I har så smukke vipper jeg bruger næsten hverdag, en dejlig og nem hjemmeside og hurtig levering. Jeg har brugt jeres vipper i lidt over 1 år, og nu også jeres negle. Neglene sidder bedre fast end nog... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Simplyfiyng beauty with innovative and approachable products
Puggaardsgade 5, 1573, København, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg er fast kunde hos Duffbeauty og har været det i noget tid, senest er jeg begyndt at lave mine egne vipper med deres produkter og det er så nemt og giver et virkelig flot resultat. Deres kundeservice har jeg kun gode ting at sige om, de er altid gode til at hjælpe hvis der er problemer eller hvis man er i tvivl om noget ift deres produkter. Meget varm anbefaling herfra

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
De bedste vipper man kan få, og super service 🤩 Fedt med deres kundeklub, så man kan optjene point når man handler.

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Duffbeauty er et virkelig lækkert mærke, deres vipper er virkelig gode❤️

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Vipperne er så flotte og nemme at påføre. Da jeg skulle fjerne dem igen, gjorde jeg som jeres guide men alligevel mistede jeg halvdelen af mine vipper på begge øjne og de knækkede stort set alle sammen. Jeg er så ked af hvordan mine vipper ser ud nu... Øv!! Anbefales ikke.

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg havde hørt meget godt om duffbeaty, så valgte at købe deres starter sæt til min søster i julegave. Pakken ankommer, og jeg har modtaget en anden person ordre desværre:(
Jeg skriver til dem, og får intet svar, jeg får bare en mail om at mine penge nu bliver sendt retur. Jeg ringer derfor til dem, og hun forstår ingenting, så hun vil vende tilbage til mig.
Jeg får så at vide at jeg skal sende vipperne retur, og så kan jeg købe produkterne igen, hvor jeg får en kode så jeg får produkterne til den pris som jeg købte det for, da jeg så prøver at bruge koden, så virker den ikke:( jeg forstår ikke hvorfor jeg skal bruge min tid på at sende varerne retur når det er dem der lavede fejlen.
Jeg har skrevet til dem igen, og venter nu på svar:( (jeg nåede aldrig at få vipperne hjem som julegave…)

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har købt det før.
Jeg har lige taget mit nye Extended Lash Starter Kit (natural hybrid) i brug.
Det var overraskende nemt at påsætte! Er spændt på holdbarheden nu 🙏🏼
Tror jeg har alle slags vipper og jeg elsker dem ❤️❤️❤️

OPDATERET:
Jeg har fjernet en stjerne, da de max holder i 3 dage og ikke 7, desværre.
Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har købt det før.
Jeg har lige taget mit nye Extended Lash Starter Kit (natural hybrid) i brug.
Det var overraskende nemt at påsætte! Er spændt på holdbarheden nu 🙏🏼
Jeg har igennem 1 år fået lavet vipper hos en vippeteknikker hver 2. uge og betalt i dyre domme for så nu at finde ud af at mine egne vipper er fuldstændig ødelagte..
Dette produkt har virkelig redet mig!

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg købte duff beauty’s cluster lashes med forhåbninger om let og holdbart resultat.
Det var nemmere end man skulle tro og få dem på, mega god oplevelse! De har holdt længere end en uge på mig, de har dog rykket sig lidt løse efter bad, varmt klima osv men så er de nemme bare og lime på igen med bonden. Så jeg er positivt overrasket og det bliver lagt mærke til at man har vipperne på. Plus så er det lidt fedt og sige man selv har lavet dem ;)
Kun ros herfra

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Super hurtig og effektiv levering:) Så glade for mine Classic vipper, bruger dem dagligt og de begynder bare at holde i længere tid efterhånden, gerne i op til 2 uger nu!:) Kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg bestilte vipper fra jer, for et par måneder siden, og har løbende brugt dem - både sort og brun. Jeg syntes de er SÅ fine, og er virkelig glad for, at i har de brune vipper. De giver et super fint og afdæmpet look.

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg har bestilt løbende herfra og er både glad for kundeservice og produktet. Vær dog forsigtig, når du fjerner lim fra vipperne :-)

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Virkelig gode produkter og endnu bedre service. Svarer hurtigt på henvendelse og er hurtigt behjælpelig uden besvær!

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg fik tidligere altid lavet vipper hos en vippetekniker, men efter en kort pause, hvor jeg stiftede bekendtskab med Duffs extended lashes var Jeg solgt!
Jeg elsker friheden til selv at bestemme om jeg vil have vipper på eller ej, og samtidig selv kan fylde op, inden festlige lejligheder🥳
Jeg synes at holdbarheden lever op til det lovede👏

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Købte deres extended vipper. Hver gang får jeg enormt hævede øjelåg og knald røde øjne efter nogle timer. Har jeg aldrig prøvet før!

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Alt er som det skal være! Er MEGET glad for mine vipper, som hver gang holder op til en uge🤩 💕

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Alt var fint. Hurtig levering. Rigtig godt produkt:-)

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg blev anbefalet Duff Beauty Lash Kit af en veninde, og jeg er bare blevet HOOKED! 😍🙏🏼
Har prøvet andre forskellige diy lash kit, men ingen lever op til samme kvalitet som duff! Jeg elsker dem, og kan slet ikke undvære dem 🙈🙈

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Jeg er big time blevet anbefalet vipperne fra Duff Beauty af min veninde, som fortæller at hun nu har brugt dem fast igennem de sidste mange år 👏🏻 Jeg var så heldig at prøve vipperne igennem hende.. jeg blev bestemt ikke skuffet, blev så positivt overrasket og nu kan jeg ikke vente til jeg får mit eget sæt hjem 😍

Besvarelse fra DUFFBEAUTY
Altid god service, ved spørgsmål og pakkerne kommer altid hurtigt frem, samt er flot pakket ind.
Jeg bruger deres vipper, og de er fantastiske, virkelig godt produkt. Jeg er ikke stødt på andre lige så flotte og holdbare vipper.