DUFFBEAUTY Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 45 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange forbrugere fremhæver ofte, at de forskellige produkter er utrolig nemme at anvende i hverdagen og giver et utrolig flot, naturligt resultat. Desuden roser rigtig mange kunder den fuldstændig enestående kundeservice, som altid hjælper hurtigt og professionelt, hvis der mod forventning opstår fejl eller problemer med ordren. Nogle anmeldere var ikke glade for, at den medfølgende lim til vipperne var mørk eller sort i stedet for at være gennemsigtig, hvilket ændrede det samlede udtryk. Derudover nævnte flere forbrugere, at holdbarheden til tider skuffede, og at vipperne desværre faldt af alt for hurtigt under daglig brug.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker deler delte oplevelser med produkt, hvor mange fremhæver de flotte og nemme vipper samt en rigtig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere fremhævede god holdbarhed og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice og udtrykker stor tilfredshed med hurtig hjælp og søde... Se mere

User experience

Kunder deler positiv meninger om brugeroplevelse og fremhæver, at produkterne er flotte, holder godt og gør... Se mere

Service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den venlige og hurtige service samt de gode produkter. Kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I har så smukke vipper jeg bruger næsten hverdag, en dejlig og nem hjemmeside og hurtig levering. Jeg har brugt jeres vipper i lidt over 1 år, og nu også jeres negle. Neglene sidder bedre fast end nog... Se mere

Når det eksekutive funktionsniveau er lavt pga. audhd, men jeg bare gerne vil shine, så er især easy lash kollektionen genial. Flere dages holdbarhed og nem påføring gør, at jeg kan stå op og se fr... Se mere

Jeg er overrasket over hvor nemme deres clusters er at sætte på. Jeg har prøvet flere forskellige mærker, men her så klumper deres bond ikke, vipperne er sindssygt nemme at sætte på og få til at sidde... Se mere

Jeg modtog nogle cluster-vipper med en smule fejl i vippebånden, hvor hår fra vipperne faldt af. Jeg modtog virkelig god hjælp kundeservice og fik sendt nye vipper uden beregning 💕 virkelig god servi... Se mere

1. Kosmetikforretning

Simplyfiyng beauty with innovative and approachable products

Svarer typisk inden for 24 timer

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De lækreste vipper og VERDENS BEDSTE…

De lækreste vipper og VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE!
Har været så glad for deres vipper, og de har simpelthen kundeservice i verdensklasse. Aldrig før har jeg fået så hurtigt et svar og med medarbejdere, der er så service- og løsningsorienteret.
Kæmpe anbefaling herfra.

17. oktober 2025

Hej

Tusind tak for din fantastiske
anmeldelse ✨

Vi er så glade for at høre, at du er glad for både vipperne og vores kundeservice. Det er netop sådan en oplevelse, vi drømmer om at give hver eneste gang 🙌

Du er altid velkommen til at kontakte os på ny, hvis du skulle være noget nyt.

Kæmpe tak for din anbefaling 💖

Ønsker dig en fantastisk weekend ☺️

De kærligste hilsner
Emil, DUFFBEAUTY

Mulig fejl i produkt mm,

Jeg bliver nødt til at skrive til jer, for jeg har haft en virkelig slem oplevelse med jeres Extended Lash Starter Kit – Hybrid. Jeg har altid brugt DUFF og været glad for jeres vipper, men den her gang gik det helt galt.

Vipperne stak voldsomt, de var stive og ubehagelige, og mine øjne blev mere og mere irriterede – røde, hævede og sviende. Det blev værre og værre, og til sidst endte jeg hos lægevagten, fordi det simpelthen var ulideligt. Jeg har billeder af det hele, og det ser virkelig slemt ud.

Jeg har læst ingredienserne grundigt, og jeg har ikke sensitive øjne, så jeg forstår slet ikke, hvordan det kunne ske. Da jeg bagefter gik ind på Trustpilot, kunne jeg se, at flere andre har oplevet det samme – og jeg må bare sige, jeg er helt enig. Der må være noget galt med det produkt.

Derudover er det virkelig ærgerligt at have spildt 690 kr. på et produkt, der har gjort mere skade end gavn.

Jeg føler faktisk derfor, at jeg er nødt til at lave en anmeldelse, fordi det her ikke er i orden. Øjne er super vigtige, og det skal tages seriøst. Jeg håber virkelig, I undersøger det her og gør noget ved det, for det har været en voldsom oplevelse

10. oktober 2025

Hej Rumeysa

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os, og vi er virkelig kede af at høre, hvor voldsomt du har reageret på vores Extended Lash Starter Kit – Hybrid.

Vi tager din feedback meget seriøst.

Selvom vi løbende tester vores produkter og ikke har ændret formularen, kan man desværre udvikle allergi eller reagere uventet, selv efter længere tids brug. Vi anbefaler altid at kontakte egen læge ved kraftige reaktioner, som du allerede har gjort.

Du er meget velkommen til at sende dine billeder og flere detaljer direkte til os, så vi kan følge grundigt op og finde en god løsning for dig 😊

Vi beklager virkelig den oplevelse, du har haft.

Rasmus, DUFFBEAUTY

Har brugt den i et år nu

Har brugt den i et år nu, elsker deres vipper. God kvalitet og holder længe 👍

5. oktober 2025

Hej Linda

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at have brugt vores vipper i over et år! 💖

Vi er så glade for at høre, at du elsker kvaliteten, og at de holder længe – det er netop dét, vi stræber efter.

Vi glæder os til at sende mange flere skønne produkter din vej!

Du ønskes en dejlig dag 🌸

Diana, DUFFBEAUTY

Jeg havde bestilt deres easy-vipper

Jeg havde bestilt deres easy-vipper, der skulle kunne holde op til fem dage. Vipperne er sat på, som de har beskrevet man skulle og jeg har dertil set videoer om det. Alligevel holdt vipperne ikke engang en dag. Jeg er meget utilfreds med produktet og der er desværre ingen fortrydelsesret ved køb. Dårligt køb.

2. oktober 2025

Hej Naja

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at Easy-vipperne ikke levede op til dine forventninger 💔

Vi har været i dialog med dig og beklaget mange gange, at resultatet ikke blev, som du ønskede. Vi tilbød også at sende dig en pakke af vores Extended Lashes helt uden beregning, netop for at finde en løsning – men det ønskede du desværre ikke 🌸

Derudover bad vi om lidt dokumentation, så vi kunne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt, for at finde ud af, om der var fejl på vipperne, men vi modtog det aldrig.

Vi vil rigtig gerne vores kunder det bedste og forsøger altid at finde en løsning sammen 🤝 Vi er ærgerlige over, at vi ikke nåede i mål denne gang, men vores dør står altid åben, hvis du skulle få lyst til at tage imod vores hjælp fremover.

Ann-Sofie, DUFFBEAUTY

Deres negle er flotte men…

Deres negle er flotte men…. Deres hvide franske kant begynder at krakelere efter et par dage, selvom at man passe på dem. Så jeg synes ikke det er pengene vær.

Har også skrevet samme anmeldelse på deres hjemme side, men den gad de vist ikke beholde eller godkende 😅

Hej Maj-Liv

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os 💌

Vi er rigtig glade for, at du synes neglene er flotte – men vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre, at den franske kant ikke har holdt som forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på, hvad der er sket, og finde en løsning til dig 💖 Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte på mail hello@duffbeauty, så vi kan hjælpe dig videre.

Og bare rolig – vi sletter bestemt ikke anmeldelser. Vi sætter stor pris på al feedback, både ros og ris, da det hjælper os til at blive bedre.

Vi håber, vi får lov til at give dig en bedre oplevelse næste gang 🌸

Varme hilsner
Anne, DUFFBEAUTY

Meget tilfreds med vipper og…

Meget tilfreds med vipper og købsoplevelsen generelt.
Det eneste jeg ønsker er flere brune vipper for et blødere look.

20. august 2025

Hej Stephanie

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💖

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vipperne og hele købsoplevelsen.

Din feedback omkring brune vipper er virkelig værdsat – det giver os et godt indblik i, hvad vores kunder ønsker sig. Vi tager det med videre, så vi kan blive endnu bedre til at imødekomme dine behov ✨

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Kan varmt anbefales.

Jeres “Easy Lashes” - wauw de er smukke/naturlige og virkelig nemme at påføre, jeg er nybegynder og det tog mig 2 minutter at sætte dem på og her 4 dage efter sidder de stadig perfekt. Dem vil jeg virkelig anbefale. Selvom jeg normalt ikke går med vipper er jeg blevet helt afhængig af det kan være så nemt at få salon lignende vipper på 2 minutter. Hurtig levering og god kundeservice der svarer hurtigt 🤗

15. august 2025

Hej Kamilla

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🤗

Hvor er det fantastisk at høre, at du har haft så nem en oplevelse med vores Easy Lashes! At de stadig sidder perfekt efter 4 dage, og at du føler, du får salon-lignende vipper på bare 2 minutter – dét gør os virkelig glade at læse ✨

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse og anbefaling. Og hvor dejligt, at både levering og kundeservice levede op til dine forventninger!

Vi glæder os til at forkæle dig med flere smukke vipper fremover 💖

Hej DUFF Lashes,

Hej DUFF Lashes,
Jeg har for nylig prøvet jeres vipper, men desværre haft en meget ubehagelig oplevelse. Kort tid efter påføring fik jeg en allergisk reaktion – mine øjne begyndte at svie, klø og gøre ondt. Symptomerne forsvandt igen, så snart jeg fjernede vipperne, men kom tilbage ved hver ny påsætning.
Jeg er selv uddannet vippetekniker og har derfor fuld forståelse for korrekt påsætning og brug. Derfor er jeg ret sikker på, at problemet ikke skyldes fejlanvendelse, men derimod enten limen eller materialet i vipperne, som jeg muligvis ikke tåler.
Jeg er rigtig skuffet over oplevelsen, da jeg havde glædet mig til at prøve jeres produkt, men desværre har det ikke fungeret for mig og har resulteret i en kraftig reaktion.
Jeg vil gerne høre, om dette er noget, I har hørt om før, og om I har yderligere information om ingredienserne i limen og vipperne?
Venlig hilsen,
Diana

Hej Diana

Tak for din anmeldelse 🌸

Hvor er det ærgerligt at høre om din oplevelse med vores vipper. Det skal selvfølgelig være en behagelig oplevelse at bruge vores produkter, og vi er virkelig kede af at høre, at du har oplevet en allergisk reaktion!

Ingredienslisten står direkte på produktsiden, og vi anbefaler som udgangspunkt at gennemgå ingredienserne grundigt inden brug – især hvis man ved, at man kan være ekstra sensitiv. Selvom reaktioner er sjældne, kan det ske, at enkelte ikke tåler en ingrediens i produktet.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Ønsker dig en dejlig dag ✨

Fuldt tilfreds

Fuldt tilfreds. Jeg bruger forskellige vipper og elsker dem alle. Det tager lige nogle gange at lære at sætte dem på, men når man først kan, så er det mega nemt <3

Hej Camilla

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💖

Hvor er det skønt at høre, at du er fuldt tilfreds og elsker dine vipper! Det er helt rigtigt, at det kan tage et par forsøg i starten – men som du siger, så bliver det super nemt, når man lige får teknikken på plads ✨

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi glæder os til at forkæle dig med flere vipper fremover 😍

Fantastiske vipper!

Bruger jeres classic extended lashes og jeg elsker dem! De ser så flotte og naturlige ud, og er nemme at påsætte og fjerne 🥰🌸

29. august 2025

Hej Emma

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du elsker vores Classic Extended Lashes 🥰

Vi er superglade for, at du også synes, de er nemme at bruge 🌸

Hvis der er noget vi kan hjælpe med eller andet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os 💖

Ønsker dig en dejlig dag 💕

Ann-Sofie, DUFFBEAUTY

Jeg er så vild med vipper samt extended…

Jeg er så vild med vipper samt extended lashes! Og neglene. Alle produkter er i top kvalitet og jeg kunne aldrig købe andet end duff produkter!

29. august 2025

Hej Natalia

Tak for din skønne anmeldelse 🌸

Hvor er det dejligt at høre, at du er så vild med både vipper, Extended Lashes og neglene – og ikke mindst at du oplever, at kvaliteten altid er i top!

Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig tryg ved kun at købe dine produkter hos os 💅

Skulle du få brug for tips eller inspiration undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os 🎀

Ann-Sofie, DUFFBEAUTY

Nye vipper bliver ved med at klister

Har købt de nye vipper med lim , og måtte simpelhen tage dem af efter 4 timer da de blev ved med at klister !! Øv bøv det ville ellers være dejligt nemt ikke at skulle kæmpe med lim

26. august 2025

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse 🌸

Vi er kede af at høre, at de nye vipper med lim ikke fungerede som ønsket.

Din feedback tager vi naturligvis til os!

Skulle der være det mindste vi kan hjælpe med eller andet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Ønsker dig en dejlig weekend ✨

Ann-Sofie, DUFFBEAUTY

Flotte og nemme at påsætte men umulige…

Flotte og nemme at påsætte men umulige at fjerne !!

Hej Annam

Vi er superglade for, at du synes produktet er flot og nemt at sætte på 🌸

Vi er dog kede af, at du oplever udfordringer med at fjerne dem. Til det anbefaler vi vores Pro Remover, som er udviklet specielt til at opløse limen på en skånsom og effektiv måde ✨ Med den kan du nemt fjerne lash clusters uden at beskadige dine egne naturlige vipper.

Hvis du ikke allerede har prøvet den, vil vi varmt anbefale det – vi vil selvfølgelig også meget gerne hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning i brugen 💌

Du ønskes en dejlig dag.

Ann-Sofie, DUFFBEAUTY

Flot resultat og nemt at bruge

Hej Emma

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du synes resultatet blev flot, og at det var nemt at bruge – præcis sådan skal det være ✨

Min bedste skønhedsopdagelse i 2023 💖

Jeg lagde min første ordre hos Duffbeauty den 12. oktober 2023, og siden da er jeg blevet kæmpe fan!

Produkterne lever fuldstændig op til beskrivelserne og holder virkelig godt – det kræver kun lidt øvelse i starten. Jeg har endda haft vipperne på gennem en hel uges badeferie, flere gange! 😍💦☀️

Derudover tilbyder de gode how to-videoer, et medlemsprogram hvor man kan optjene point og spare på fremtidige køb, samt spændende limited edition-vipper, som gør det muligt at afprøve forskellige udtryk. 💖
Leveringen er desuden altid hurtig og problemfri.

Kan varmt anbefale Duffbeauty!

Hej Kamila

Mange tak for din søde anmeldelse! ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået så gode oplevelser med både vores produkter og hele universet omkring dem 💖

Vi bliver så glade, når du fremhæver både vores how-to videoer, medlemsprogram og limited editions – det betyder meget for os, at du føler, vi giver dig både kvalitet og inspiration 🌸

Tak fordi du anbefaler os videre – det varmer virkelig!

Du ønskes en dejlig dag 😍

Yay!

EJ OKAY! Jeg har været glad for jeres extended lashes, selvom jeg har fumlet meget med limen. Nu er jeres Easy Lash Collection kommet og jeg må bare sige.. Det bliver ikke nemmere og jeg elsker dem allerede! Slut med den lidt besværlige bond og yay til hurtig, nem påsætning! Godt gået 👏🏻

23. august 2025

Hej Lonny

Yaaay – tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😍

Hvor er det skønt at høre, at du allerede er blevet så glad for vores nye Easy Lash Collection 💕

Vi har netop udviklet dem for at gøre påsætningen hurtigere og nemmere – og det gør os virkelig glade, at du allerede kan mærke forskellen.

Ønsker dig en rigtig dejlig søndag! 🌸

Sara, DUFFBEAUTY

Jeg har længe overvejet at købe DUFF's…

Jeg har længe overvejet at købe DUFF's vippesæt, og jeg købte så begyndersættet i går, da jeg pludselig så den i Matas. Jeg har ikke rigtig før sat falske vipper på mig selv. Jeg har kun gjort det en enkel gang med nogle billige for at "øve mig lidt" og finde ud af om jeg ville købe dette lidt dyre vippesæt. At øve mig på forhånd i at sætte vipper på, det havde jeg slet ikke behøvet! Det er en anden teknik med DUFF's sæt, men virkelig nemt, hurtigt og meget mere overskueligt! Jeg havde sat nogle timer af til at sætte vipperne på, men det tog kun en halv times tid, trods jeg gav mig god tid og lige ville prøve removeren også. Virkelig glad for looket og imponeret over, hvor nemt det er for mig, som ikke er vant til påsætning. Jeg får måske ikke lavet single lash extensions igen. Jeg har i hvert fald allerede planer om at købe nogle brune vipper, som er sat på ønskelisten! :)

22. august 2025

Hej Maria

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨

Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Starter Kit – og at påsætningen viste sig at være både nemmere og hurtigere, end du havde forventet 💕

Vi har netop designet vipperne, så de er lette og overskuelige at bruge – også for dem, der ikke har prøvet det før – derfor gør det os ekstra glade at høre, at du allerede føler dig helt tryg ved teknikken.

Og hvor spændende, at du allerede har kig på vores brune vipper – vi er sikre på, at du vil blive mindst lige så glad for dem 🌸

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget for os 🥰

Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag!

Lækre produkter

Virkelig smukke vipper.
Er så imponeret over hvor nemme jeres nye vipper er at påføre og hvor behagelige de er at have på

19. august 2025

Hej Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores nye Easy Lash Collection! Vi er virkelig glade for, at du synes, de både er nemme at påføre og behagelige at have på – lige præcis sådan har vi ønsket at designe dem 💕

Ønsker dig en dejlig søndag ✨

Sara, DUFFBEAUTY

Advarsel mangler lim i The complete kit

Er ret skuffet købte The complete kit og så er der ikke engang lim med. Hvordan kan et kit være complete når der mangler lim.

19. august 2025

Hej

Tusind tak for din ærlige anmeldelse 💕

Vores Complete Kit indeholder vores nye Easy Lashes, som har et tyndt, selvklæbende lag påført fra start – så du helt kan springe limen over. Det gør påføringen hurtig, ren og supernem ✨

Derfor følger der ikke lim med til disse vipper. Vi beklager, hvis det ikke har fremgået tydeligt nok på hjemmesiden 🌸

Ønsker dig en dejlig søndag!

Bedste hilsner
Sara, DUFFBEAUTY

Flotte vipper og hurtig levering

Flotte vipper og hurtig levering.

Det er første gang jeg prøvede den slags vipper og det er bare super nemt. Jeg er virkelig imponeret. Jeg har allerede bestilt flere vipper.

11. august 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for din flotte anmeldelse ✨

Vi bliver simpelthen så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og vipperne 💕

Det betyder meget for os, at det var nemt for dig at komme i gang – og hvor er det dejligt at høre, at du allerede har bestilt flere!