DUFFBEAUTY Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 45 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange forbrugere fremhæver ofte, at de forskellige produkter er utrolig nemme at anvende i hverdagen og giver et utrolig flot, naturligt resultat. Desuden roser rigtig mange kunder den fuldstændig enestående kundeservice, som altid hjælper hurtigt og professionelt, hvis der mod forventning opstår fejl eller problemer med ordren. Nogle anmeldere var ikke glade for, at den medfølgende lim til vipperne var mørk eller sort i stedet for at være gennemsigtig, hvilket ændrede det samlede udtryk. Derudover nævnte flere forbrugere, at holdbarheden til tider skuffede, og at vipperne desværre faldt af alt for hurtigt under daglig brug.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker deler delte oplevelser med produkt, hvor mange fremhæver de flotte og nemme vipper samt en rigtig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet, idet nogle anmeldere fremhævede god holdbarhed og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice og udtrykker stor tilfredshed med hurtig hjælp og søde... Se mere

User experience

Kunder deler positiv meninger om brugeroplevelse og fremhæver, at produkterne er flotte, holder godt og gør... Se mere

Service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den venlige og hurtige service samt de gode produkter. Kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I har så smukke vipper jeg bruger næsten hverdag, en dejlig og nem hjemmeside og hurtig levering. Jeg har brugt jeres vipper i lidt over 1 år, og nu også jeres negle. Neglene sidder bedre fast end nog... Se mere

Når det eksekutive funktionsniveau er lavt pga. audhd, men jeg bare gerne vil shine, så er især easy lash kollektionen genial. Flere dages holdbarhed og nem påføring gør, at jeg kan stå op og se fr... Se mere

Jeg er overrasket over hvor nemme deres clusters er at sætte på. Jeg har prøvet flere forskellige mærker, men her så klumper deres bond ikke, vipperne er sindssygt nemme at sætte på og få til at sidde... Se mere

Jeg modtog nogle cluster-vipper med en smule fejl i vippebånden, hvor hår fra vipperne faldt af. Jeg modtog virkelig god hjælp kundeservice og fik sendt nye vipper uden beregning 💕 virkelig god servi... Se mere

1. Kosmetikforretning

Simplyfiyng beauty with innovative and approachable products

Svarer typisk inden for 24 timer

Kun haft gode oplevelser

Kun haft gode oplevelser. Jeg elsker de mange forskellige vippestyles. Hurtig levering!

3. juli 2024

Kære Karoline,

Mange tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse 🩷

Hvor er det dejligt at høre, at du nyder af vores mange forskellige styles. Vi håber, at du kommer til at nyde godt af det henover sommeren og fremadrettet.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer 🌸

Super flotte vipper

Super flotte vipper. Hele oplevelsen fra køb, levering og til selve produktet.

24. juni 2024

Kære Nanna,

Mange tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse 🌸

Vi er så glade for at høre, at vores produkter lever op til dine forvetninger, og din oplevelse hos 🩷

Hej duffbeauty

Hej duffbeauty
Jeg har lavet et køb på jeres hjemmeside, hvor jeg købte nogle falske negle. Vil gerne rose jer også sige at smeltede helt da jeg så den. De er helt vild pæne. Der er er lille men her!!!. Har haft dem på i ca 5 dage og farven er allerede ved at falde af. Synes det er mega nederen da jeg synes de var pæne. Synes ellers jeres hjemmesider er rigtig god🫶🏼☺️

9. juli 2024

Kære Minna,

Det glæder os at høre, at du har stor fornøjelse med vores Press-ons, men knap så øv med farven! Du er velkommen til at skrive til vores kundeservice så de kan tage et nærmere kig på det. Du kan kontakte dem enten via chatten på vores hjemmeside eller skrive til hello@duffbeauty.com.

Jeg ønsker dig en dejlig dag 🩷

DUFFBEAUTY

Fantastisk kundeservice og gode…

Fantastisk kundeservice og gode produkter af kvalitet.
Jeg har købt flere af deres press on negle efterhånden og deres tabs til neglene i stedet for lim og det fungerer så godt og holder virkelig godt. Jeg har heste og de holder til både ridning og staldarbejde

1. juli 2024

Kære Sara,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord 🩷

Vi er så glade for at høre, at vores Press-Ons lever op til dine forventninger 🌸

DUFFBEAUTY

All time favourite product!!!

Jeg ELSKER jeres Extended Lashes!!! Jeg er dybt afhængig;) Jeg har førhen brugt mange timer og penge i saloner for at få lavet Lash Lift, da jeg ønsker naturlige resultater. Mine vipper er lange men meget tynde og fine, så jeg har altid følt at mine Lash Lift ikke rigtig holdte særlig længe.
Det er slut nu. Jeres vipper er både flotte, har en god pris og er super nemme selv at påføre.
LOVE EM’ LOVE EM’ <3 <3

4. juli 2024

Kære Simone,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord - det sætter vi meget pris på 🩷

Vi er så glade for at høre, at vores Extended Lash lever op til dine forventninger! Du har helt ret, man kan hurtig blive afhængig af det 🌸

Jeg ønsker dig en dejlig sommer med smukke vipper!

DUFFBEAUTY

jeg har været glade for mine købt.

jeg har været glade for mine købt.
de er som billedet viser

12. juni 2024

Kære Mang,

Tusind tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse 🌸

Vi er så glade for at høre, at du er glade for dine produkter!

Jeg ønsker dig en dejlig sommer 🩷

DUFFBEAUTY

Fantastiske produkter og service!

29. september 2023

Kære Loranda,

Mange tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at skrive den - det sætter vi stor pris på 🩷

Jeg ønsker dig en dejlig dag 🌸

DUFFBEAUTY

Perfekte til at lette hverdagen

Jeg har prøvet deres extended lashes og jeg er vild med dem. De holder virkelig godt. Jeg har brugt dem på badeferie, men de har holdt en uge hvor de sad flot, hvorefter jeg tog den af og nye på.
Klar anbefaling!

19. juni 2024

Kære Kathrine,

Vi er så glade for at høre, at vores Extended Lashes lever op til dine forventninger og du har nydt godt af dem på din ferie! 🩷

DUFFBEAUTY

Har brugt duff lashes i over et år og…

Har brugt duff lashes i over et år og jeg er 100% tilfreds. Jeg var ude og bade igår og mine vipper sidder stadig!

27. juni 2024

Kære Josephine,

Vi er så glade for at høre, at du er fan af vores vipper! Vi håber, at vi fortsat vil være din foretrukne vippeløsning 🌸

DUFFBEAUTY

Fantastiske vipper og hurtig service

Fantastiske vipper og hurtig service. Køber kun extended lashes herfra.

25. januar 2024

Besvarelse fra DUFFBEAUTY

Tusind tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at skrive denne - det sætter vi stor pris på 🌸

Vi er så glade for at høre, at vores vipper lever op til dine forvetninger!

Jeg ønsker dig en skøn sommer 🩷

Ny afhængighed

Har købt Extended Lash Starter Kit. Det kom virkelig hurtigt og er overraskende nemt at bruge.
Jeg plejer at være en dør til sådan noget, men det var super nemt og holder virkelig godt.
Ny afhængighed lige der ☺️

22. juni 2024

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse - det sætter vi meget pris på 🩷

Det glæder os at høre, at vores Extended Lashes har levet op til dine forventninger og at det har været nemt for dig! Vi håber, at vi fortsætter med at være din nye foretrukne vippeforlængelse 🌸

Jeg ønsker dig en dejlig dag,

super godt

super godt, dine ting kommer hurtigt og vipperne er virkelige flotte :)

24. juni 2024

Kære Ida,

Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på 🌸

Vi er så glade for at høre, at vores vipper lever op til dine forventninger 🩷

Elsker duffbeauty

Elsker duffbeauty, især deres extended lashes, holder virkelig godt, men dog liidt dyrt for startpakken❤️

19. juni 2024

Kære Isabella,

Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi meget pris på 🩷

Vi er så glade for at høre, at vores Extended Lashes lever op til dine forventninger! Vi forstår, at det kan være en investering at bruge penge på skønhedsprodukter, og derfor arbejder vi hårdt på at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet. Vores priser afspejler derfor dette for at give vores kunder den bedste oplevelse, kvalitet og resultater.

Jeg ønsker dig en dejlig dag! 🌸

DUFFBEAUTY

Har aldrig troet man kunne få så flotte…

Har aldrig troet man kunne få så flotte vipper!

18. juni 2024

Kære Zofia,

Mange tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse 😍

Når man først er startet med Extended Lashes, så bliver det virkelig en lifesaver! Vi er så glade for at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger. Vi håber, at vi forsat vil være din foretrukne vippeforlængelse løsning 🩷

Jeg ønsker dig en dejlig!

Dejlig hjemmeside

Dejlig hjemmesiden, hurtig levering og deres produkter er virkelig gode.

17. juni 2024

Kære Lærke,

Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på 🌸

Vi er så glade for at høre, at du er tiltreds med vores vipper. Vi bestræber hver dag på, at give vores kunde den bedste oplevelse, så tusind tak for dine fine ord 🩷

DUFFBEAUTY

Hurtig levering, limen er nem at arbejde med og vipperne super god kvalitet🙏🏼

15. marts 2024

Kære Sophia,

Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på 🌸

Vi er så glade for at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger! Vi håber, at du fortsat vil nyde af dine vipper 🩷

Jeg ønsker dig en skøn dag!

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. De har de smukkeste vipper! Hurtig forsendelse og kundeservice.

8. juni 2024

Kære Simone,

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores vipper! Og tusind tak for de fine ord til vores kundeservice. Vi bestræber hver dag på, at yde den bedste oplevelse til vores kunder 🩷

10/5 stjerner!🤩

Jeg har altid haft lange naturvipper og har derfor altid fået lash lift m farve, men det Ian hurtigt blive dyrt når det ikke holder mere end maks 3 uger grundet mine egne vippers vægt. Jeg valgte derfor efter laaaang tids overvejelse at prøve Duff lashes og hold nu k…. Jeg er en kæmpe idiot til falske vipper men det her var så nemt, første sæt tog 10 min at påsætte og har holdt i 6 dage, jeg fjernede dem til sidst fordi jeg havde fået nye vipper hjem som jeg bare måtte prøve 😍 de gamle sæt har jeg renset og gjort klar til at genbruge og de er så flotte. Kæmpe fan 👌🏽

10. juni 2024

Kære Vanja,

Mange tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse! 🌸

Vi er så glade for at høre, at vores Extended Lashes lever op til dine forventninger! Vi håber, at vi fortsætter med at være din foretrukne vippeforlængelse 🩷

Lad vær .

Har købt start kit i Matas . Der står de kan holde 7 dage. Jeg tog dem på lørdag eftermiddag og allerede nu har de fleste løsnet sig . Det samme skete sidste gang jeg tog dem på.
Jeg gør nøjagtig som der står man skal..
aldrig om jeg vil købe dem igen..549kr er sku mange penge for noget der ryger af efter få dage.
Og jeg ligger stille når jeg sover , så det ikke fordi de bliver lagt på.

8. maj 2024

Kære Julie,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med vores Extended Lash Starter Kit. Det er naturligvis ikke meningen, at din første oplevelse skal være skuffende. For nogle af vores kunder kan det kræve lidt øvelse at opnå et holdbart look.

Derfor vil jeg meget gerne tilbyde dig en online konsultation, hvor vi sammen kan gennemgå, hvordan du bedst påfører og vedligeholder dine vipper, så du kan få det bedst mulige resultat.

Jeg vil også gerne dele et link til vores begynderguide, hvor du kan finde en detaljeret vejledning i, hvordan vipperne påføres, samt tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på.

Send os meget gerne en mail på hello@duffbeauty.com, så vi kan hjælpe dig bedst muligt og sikre, at du får en optimal oplevelse med vores produkter.

Med venlig hilsen,
Frederikke // DUFFBEAUTY

Godt produkt

Fantastisk hjemmeside - jeg elsker deres vipper! Tror aldrig jeg kommer til at bruge mascara igen!

29. maj 2024

Kære Frederikke,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi står pris på 🌸

Når man først har prøvet Extended Lashes, så er der ingen vej tilbage 🤭 Det gør os super glade, at vores produkter lever op til dine forventninger!

Jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag 🩷