Dustin Outlet Anmeldelser 33

1,4

Kon de tekst van de vorige schrijver letterlijk kopieren want precies hetzelfde beleefd . Scammers, 3 dagen geleden besteld betaald,krijg 2x een mail, bestelling betaald worden klaar gemaakt voor v... Se mere

Skechers besteld niets ontvangen! Krijg keurig een mail met bestelling ontvangen en dat ze eind augustus geleverd worden, krijg de volgende dag een trackingnummer. De dag erna is de Track and trace... Se mere

Een bestelling geplaatst. Betaling loopt via Klara. Maar nu 20 dagen later nog steeds niets ontvangen, ondanks ontvangen van mails met bevestiging van bestelling en versturen van de bestelling.... Se mere

Dustin-outlet, dus géén Dustin home!!! Niks ontvangen, Geen reactie op de mail, Klantenservice niet bereikbaar, Tracking nummer is niet meer beschikbaar, Gewoon OPLICHTERS. En ze misbruiken... Se mere

1,4

Dårlig

Niets ontvangen

Ik had 3paar sneakers besteld.
Ze werden per stuk een beetje goedkoper naarmate je er meer bestelde.
Nu 3 maanden later nog niks ontvangen en reageren op m'n mails doen ze niet.

10. september 2025

Skechers besteld niets ontvangen

Skechers besteld niets ontvangen!
Krijg keurig een mail met bestelling ontvangen en dat ze eind augustus geleverd worden, krijg de volgende dag een trackingnummer. De dag erna is de Track and trace code ineens niet meer beschikbaar. Site nu ook uit de lucht. Dus mooi m’n geld kwijt 😡

23. juli 2025

Oplichters

Oplichters! Trap er niet in. Gemaild nadat er na een maand nog geen schoenen waren gekomen. Kreeg een heel onvriendelijk mailtje terug maar dus wel een reactie. Daarna nooit meer iets gehoord!

16. august 2025

Een bestelling geplaatst

Website niet meer bereikbaar en op details kan ook niet geantwoord worden.
Pure oplichting.
Zo blij dat ik betaling via Klara heb. Klara ook al ingelicht over de oplichting.
De advertenties duiken weer op, maar nu onder andere naam, helaas weet ik de naam van de website niet meer.

9. august 2025

Skechers besteld niets ontvangen

Skechers besteld niets ontvangen! Track and trace code ineens niet meer beschikbaar. Site nu ook uit de lucht. Dus mooi m’n geld kwijt 😡
LET OP deze oplichter gaat nu verder onder een andere naam nl Felix -Boutique. Trap er niet in!

2. august 2025

Heb er een bestelling geplaatst blijkt…

Heb er een bestelling geplaatst blijkt deze site nu niet meer online te zijn dus weg bestelling weg geld . Waarom wordt er via instagram , Facebook , tiktok enz .. niet meer onderzoek gedaan naar het bestaan of de betrouwbaarheid van dit soort advertenties.

15. juli 2025

Tot op heden nog geen bestelling…

Tot op heden nog geen bestelling ontvangen en geen reactie op mail. Duurt al bijna 4 weken. Dat geeft weinig vertrouwen in deze site. De track and trace werkt niet meer en daarvoor had de bestelling het blijkbaar erg moeilijk om vanuit China naar Nederland te komen. Aangezien er wel samenwerking met Klarna is had ik meer verwacht.

1. august 2025

OPLICHTERS!!!

2 paar skechers uno besteld. Niet geleverd gekregen. Na ongeveer een week wachtend op de bestelling, bestaat de webshop ineens niet meer. Wordt niet geantwoord op de mail. Trap er niet in!

30. juli 2025

Niks ontvangen, oplichters

Dustin-outlet, dus géén Dustin home!!!

Niks ontvangen,
Geen reactie op de mail,
Klantenservice niet bereikbaar,
Tracking nummer is niet meer beschikbaar,
Gewoon OPLICHTERS.
En ze misbruiken trustpilot, door sterren op hun site te zetten!

Excuses, mocht Dustin home, mijn en andere onterechte negatieve feedback krijgen!

27. juli 2025

Zielig en diep triest dit.

Nou wat ik zo lees, hier idem. Zielig dit soort mensen. Helaas 2 paar besteld, weg kleine €50. En wij maar hard werken voor onze centen, en zij via oplichting hun (lees: onze) centen verdienen. Diep triest..

26. juli 2025

ook wij zijn er in getuind.

ook wij zijn er in getuind.
volgende keer eerst grondig speurwerk op google doen voordat we weer een "leuke aanbieding " tegenkomen op het internet.
zielig dat men op deze manier zijn geld moet verdienen en mensen zo van hun geld beroven.

25. juli 2025

Er dette din virksomhed?