Dutchhairshop.nl Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dutchhairshop is nu Haarfabriek.be

Blijkbaar is het bedrijf failliet en is nu opnieuw begonnen onder de naam Haarfabriek.be! Jammer dat ik, en velen met mij, mijn geld kwijt ben en geen producten heb geleverd gekregen. Erg jammer, omdat in het verleden dit niet het geval was. Bijzonder dat wanneer je bedrijf niet goed verloopt, je zomaar opnieuw kunt starten en flinke schade kan achterlaten!!!

22. august 2017

Ook ik heb op 23 juni een bestelling …

Ook ik heb op 23 juni een bestelling gedaan en via ideal betaald.
Er wordt niet geleverd. Er wordt niet gereageerd op mail en de telefoon is onbereikbaar.
Wil graag weten wat daar aan de hand is.
Wel kreeg ik vandaag een mail om een product uit mijn bestelling te reviewen. Nou met het product is niets mis, alleen ik kan het niet gebruiken omdat het niet wordt geleverd.

7. juli 2017

bijna anderhalve maand geleden een …

bijna anderhalve maand geleden een bestelling gedaan (2 producten van NAK), en ook de betaling onmiddellijk gedaan. Tot op heden heb ik de producten nog steeds niet ontvangen. Ondertussen heb ik tweemaal gemaild om te vragen als er een probleem was met de levering. Tot nu toe blijft zelfs enig antwoord uit. Ik heb duidelijk EN ordernummer EN factuurnummer vermeld in mijn mails. Duidelijk gevraagd als ze me iets kunnen laten weten. Ik vind het ronduit erg onprofessioneel en onbeleefd. Ze hebben me wel al zeker vier maal een mailtje gestuurd met de vraag om mijn producten die ik bij hen gekocht heb te "scoren", en iedere keer antwoord ik dat ik de producten nog steeds niet ontvangen heb. Nooit bestel ik daar nog, ik hoop dat ze ooit nog arriveren want het is wel betaald. Welke klantenservice antwoordt nu niet op een mail van een klant die betaald heeft?

5. juni 2017

I ordered a product on the 7th of may …

I ordered a product on the 7th of may and I still have not received anything...other people here seem to have the same problem that also nobody picks up the phone or answers any messages. I don't know what to do, I already paid! DO NOT order from dutchhairshop!

26. maj 2017

ik ben erg ontevreden

ik ben erg ontevreden. ik wacht al 3 weken op mijn bestelling! Vind dit het niet normaal. ik heb gemaild , gebeld, Facebook berichten achtergelaten en krijg geen reactie.

Sanne van Loo
ordernummer: DHS21705

25. maj 2017

Onbereikbaar & sturen je bestelling niet op!

Vorige week zondag een bestelling gedaan, niets meer van ze gehoord. Ze zijn ineens niet meer bereikbaar via mail, telefoon en zelfs op FB chat staat een automatisch bericht aan dat ze niet reageren. Geen idee wat er aan de hand is, bestelde daar altijd producten maar het is nu echt een onbetrouwbare site geworden. Ze zijn ook Thuiswinkel Waarborg certificaat verloren zag ik. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling! DUS MENSEN KIJK UIT VOOR DEZE WEBSITE, OPLICHTERIJ!

19. maj 2017

Ruim drie weken geleden 2 flessen …

Ruim drie weken geleden 2 flessen besteld. Na 1,5 week nog niets ontvangen te hebben, heb ik gebeld. De producten zouden niet op voorraad zijn en zijn besteld. Een paar dagen later ontving ik 1 van de flessen terwijl op de bon stond dat ik er 2 heb ontvangen. De telefoon wordt inmiddels niet meer opgenomen en op mails wordt niet gereageerd. Dit lijkt op aan (aankomend?) faillissement, dus niets meer bestellen!!

20. april 2017

Betaling geen levering

Ik heb 8 dagen geleden 2 producten besteld die de volgende dag zouden worden geleverd. Ik heb tot heden niets ontvangen (maar wel betaald).
Op emails wordt niet gereageerd.

21. november 2016

vlotte dienstverlening

Ik had enkele vragen via de mail gesteld en werd dezelfde avond gebeld en uitgebreid geadviseerd over welke fohn het beste zou zijn.
Enkele maanden later weer een bestelling gemaakt voor haar-producten. Van deze haar-producten bleek een product niet op voorraad te zijn. Ook nu weer werd ik dezelfde dag gebeld met de vraag of ik wilde wachten of een ander product wilde hebben. Na telefonische overleg alsnog een ander haar-product gekozen. Dezelfde dag de bestelling vastgesteld en de volgende dag de producten in huis.

9. august 2016

Er dette din virksomhed?