Duran heeft mij snel en goed geholpen. Ik had in een deel van het huis ineens geen stroom meer. De vriendelijke medewerkers hebben het probleem snel getraceerd en opgelost. Ongeveer 7 jaar geleden hee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De elektrotechnici waren keurig op tijd en hebben eerst met ons besproken wat wij precies wilden, waarbij zij heel goed met ons meedachten. Toen dat duidelijk was zijn ze direct aan de slag gegaan en... Se mere
Virksomheden har svaret
zeker aan te raden, prijsopgave via mail, afspraak maken en netjes de klus uitgevoerd, denkt ook mee als het toch anders moet. 2 extra groepen geplaatst en een CT meter die eigenlijk niet echt gepla... Se mere
Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor het vervangen van onze groepenkast en zijn heel tevreden. Daarnaast werden we onlangs telefonisch goed geholpen bij problemen n.a.v. een kortsluiting ontstaan... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Duran Elektrotechnischbedrijs is een KvINL en SEI erkend elektricien. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd en ervaren elektromonteurs. We zijn meer dan 16 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, kantoren enz. U krijgt 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. We voeren alle elektra werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran Elektrotechnisch bedrijf op de eerste plaats. Bent u opzoek naar erkend en gecertifieerd elektricien, dan kunt u met ons contact opnemen. Voor meer info kijk op: www.duranetb.nl
Kontaktoplysninger
Parkzichtlaan 182, 3544 MN, Utrecht , Holland
- 0621826138
- info@duranetb.nl
- duranetb.nl
12 groepen en alles nieuw regio Utrecht
Ons nieuwe huis in de regio Utrecht heeft dankzij Duran een complete nieuwe installatie gekregen. Ze hebben een nieuwe meterkast met 12 groepen geïnstalleerd, inclusief speciale groepen voor de keuken, wasmachine, zonnepanelen en airco. Overal zijn nieuwe stopcontacten en schakelaars geplaatst, met nieuwe bedrading vanaf de centraaldozen en veilige aarding in de natte ruimtes. Ook de dataverbindingen hebben ze professioneel aangelegd. Monteurs werken zeer precies: alle aansluitingen zijn kaarsrecht geplaatst, alles is getest, en ze laten de werkplek elke dag netjes achter wat lekker werkte voor ons. Als er onverwacht iets moest worden aangepast aan het originele plan, of toen er een lekkage ontstond door het werk van een andere partij, losten ze dit gewoon op. De communicatie verliep snel en duidelijk, en ze dachten goed mee over de optimale indeling. Vakmensen!
Goed geholpen door de elektricien
Goed geholpen door de elektricien. Alles is verlopen zoals afgesproken. De elektricien had echt kennis van zaken en werkte heel precies en heeft het probleem opgelost.
De prijs viel ons 100% mee en volgende keer zullen we zonder aarzelen Duran weer inschakelen bij stroomstoring

Voor de 2e keer heel tevreden
Voor de 2e keer heeft Duran voor mij een nette meterkast opgeleverd. Geheel volgens afspraak, op tijd, voor de afgesproken prijs. Een kleine wijziging doorvoeren tijdens de installatie is ook gewoon mogelijk.

Besvarelse fra Duran Elektrotechnisch Bedrijf
In een eerste klus is in mijn huis een…
In een eerste klus is in mijn huis een nieuwe meterkast geplaatst geschikt voor 3 fase.
Goed uitgevoerd en snel.
Het vervolg, bekabeling trekken door hele diepte huis en aansluiten op nieuwe inductieplaat met perilex aansluiting, alles werkt prima. Fijne omgang en afspraken nagekomen. Thanks!

Besvarelse fra Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Uitdagend werk uitmuntend uitgevoerd!
Deze jongens moet je hebben voor een moeilijkere klus!
De opdracht die Duran voor ons heeft uitgevoerd was niet standaard - de woonkamerplafondlamp in ons huis van 1900 is al sinds we verhuisd zijn kapot, zonder duidelijke reden. Met aanzienlijk uitzoekwerk maar minimale schade heeft Duran gevonden waar de verstopte dozen zaten, en alles weer aangesloten. Ook het stopcontact dat doorgetrokken moest worden en de nieuwe groepenkast zijn zeer net!

Geweldige ervaring
In onze aangekochte bestaande woning Duran een nieuwe stoppenkast laten plaatsen en de elektra in de garage laten vernieuwen.
Communicatie ging perfect. Duidelijke prijsafspraken. Kundige vaklui.

Grote elektra klus
Vanwege onze eerdere positieve ervaring met Duran, hebben wij hen in januari nog een keer ingeschakeld voor een wat grotere klus. Ze hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
-Het leveren en aarden van alle stopcontacten door het hele huis (waar dat nog niet gedaan was)
-Het vervangen van alle schakelmateriaal in het huis
-Het aanleggen van een nieuwe groep en data aansluiting boven
-Het vervangen van 6 halogeen inbouwspots door led en deze direct aansluiten op het lichtnet (voor de halogeen inbouwspots werd er gebruik gemaakt van een transformator)
Ze hebben het werk keurig en netjes gedaan en zelfs toen het werk op sommige momenten lastig ging, zoals bij het aanleggen van een nieuwe groep, bleven ze rustig en gingen ze net zolang door totdat het werk gefikst was. De communicatie was helder en er werden geen onverwachte kosten in rekening gebracht. Daarnaast hebben ze nog een lichtschakelaar met bijbehorende lichtaansluiting in de trappenkast geïnstalleerd zonder hiervoor kosten in rekening te brengen! Een dikke pluim voor dit bedrijf!

Goed werk :)
Super blij met de werkzaamheden van Duran! Naast een goede communicatie (ook 's avonds), zijn ze ook zeer flexibel om eventuele extra last minute werkzaamheden te doen!
We hadden een uitdaging in huis die urgent opgelost moest worden (er werd schuimbeton gestort. Werk moest daarvoor af zijn). Zonder problemen werd er (op zaterdag!) tijd vrij gemaakt en werd de uitdaging opgelost!
Alle elektra werkzaamheden zijn vanzelfsprekend goed gedaan. Daarnaast zijn Duran's werknemers altijd goedlachs en hebben niet veel nodig (wat koffie af en toe). Heel professioneel in de omgang.
Enige dat ik aan te merk heb is dat ze af en toe wat netter mogen werken. Maar aan de andere kant geeft Duran altijd netjes aan: we gaan er van uit dat er nog gestuct wordt! Als ik nog een klus heb, bel ik Duran!

Top service!
Duran heeft ons enorm uit de brand geholpen toen de meterkast stuk ging. Binnen een uur stond zijn team voor de deur om een compleet nieuwe meterkast te installeren. Goed werk, snel werk, goede communicatie en netjes opgeruimd. Kan hem iedereen aanraden.
Goed geholpen na kortsluiting
Goed geholpen na kortsluiting. Belde me snel terug en keek even mee d.m.v. een foto wat er precies aan de hand was (uiteindelijk moest ik de netbeheerder bellen). Vroeg naderhand nog of alles was gelukt.

Besvarelse fra Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Hulpzaam, vriendelijk en snel aan de slag
Ik ben heel te vreden omdat de problemen dat ik hap in de meterkast met schakelaar groep 5 en een kabel achter de plafond was goed opgelost. De monteurs waren vriendelijk maar vooral goed gekeken aan de reden van de problemen. Alles is goed gedaan
Ik had een storing op vrijdag avond
Ik had een storing op vrijdag avond. Ik dacht niemand te kunnen bereiken op dit tijdstip. Mr Duran nam gelijk op, en hielp me meteen via de telefoon, en dat zonder iets in rekening te brengen. Geweldige service en heel eeg fijn dat ons gezin weer stroom had in het weekend.
Vakmensen met oog voor detail
Zeer tevreden over de snelle actie op mijn vraag om een vaste internet kabel aan te leggen naar de 2e verdieping. Duran en collega's hebben prima werk geleverd. Ze werken vakkundig en hebben oog voor detail. Prettig in de communicatie.
Snel, netjes en professioneel
Duran heeft mijn meterkast volledig vernieuwd, toen ik van een 1-fase naar een 3-fasen aansluiting ging en ook extra stroompunten aangelegd in de tuin, inclusief een 3-fasen contactdoos. Daarbij wordt altijd snel gereageerd op vragen, wordt altijd super netjes gewerkt en is de meterkast een heus kunstwerk geworden. Ook als er een storing is (vanuit de netbeheerder Stedin) reageert Duran altijd snel, zelfs in het weekend. Ik zou Duran zeer aanbevelen!
Kortsluiting op een feestdag
Kortsluiting op een feestdag, verwacht je natuurlijk niet te gebeuren. Duran heeft mij super last minute erg goed geholpen, binnen 5m was het probleem verholpen!!! Hij hielp me door het gehele proces en stond me goed te woord. Veel dank en beveel hem zeker aan!
Aanrader
Na het melden van kortsluiting in de meterkast waren ze binnen enkele uren aanwezig om het op te lossen. Erg goede service en fijne mensen.
Supersnel en vakkundig
Probleem werd dezelfde dag nog verholpen. Vriendelijke en vakkundige mannen!
Betrouwbaar, efficiënt en transparant
Altijd lastig om betrouwbare vakmensen te vinden. Ook de prijs kan een probleem zijn om af te spreken. Eerst werd ik kosteloos telefonisch geholpen om te kijken of het makkelijk op te lossen zou zijn. Toen dit niet mogelijk was werd er van te voren duidelijk aangegeven wat de tarieven waren. Binnen een paar uur een keurige en vakbekwame monteur langs gehad. Hij heeft het probleem van de verouderde verdeeldoos efficiënt opgelost. Dikke 10!

Super tevreden
De verouderde stoppenkast laten vervangen. Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk, snel, deskundig, meedenkend en ook nog eens voor een mooie prijs. Helemaal top!

Top service!
2 jaar geleden heeft Duran bij ons naar volle tevredenheid een nieuwe meterkast en kookplaat geïnstalleerd. Vandaag, zondag, opeens geen stroom in de keuken door kortsluiting in een apparaat. Na telefonisch overleg probleem opgelost. En dat op zondag! Top service.

Besvarelse fra Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Læs mere om andre typer anmeldelser.