V snaar 17x920 besteld zoals in grote letters vermeld op de website . Aangekregen v snaar 17x1920 , blijkbaar zoekt hun systeem snaren uit waarvan de getallen overeen komen. In kleine letters staat er... Se mere

Bij Dumotion snappen ze tenminste hoe je wil zoeken: profiel en breedte van de riem als filtercriteria invoeren en het aantal tanden opgeven. 5 minuten later heb ik het juiste riemwiel en de juiste... Se mere

Makkelijk te gebruiken website, prijs van de lager was goed :-) Alleen jammer dat transporteur er een zooitje van maakte maar daar kan Dumotion niets aan doen. (al lijkt het de laatste tijd wel bi... Se mere

Website was duidelijk, onderdeel snel gevonden. Razendsnelle levering, zodat we thuis al weer gauw verder konden met klussen. Helemaal top. 1 minpuntje: het had best als brievenbuspakketje kunnen wo... Se mere

1. Leverandør af lejer
  2. Leverandør af trykluftpumper
  3. Engrossupermarked

Dumotion is een technische groothandel met ruim 30 jaar ervaring die is opgebouwd door Duisters Techniek, Lagertechniek.nl en Perslucht.eu. Binnen Dumotion wordt de expertise van deze bedrijven samengebracht en zijn wij dé specialist op het gebied van lagertechniek, aandrijftechniek, perslucht, pneumatiek en linear. Met deze uitgebreide productkennis staat ons team altijd klaar om u van passend advies te voorzien. De grote kracht van Dumotion is een ruime productvoorraad waardoor wij snel en succesvol kunnen leveren. Als enige in de branche bieden wij de mogelijkheid bieden om bestellingen op maat te plaatsen voor producten zoals aandrijfriemen, lineaire assen en rails. Bestellen kan snel en veilig via onze webshop.

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ik heb de V-snaren nog niet ontvangen

Ik heb de V-snaren nog niet ontvangen, dat zou volgens de site binnen een week gebeuren. De week is nog niet om, en toch willen jullie dat ik een review schrijf. Ik wil best een review schrijven, maar dan moet ik wel de bestelde artikelen hebben ontvangen.

2. maj 2023

Info over een product.

Service was perfect, Ik had van tevoren geïnformeerd naar een product en kreeg een snel/ personal e-mail met de product en link waar ik meteen kon aanklikken en bestellen, super handig en snel.

6. februar 2023