Dukaten Anmeldelser 5

2,5

2,5

Under middel

Fruktansvärt dålig personal på kundtjänst!!!!

Okunnig och ointresserad personal på kundtjänsten (Som att prata med en omogen tonåring).
Som har skickat mig fram och tillbaka till olika instanser i 2 dagar.
De ger olika besked och skyller på varandra. Säger olika saker och skiter fullständigt i mitt problem.
Vill bara ha hjälp att byta betalkort så jag kan betala av min skuld på 20 kr och stänga ner den där skitappen.
Ni är fruktansvärt dåliga och borde skämmas över er personal.

29. april 2026

P-bot trots betald parkering

Jag parkerade hyrbil via SMS i Linköping och angav dessvärre då fel reg.nr., till min egen bil, som inte var med. Fick p-böter och skrev ett meddelande till Dukaten. Ingen pardon, trots att betalning är registrerad för betalning kvarstår p-boten. I tillägg kräver de även att den registrerade parkeringen betalas också. Antar att detta är i linje med hur vissa företag drivs av personer utan någon moralisk kompass. Byråkratiskt, girigt, o-empatiskt uppträdande. Inget service-tänk what-so-ever. I linje med hur vissa säkerhetsbolag drivs med närmast kriminella metoder. Undvik Dukaten, om möjligt.

17. januar 2026

I have had now two big issues with…

I have had now two big issues with Dukaten, but what happened today is very not acceptable.

I needed to rent a car for a week while waiting for my be repaired. I have a subscription at one of Dukaten parkering. Pay it automatically already because of their first mistake…their system seens not to update if you choose to manually pay the subscription, even though you get an email that is renewed I several times could not get out. Needed call and then their latest solution was that I ahould accept that automatically. I do that now. Thought problem was solved until I decided to change the subscription temporarily for another plate number. All in the app is good.
However I could not get in in the parking place except if I payed for a separated ticket. I called them and they said I should go out and in again and would be no problem. I did, needed pay 6kr. Got in. Got out without problem, parked in city in another of their parking places where I do not have a subscription but my license plate was read. Perfect. Come back home and I get a message I can not drive in because the car is parked already there. Tried to call them twice no answer. I decided att go and park outside in another area from another company but it was full…I tried again go in and the only way is to pay a separated ticket for the night. I will try again call tomorrow but it seems I will need to pay for a full night even though I pay monthly for them. Really shit system. After I solve this will remove my subscription from you.

12. januar 2026

Sk*tföretag

Sk*tföretag som lurar vanliga människor på pengar och låter andra utnyttja systemet gratis. Jag tvingas betala för en bil som jag varken äger i en stad som jag inte bor i. Föråldrat synsätt och betalningssystem. Dålig kundtjänst. Är för mig otroligt att det de sysslar med ens får vara lagligt.

15. oktober 2025

Föråldrat betalsystem

Med all den övervakning de har borde de också kunna införa ett enkelt biljettsystem. Nu ska man behöva springa fram och tillbaka mellan olika ställen för att få en pappersbiljett. Jag hann inte ut ur garaget före jag var tvungen att lägga till mer (ca 8 minuter). Så framme vid bommen säger stolpen till mig att betala mer. Försöker backa från bommen med kö bakom mig, försöka lägga till 6 kronor i en annan automat, får inte ut någon ny, ringer dem och innan jag får en ny biljett snyter dom mig på en tia till. Får en ny biljett som jag stoppar in vid stolpen som öppnar bommen.
Den nya biljetten vill inte tas emot av biljettavläsaren. Där står jag…och efter en liten stund i högtalare över hela garaget hörs en röst ” Jag öppnar för dig. Det kunde dom gjort från början tänket jag. Varför ens berätta det i högtalarna. Jag hade ju bommen bara två meter framför mig. Hade ju sett om bommen gick upp utan den informationen som ekade i hela garaget.
Nästa gång jag besöker Linköping parkerar jag på Braxen i närheten.

28. august 2025

Er dette din virksomhed?