Kære du er Smyk, I dag, var jeg forbi smykkebar, ikke fordi jeg skulle lave smykker men fordi min mor snublede foran jeres butik, og slog sit hovede, så kom én af jeres medarbejdere ud. Hun insistere... Se mere

3,9

God

Vi havde den hyggeligste dag hos smyk

Vi havde den hyggeligste dag hos smyk, der var de sidste to unge piger på arbejde og de var helt enormt hjælpsomme. Jeg har tidligere været inde og lave smykker og det er så god kvalitet! Jeg bader med mit armbånd og det er stadigt som nyt ! Vi kommer helt sikkert igen.

18. oktober 2025

Den hyggeligste krea café i Aalborg

Den hyggeligste krea café i Aalborg. Udvalget af perler er stort, og massere af lækre drikkevarer og snacks.
Vi havde 2 dejlige timer, hvor vi fik nogle fine smykker med hjem.
Kan klart anbefales

7. september 2025

Dårlig kvalitet

Rigtig hyggelig oplevelse og flotte ting, men virkelig ik særlig god kvalitet. Jeg lavede et armbånd, men efter under 2 uger var der allerede nogle perler der begyndte at falde af, og nu er låsen også faldet af. Har ikke en gang haft det 1 måned. Ud fra prisen ville man tro det var rigtig god kvalitet og ville holde længere

8. august 2025

God oplevelse ved besøg i butikken og god kundeservice

God oplevelse ved besøg i butikken, flot udvalg af perler og god hjælp af medarbejderne samt god kundeservice ved online køb, da jeg havde købt et smykkekit, hvor der desværre var af en defekt lås til armbånd. Jeg fik uden problemer tilbudt at få tilsendt et nyt sæt.

28. juli 2025

Tak for en god oplevelse

Jeg var inde og besøge Du er Smyk med mine børn, i deres nye butik på Nytorv, vi lavede smykke der allesammen, det var super hyggeligt og meget hjælpsomme og smilende personale, syntes vi rigtige flotte smykker til fornuftige priser også laver de virkelig god kaffe

8. marts 2025

Julekalender

Julekalender, jeg købte en Julekalender og betalte med mobilepay. Den første betaling gik ikke igennem, prøvede igen senere og den gik igennem, modtog en ordre bekræftelse. Halvanden uge efter sendte de to kalendre og trak pengene to gange.Har kun en ordrebekræftelse og en ordre. Jeg har forsøgt i over en uge at få en retur seddel og mine penge tilbage. Men jeg hører ikke fra dem. Pas på!!

15. oktober 2024

Hej DuErSmyk

Hej DuErSmyk

Vi havde en super god dag ude ved jer, men vi er lidt skuffet over kvaliteten af kæderne. Både mig og min kærestes armbånd har halvanden måned efter alm. brug ikke vores armbånd længere, da de er gået i stykker. Vi er meget skuffet over kvaliteten af armbåndene.

Mvh. Nicklas

26. april 2024

Utrolig dårlig kundeservice.

Utrolig dårlig kundeservice.
Vi bestilte et smykke sæt at home, kvaliteten var super fin.
Vi opdagede dagen efter at man kunne få 20% på det vi havde bestilt. Vi kontaktede dem med det samme, men fik aldrig svar, i løbet af den sidste måned har vi kontaktet dem på 3 forskellige måder de oplyste man kunne, uden svar. En måned efter skrev de at de ville undersøge det og vende tilbage, men det skete ikke. Vi har også ringet hvor de ikke tog den, der vi så endelig fik fat på dem, kunne hun ikke sige noget, men ville få sin chef til at ringe dagen efter og det skete så heller ikke.
Vi synes det er utrolig meget bøvl for at få de 20% nå nu vi reagerede så hurtigt.
Det er helt vildt dårligt og faktisk ikke eksisterende kundeservice.

9. juni 2024

Jeg var inde og besøge du er smyk

Jeg var inde og besøge du er smyk, og lavede en mega fin halskæde. Jeg er virkelig positiv overrasket over kvaliteten af smykket til den pris. Forresten mega sød pige, som betjente os, det gjorde kun oplevelsen bedre.

14. april 2024

Hyggelig måde at være sammen på.

Jeg besøgte Duersmyk sammen med min mor og vi havde så hyggelig en eftermiddag. Det er en genial måde at være sammen på.
De har den sødeste betjening som forklarede rigtig godt hvordan konceptet er og de var søde til at hjælpe da fantasien udeblev.
Jeg kan se i andre anmeldelser at man synes det er dyrt. Jeg synes priserne på både smykker og forplejning er meget fair. I perlebaren er der tydelige priser på det hele så man kan nemt finde flotte special perler og vedhæng og man ved hvad smykket ender med at koste.
Jeg kommer helt sikker igen - måske det næste gang skal være til et af de events de ofte holder.

20. april 2024

Fantastisk sted med god service

Vi har besøgt jer både i Skagen og Aalborg og det er simpelthen så hyggeligt. Og mega god service og så er jeres kager lækre. Tiden flyver afsted når man er hos jer og vi hygger os virkelig med at lave smykker. Vi glæder os til at besøge jer igen.

16. marts 2024

En perle i vores by

En perle i vores by. Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse da vi sammen lod kreativiteten og højt humør få frit løb. Du er smyk levere fantastiske rammer hvor absolut alle kan skabe både smykker og minder for livet. En oplevelse alle bør unde sig selv

6. marts 2024

Hyggeligt, men lidt dyrt

Hyggelig butik/workshop i Aalborg på Østerbro 61. Sød, imødekommende og hjælpsom medarbejder på job, men hun havde en del at se til med en del gæster og eneste medarbejder på job en fredag sen eftermiddag/aften. Priserne bliver lidt i den dyre ende, når flere ting som vedhæng, “special perler”, bogstaver osv. i Perlebaren er tilkøb. Uden tilkøb bliver smykket lidt kedeligt og lidt for “Det kan vi lave selv hjemme”, men med tilkøb bliver det mere “ekstraordinært” end det derhjemme. Priser på drikkevarer og snacks er som en café, og det er i bund og grund nok lidt, som det er nødt at være for at kunne køre rundt for ejerne. Snacks kunne faktisk godt undlades helt som salg, det er reelt ikke til at sidde og “fedte” med sammen med masser af små perler og værktøj. Jeg havde et vennepars datter (6. kl.) med derind, og vi havde 2 virkelig hyggelige timer sammen derinde og fik lavet hvert vores fine armbånd. Nærværet, hyggen og det at vi fik et minde med os hjem om vores stund derinde sammen, det lever jeg OK med kostede det, det koster. Men det ville blive en alt for dyr dag, hvis vi havde lavet flere smykker. Jeg kan desværre ikke vedhæfte billeder af de fine armbånd, vi fik lavet.

31. august 2023

Vi kommer igen snart 😍

Jeg har været der i forbindelse med polterabend, virkelig god oplevelse allerede ift booking, vi havde en del ændringer, og blev kun mødt af det sødeste og mest hjælpsomme personale.
Rammerne er hyggelige, smukke perler, god og hurtig hjælp undervejs. Masser af inspiration. Eneste minus var at der var lidt trængt med stolene, men vi var også selv et større selskab, så måske anderledes normalt 🥰 Vi var flere der helt sikkert kommer igen snart!
Super god måde at være sammen på og hyggeligt med et lille og meget flot minde at tage med hjem✨️ Næste gang skal vi helt sikkert smage jeres iskaffe og kager, i dag var vi bare for mætte 🧋🙈

26. august 2023

Duersmyk i Skagen er et virkeligt…

Duersmyk i Skagen er et virkeligt dejligt sted at bruge et par timer.
Personalet er smilende, venlige, hjælpsomme og kommer rundt til én for at høre, hvordan det går, og om der er noget, de kan hjælpe med.
Jeg synes dog, at det er for dyrt at lave smykkerne. Man kan selvfølgelig vælge kun at bruge de perler, der hører med i prisen, men så kan man lige så godt selv købe perlerne i alm butikker og lave det derhjemme.
Det ville være dejligt, hvis der stod nogle små spejle på bordene, så hele butikken ikke skulle deles om et spejl, der stod bag disken.
Alt i alt elskede jeg mine timer med perlerne og det søde personale.

27. juni 2023

Der er alt for dyrt

Der er for meget, der ikke spiller. Personalet er søde og hjælpsomme, men lokalerne er for små, særligt i kælderen er der bare for lidt plads og selvom der var fire på arbejde, kom de ikke ned i ‘bunden’ af kælderen af sig selv. Der er ligeledes pladsmangel ovenpå, hvor man føler sig i vejen uanset, hvor man står. Det er vanvittigt dyrt, hvis man nærmer sig perlebaren…. Og ja, så er det ikke fordi niveauet bliver højnet af at man sidder på cafeen fremfor hvis man sidder hjemme.
Sødt koncept, men alt for dyrt og alt for lidt fysisk plads.

4. april 2023

Kære du er Smyk,

Kære du er Smyk,
I dag, var jeg forbi smykkebar, ikke fordi jeg skulle lave smykker men fordi min mor snublede foran jeres butik, og slog sit hovede, så kom én af jeres medarbejdere ud. Hun insisterede på, vi kom ind, min mor fik lagt is på sin bule og l serverede endda hyldebærdrik. Sjældent, er blevet mødt af så hjertevarme mennesker 🙏💓 Af hjertet tusind tak.

29. december 2022

Er dette din virksomhed?