DUFFBEAUTY Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 45 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange forbrugere fremhæver ofte, at de forskellige produkter er utrolig nemme at anvende i hverdagen og giver et utrolig flot, naturligt resultat. Desuden roser rigtig mange kunder den fuldstændig enestående kundeservice, som altid hjælper hurtigt og professionelt, hvis der mod forventning opstår fejl eller problemer med ordren. Nogle anmeldere var ikke glade for, at den medfølgende lim til vipperne var mørk eller sort i stedet for at være gennemsigtig, hvilket ændrede det samlede udtryk. Derudover nævnte flere forbrugere, at holdbarheden til tider skuffede, og at vipperne desværre faldt af alt for hurtigt under daglig brug.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker deler delte oplevelser med produkt, hvor mange fremhæver de flotte og nemme vipper samt en rigtig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere fremhævede god holdbarhed og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice og udtrykker stor tilfredshed med hurtig hjælp og søde... Se mere

User experience

Kunder deler positiv meninger om brugeroplevelse og fremhæver, at produkterne er flotte, holder godt og gør... Se mere

Service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den venlige og hurtige service samt de gode produkter. Kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I har så smukke vipper jeg bruger næsten hverdag, en dejlig og nem hjemmeside og hurtig levering. Jeg har brugt jeres vipper i lidt over 1 år, og nu også jeres negle. Neglene sidder bedre fast end nog... Se mere

Når det eksekutive funktionsniveau er lavt pga. audhd, men jeg bare gerne vil shine, så er især easy lash kollektionen genial. Flere dages holdbarhed og nem påføring gør, at jeg kan stå op og se fr... Se mere

Jeg er overrasket over hvor nemme deres clusters er at sætte på. Jeg har prøvet flere forskellige mærker, men her så klumper deres bond ikke, vipperne er sindssygt nemme at sætte på og få til at sidde... Se mere

Jeg modtog nogle cluster-vipper med en smule fejl i vippebånden, hvor hår fra vipperne faldt af. Jeg modtog virkelig god hjælp kundeservice og fik sendt nye vipper uden beregning 💕 virkelig god servi... Se mere

1. Kosmetikforretning

Simplyfiyng beauty with innovative and approachable products

Svarer typisk inden for 24 timer

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode produkter i god kvalitet.

Gode produkter i god kvalitet.
Jeg har prøvet extended lash, og de var nemme at bruge, i god kvalitet, og flotte.
Da jeg ikke syntes at den vippe jeg havde valgt klædte mig, fik jeg hurtigt svar og hjælp til en anden stil der måske var mere mig.

16. marts 2025

Altid hurtig levering og god kvalitet.

Altid hurtig levering. Vipperne holder længe og ser flotte ud. De er dog ikke vandfaste, hvis man vasker sit ansigt og hår i varmt bad, så jeg undgår altså at få vand på dem. Til gengæld kan jeg få lash extensions fuldstændig på mit eget skema ☺️.

24. marts 2025

Øv og øv om og om igen:(

Øv og øv om og om igen:(
Ang. Bond og Seal til lashes: selve ‘limen’ er god, men børsterne går i stykker HVER gang, før produktet er brugt op. Jeg har nu 3 ødelagte ‘børster’ liggende, og kan ikke bruge resten af produktet. Nøj hvor er jeg træt af at bruge penge på produktet, og kun kunne bruge halvdelen. :(

1. maj 2025

Kan kun anbefales

Jeg har brugt Duffs vipper i rigtig laaaang tid nu, og jeg er så glad for dem. De virker bare som de skal.
Man bliver helt afhængig af dem - så vær forberedt på at skulle på vippeafvænning 🤣

28. april 2025

Hurtig levering og derudover virkelig…

Hurtig levering og derudover virkelig et lækkert produkt. Det er første gang jeg har bestilt fra Duffbeauty (har bestilt vippe kit) og det bliver ikke sidste gang. Smukke vipper med naturligt look og rigtig nem og hurtig påføring. Kan klart anbefale!

16. april 2025

Har tidligere lavet en femstjernet…

Har tidligere lavet en femstjernet anmeldelse og elsker stadig Duff og særligt deres extended lashes og jeg modtager pakker fra dem på månedlig basis. Dog 3-stjerner denne gang fordi:
1. Jeg er ked af ikke at kunne købe Holiday kollektionen og uforstående overfor hvorfor den ikke blev gjort permanent. Vipperne var markant bedre end de almindelige.
2. Jeg er lidt ærgerlig over relativt ofte at skulle købe ny Bond and Seal selv om den ikke er tom men fordi lige meget hvor påpasselig jeg er så bliver åbningen i begge ender snasket med produkt og derved stopper den med at lukke tæt.

12. april 2025

Fantastiske vipper

Fantastiske vipper. Vender altid tilbage. Holder hvad de lover.

27. marts 2025

Hej Maja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for dine vipper – og at du vender tilbage gang på gang betyder virkelig meget for os 🙏✨

Vi lover at blive ved med at leve op til dine forventninger – og måske endda overraske dig lidt engang imellem 😉

Glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 💖

De varmeste hilsner
Chili, DUFFBEAUTY

Glad for jeres produkter.

Glad for jeres produkter.
Hurtig levering.

23. marts 2025

Hej! 💕

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse 🌸

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering.

Vi håber, du fortsat bliver glad for dine køb – og vi glæder os til at fortæle dig med lækre produkter i fremtiden 😍️

Simone, DUFFBEAUTY

Jeg har købt vipper ved dem 3 gange nu

Jeg har købt vipper ved dem 3 gange nu. Og vil helt klart gøre det igen. Meget tilfreds :) min favorit er classic, de er nemme at påføre og er ikke for voldsdomme samt kan man se at jeg har vipper på. De de giver mere en bare et mascara look. 😊

20. marts 2024

Hej Maria

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💕

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine vipper – og at Classic er din favorit 😍️

Det er skønt, at du synes, de giver det perfekte look uden at være for voldsomme - præcis som det skal være.

Vi glæder os til at sende endnu flere vipper din vej i fremtiden 💕

Bedste hilsner
Simone, DUFFBEAUTY

Holder til en fødsel - 10/10

10/10! Gik gennem en hel fødsel med Lite Brown vipperne på og de sad stadig helt perfekt bagefter!
Og det var vel at mærke 4-5 dage efter jeg havde sat dem på. Kan varmt anbefales her fra.

24. februar 2025

Hej Michelle

Wow, først og fremmest et kæmpe tillykke med den lille! 👶

Hvor er det bare fantastisk at høre, at vores Lite Brown vipper klarede hele oplevelsen. Det er virkelig imponerende, at de stadig sad perfekt efter både fødsel og flere dage. Vi er super glade for, at du havde sådan en god oplevelse med dem 💖

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de varme anbefalinger! Vi er her altid, hvis du har brug for flere vipper eller andet.

Ønsker dig en dejlig dag ✨

Chili, DUFFBEAUTY