vergeleken met het bezorgproces.

20. februar 2023

Fijn advies

We konden makkelijk even telefonisch overleggen. Uiteindelijk twee paar schoenen besteld, dit was ook het advies. En zo goed en uitgebreid thuis kunnen passen. Één paar retour gestuurd en ook de retour werd snel en goed afgewikkeld.

25. februar 2023

Goede service, veel mails

Geen klachten over het product of de levering. Alleen heel veel mails (3 mails over de bestelling, nieuwsbrief, afmelden van nieuwsbrief, een afscheidskortingscode, of ik een review wil schrijven, een reminder of ik een review wil schrijven)

21. februar 2023

Besvarelse fra DutchMudMen.com | All Terrain Running Webshop

Dank voor de feedback. Ik ga kijken of er mails tussenuit kunnen.

Bestelling goed te volgen en snel…

Bestelling goed te volgen en snel bezorgd. Maar was de opvulling van de doos nou voor de groene of de restafval bak?

18. februar 2023

Besvarelse fra DutchMudMen.com | All Terrain Running Webshop

Voor de groene. Het is 100% afbreekbaar, gebaseerd op mais.

Excellent service - Accepts Bitcoin

DutchMudMen do and I am most pleased with their service.
Shipped promptly with continuous updates, helped me change sizing last minute, and always gave quick and conscientious responses.

24. februar 2023

snelle levering

snelle levering, goede kwaliteit.
Wel duur. daarom geen 5 sterren.

26. februar 2023

Besvarelse fra DutchMudMen.com | All Terrain Running Webshop

Bedankt voor je review. Kwaliteitsproducten zijn nou eenmaal iets duurder. Overigens waren alle producten die je kocht afgeprijsd, dus gelukkig had je een goede deal ;)

Perfecte service

Er ging iets mis met mij order. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Kreeg zelfs nog 10% korting. Hele fijne webwinkel met perfecte service.

24. februar 2023