Een hele mooie horloge voor het…
Een hele mooie horloge voor het dagelijks leven en zeker voor een speciale gelegenheid het geld waard om hem te dragen.
Timepieces with purpose - to create more than just watches. Delivering unmatched reliability and style for those who serve en inspire. With our background in Military and Law Enforcement we are highly focused on combining precision watchmaking with a bold, adventurous spirit. Our ethos often revolves around the idea of time as a critical resource and a tool for personal achievement, symbolized by our designs.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super Produkt, schnelle Lieferung und auch bei Rückfragen bekommt man schnell eine Antwort. Hoffe auf weitere tolle Produkte.
Goede en snelle service. Horloge is ook top. Voelt aan als goede kwaliteit, ziet er mooi uit en ja doet verder wat een horloge moet doen uiteraard. Ik zou ze zeker aanraden. Case is ook een leuke extra met de coin erbij als memento.
Wel een min puntje is de verpakking. De case was strak in een doosverpakt en als je het pakketje met een mes zou openen, dan zou je ook gelijk in de case snijden (in mijn ervaring iig). Een simpel stukje karton zou dit bijvoorbeeld al voorkomen.
Erg goeie service en wat een mooi horloge! Kan het aan iedereen aanraden.
Mijn bestelling was heel snel binnen en ik ben super blij mijn aankoop. Een aanrader dus!
Absoluut top! Super tevreden met mijn aankoop bij Duron Watches. Het horloge straalt kwaliteit uit, voelt luxe aan en ziet er geweldig uit. Echt een eyecatcher. De klantenservice was vriendelijk, snel en behulpzaam. Alles werd netjes en op tijd geleverd. Je merkt aan alles dat ze passie hebben voor hun product. Ik draag mijn Duron met trots en krijg er regelmatig complimenten over. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en betrouwbaar horloge!
Erg toegankelijke website. Falcon horloge besteld met de zwart beige Nato strap. Zakelijk horloge met casual uitstraling. Kwaliteit is 10/10 en zit heel comfortabel. Zeker aan te raden!!

Besvarelse fra Duronwatch
Super service! Binnen 3 dagen m’n bestelling binnen.