Zeer snelle levering en een vraag die per mail stelde, werd direct beantwoord. Plus het voordeel van een fysieke winkel in Amsterdam.
Zoals bij eerdere bestellingen wederom vlot geleverd zoals de site beloofd. Pakketje zou in principe door de brievenbus kunnen…helaas niet door mijn brievenbus. Ik was gelukkig thuis om het pakketje... Se mere
Snelle levering, goed retourproces (bestel eerst een nieuwe, vergelijk goed en stuur de minst goede terug). Producten mag je 100 dagen retour sturen. Bij een retourzending kreeg ik geen bevestiging va... Se mere
When I know exactly what I want to buy I search first for companies that accept Bitcoin, (as I believe it is a force for good) DutchMudMen do and I am most pleased with their service. Shipped prom... Se mere
De mooiste merken en beste producten voor de all terrain runner. Sinds 2012 specialiseren we ons in onze favoriete sport van hardlopen over de mooiste terreinen. Met of zonder hindernissen. Of je nou 3 kilometer of 3 dagen gaat lopen, wij hebben de juiste spullen voor je. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via service@dutchmudmen.com.
Faas Wilkesstraat 119B, 1095MD, Amsterdam, Holland
- 0202101164
- dirk@dutchmudmen.com
- dutchmudmen.com
Snel geleverd
Ruim assortiment met regelmatig goede aanbiedingen. Bestelling werd snel verzonden en in een brievenbuspakketje, superfijn!
Heel persoonlijke service
Heel persoonlijke service. Ook via de whatsapp extra handig om contact te hebben.
Ideale wandelsokken
Ik gebruik deze voor het wandelen, zeker als het warmer wordt. Top sokken. Moet nog wachten tot mijn eerste paar versleten is om de levenslange garantie te testen ;-).
Goed telefonisch advies en snelle…
Goed telefonisch advies en snelle levering. Schoenen waren blijkbaar 1 maal gedragen maar voor mij niet te herkennen en omdat ook de doos beschadigd was kreeg ik ipv 1 paar door mij bestelde sokken er nog 1 paar gratis bij met kaartje met uitleg.
Snelle betaalbare service met oog voor de klant
Een bedrijf dat snel en makkelijk bereikbaar is, vriendelijke prijzen heeft voor goede producten en met je meedenkt om problemen op te lossen, zelfs wanneer de fout bij de klant zelf ligt. Wat een fijne ervaring om hier te winkelen. Ga zo door!
snelle levering

Besvarelse fra DutchMudMen.com | All Terrain Running Webshop
Gewoon goed!
Supersnelle verzending en goed advies…
Supersnelle verzending en goed advies in kunnen winnen! Kom zeker terug.
Altijd fijn hier iets te bestellen
Altijd fijn hier iets te bestellen, mooie producten en super snelle levering. Duurzaam verpakt.
De bestelde schoenen waren te smal
De bestelde schoenen waren te smal, kon ze in de nog niet geopende winkel ruilen.
Goed geregeld