Dueoddesteakhouse Anmeldelser

2,1

Forfærdeligt sted Det koster alt for mange penge i forhold til hvad du for, de taler ikke dansk og prøvede at sælge os 7 burgere men vi skulle kun have 5 - han blev ved med at gentage at det var 7... Se mere

Virkelig blevet ringe mad ,der blev bestilt plankebøf og ind kom et meget mærkeligt stykke kød af en plankebøf,ureguleret stykke kød,det hele virke meget discount agtigt ingen eller ganske få grøntsa... Se mere

Vi har efterhånden kommet igennem mange år, og må desværre konstatere at maden er blevet dårligere. Rib eye til 499 kr. Gennemstegt selvom man bestiller medium stegt. Pommes fristes elendige, grønsag... Se mere

Absolut anbefalelsesværdigt ... Det var godt, så godt at vi måtte komme igen. Det var to rigtig gode besøg vi gjorde hos Dueodde Diner Steakhouse. Ved vort første besøg fik vi fornøjels... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget dårlig

Ja jeg bliver nød til, at give det en stjerne for jeg kan ikke skrive mindre
Virkelig dårlig oplevelse vi sidder i 30 min efter, at vi har bestilt vores drikkevare og i alt 1 time før vi får vores med.
Jeg beder om en medium bøf og der er synligt forskel på de bøffer vi får
Min er efter min mening næsten gennem stegt og det jeg får, at vide er, at det er lyset der gør, at den ikke ser medium ud.
Lad være med, at bruge tid på dette sted.
Virkelig dårlig service

8. august 2020

Medarbejderne knokler

Medarbejderne knokler, der er alt for få til at betjene gæsterne både indendørs og udendørs 😞
Man bør afvise nye gæster, så der er tid til at betjene sine gæster.
Vi havde bestilt bord (18:45), måtte selv tage fat i en tjener efter 35 min - så vi kunne se frem til nogle drikkelse.
Kl. 20:00 modtog vi maden, som heldigvis smagte super dejligt 🤗
Vi har været her 2 gange, i håb om at 1. gang var et tilfælde - det var det ikke

8. august 2020

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dumme tjenere!! Det var en kæmpe udfordring for dem at give os et af de tyve ledige ikke-reserverede borde, og vi endte med at bestille vores mad som take-away fordi vi tænkte at det var nemmere. Det var det ikke! Der stod “husk at du kan bestille din mad som take-away” forrest på menukortet, men det havde de vist aldrig set. Vi valgte hver en ret og noget at drikke, men det var kun den ene ret de mente kunne fås som take-away, og det var efter at de havde fortalt hvilke retter der kunne fås som take-away, som selvfølgelig var dem vi valgte imellem. Drikke varerne mente de heller ikke at vi kunne få med. Underligt take-away koncept... de gik dog med til at give det et forsøg med take-away menuen alligevel, og tænk engang; kokken kunne godt lave vores mad som take-away, som jo også var det der stod på menukortet.

Mens vi sad og ventede på maden, overhørte vi en af tjenernes samtaler med en anden kunde. Den gik sådan her:

Kunde: Skal vi bestille herinde eller kommer i ud til bordet?
Tjener: Øhhhhhh..... hvad tænker du på?
Kunde: Jeg tænker på maden!?
Tjener: Nå, øhhh.... vi kommer ud...

Hvordan får man job på en restaurant når man ikke har mere kunnen end det? Vi fik ikke et smil fra en eneste tjener på noget tidspunkt, selvom vi selv prøvede at lette den dårlige stemning med mange smil til dem.

Restauranten er ellers hyggelig og flot dekoreret og maden er nogenlunde (der manglede den kogte torsk på den “sol over Gudhjem” vi fik), men tjenerne ødelagde virkelig det hele.

Jeg har ikke lyst til at anbefale folk at blive væk, men jeg vil kraftigt anbefale ledelsen at finde nogle bedre og gladere tjenere og måske en kok der kender de retter han laver.

4. august 2020

Frygtede det værste

Vi var i dag på stranden i dueodde, og gik forbi restauranten på vej til stranden.
Og da den så super hyggelig ud besluttede vi at bestille bord til om aftenen.
Da vi kedede os lidt på stranden kom vi til at læse anmeldelser om stedet, så vi besluttede spontant at aflyse vores reservation..
Da vi så skulle hjem, var klokken blevet så mange at vi ikke gad finde et andet sted, og valgte på trods af de uhyggeligt mange dårlige anmeldelser alligevel at spise der, og forventede LANG ventetid, sur betjening og seje bøffer...
Vi blev mødt af en smilende tjener, som viste os ud til et bord.
Vi bestilte steakhouse burgere, pasta med laks og husets steak.
Fra vi bestilte gik der 2 minutter til vi havde drikkevarer, og yderligere 20 minutter til maden stod på bordet.
Maden smagte rigtigt godt, og alle blev mætte.
Hvis man skal finde noget at udsætte på stedet var det at den ene bøf var lidt sej, og der var ingen forbi og spørge til maden.
Men en ok oplevelse hvor 5 personer spiste sig mætte og drak for lige lidt over 1000 kroner.

27. juli 2020

Danmarks ringeste steak!

Besynderligt sted som godt kunne få 2 stjerner pga. indretningen alene.
Men maden altså. Absolut den ringeste steak jeg har fået til dato - helt uden smag, af noget - og med en lidt for brændt bagt kartoffel og bearnaise som smagte af ganske lidt. Ok at ha travlt - men ikke at kunne stege en amerikansk rib eye er under lavmålet. Min kones “salat” lignede og smagte noget fra mod 80’erne.
Håbløs turist fælde (og med dårlig betjening)

23. juli 2020

Pastaretten med fløde og laks smager forfærdeligt, servicen ringe, brændt pizza (nr. 2 ubagt) og lange ventetider, og fornærmede ved kritik

Ringe service og pastaret med fløde smagte forfærdeligt. Margarita pizza for brændt og nr. 2 ikke bagt nok

1) Vi fik besked ved bestilling at laksen i pastaretten ikke kan skiftes ud med gorgonzola ost. Fair nok, men når vi så får pastaen så ligger laksen øverst som to bider pynt på pastaen. Øh.....?? Kunne den ikke erstattes når nu den ikke var integreret del af pastaen??!!

2) Pastan var desuden uspiselig. Alle 4 smagte den og var enige. Flødesovsen som kunne have smagt himmesk eller blot af fløde, smagte af vand. Pastaen var vandet og smagløs og kostede 160 kr.

3) Jeg bestilte en Margarita pizza. Efter 40 min. blev en meget brændt pizza severet. Jeg spurgte servitøren om det var bolognese på toppen og han var enig i at den var brændt og tog den retur. Fair nok men påfaldende at kokken, tjener og chef ikke stopper sådan en pizza INDEN den lander i restaurangen. Pizza nr. 2 blev serveret 5 min. senere og denne var til gengæld ikke bagt igennem. Dejbunden var blød og osten var hård (ikke smeltet). Søføli' kan en pizza ikke laves og bages på 5 min. Den kunne ej heller spises. 2 af os gik derfra sultne og 300 kr fattigere.

Plankesteak smagte fint. Min datters burger også.

Dem med ønsker om klimavenlig mad, sundere livsstil eller er vegetar eller veganer eller blot ikke lyst til kød så er risikoen forholdsvis stor at blive skuffet.

Vi oplyste ved betaling om vores ringe oplevelse men det blev IKKE taget godt imod.
Vi skrev til stedet og fik et indtryk om at der ikke er hul igennem. De er hverken modtagelige for kritik på gulvet eller på kontoret eller i køknet. Men jeg giver dem at der er en rød tråd igennem alles attityde på alle plan.
De svarede; "maden var lavet efter deres smag og menuerne kan ikke laves om" og en standard afslutning om at kritik er taget til eftertragtning.

Dermed har de mailen igennem egentlig sagt at deres retter og service var i følge dem i skønneste orden....!! Pyyyyyh en oplevelse. De må lige lave selvransagelse på flere plan hvis et løft skal lykkes.

Om dagen sad vi i deres café og havde bestilt en cheesekage som de dog selv opdagede var blevet for gammel (??!!). Vi endte med at bestille en anden kage. Den smagte dog underligt. Isen var god men den laver de ej heller selv.

Det er ikke de enkelte oplevelser men samlet mærkes det som overordnet ringe hele vejen igennem.

Stedet forstår ikke værdien i at kunder gør sig umage at fortælle om deres oplevelse. Vi spiser der ikke igen.

21. juli 2020

Besøg under ingen omstændigheder dette…

Besøg under ingen omstændigheder dette sted. Havde ikke 'reserveret' bord men var 'heldige' at få plads alligevel. Vi ventede så 2 timer før vi fik vores mad. Maden var så kold da vi fik den. Da vi skulle betale, fortalte vi, at det ikke var i orden at behandle deres tjenere og kunder på den måde. De var på ingen måde modtagelige for kritik, og eneste 'undskyldning' var, at de var underbemandet. Selv tjenerne sagde, at de ikke kunne kommunikere med køkken.

13. juli 2020

De kan ikke stege en rød bøf.

Bestilte rød plankebøf, men fik en let rosa. Tjeneren gav samme besked til mig som en anden gæst har beskrevet på Trustpilot: "det er lyset der snyder dig". Det passede ikke, men de ville ikke lave en ny. De brugte i øvrigt heller ikke handsker i køkkenet trods coronavirus i omløb, bøffens kvalitet var ikke imponerende og jeg måtte to gange bede om regningen før jeg kunne betale. Det kan ikke anbefales -der findes bedre spisesteder på øen.

12. juli 2020

Hold jer væk

Bestilte husets bøf på 350 gr medium (til fruen) og 350 gr rød til mig. Begge bøffer fuldstændig gennemstegt. Vi klager og tjeneren kommer tilbage med besked fra køkkenet at det er lyset der gør at de ser gennemstegte ud!!!
Elendig service og dårlig mad!!!!

12. juli 2020

Trist servering men okay mad

Jeg giver den kun 1 stjerne fordi jeg skal!
Serveringen var virkelig elendig.... Vi er et selskab på 9... 4 voksne og 5 børn.

Vi bestiller mad og drikkevarer, der går en 1 time og 20 min før vi går vores mad. Serveringen er uprofessionel, manglende viden om eks ". Hvad er der i en frensh Coffee...
Dette ved tjeneren ikke og svarer med at det jo ikke er hende der laver den!
Og svarer tilbage i en meget ligeglad tone. Jeg må be hende om at finde ud af hvad det er. Vi bestiller ligeledes dessert og på det tidspunkt er vores bord ikke ryddet for middagen. Vi venter yderligere 30 min, her får vi serveret en dessert som er smeltet, beskedne fra tjeneren er " vi har travlt fordi det regner, og der er mange gæster"

Vi ber tjeneren om At tage isdessert retur da de er MEGET smeltet men han ignorere os, og stiller dem på bordet og går sin vej. Jeg vælger derfor at gå op i baren og betale, men vil ikkr betale for dessert vi ikke har fået. Chefen kommer ud og er meget lidt imødekommende.
Vi går efterfølgende og vi kommer bestemt ikke tilbage, det var en meget kedelig oplevelse for både børn og voksne. Virkede som om gæsterne bare var i vejen og et personale som var meget lidt informeret om sit arbejde.

7. juli 2020

Trist mad til høje priser.

Formegentlig en af de dårligste madoplevelser i flere år. Vi fik flere forskellige retter og den eneste der rent faktisk smagte af noget var hummersuppen. Rejecocktailen søbede i vand og havde halvvissen salat under. Bøffen var ikke stegt som ønsket og laksen til pastaen var kedelig og smagte røget. Pastaen var desuden umulig at få til at smage af noget på trods af en del ekstra salt og peber.
Alt dette var ledsaget af en ugidelig betjening. Dette var desuden, det dyreste måltid vi fik på hele Bornholm.

1. juni 2020

Fantastisk, smagfuld og saftig Texas-burger + fruens egen vidunderlige og liflige hjemmebag

Absolut anbefalelsesværdigt ...

Det var godt, så godt at vi måtte komme igen.

Det var to rigtig gode besøg vi gjorde hos Dueodde Diner Steakhouse.

Ved vort første besøg fik vi fornøjelsen af fruens egen ny- og hjemmebagte kringle og rabarbertærte. God fyldig kaffe ... og hjemmebag der fortjener 5 kringler!

Ved vort andet besøg fik vi velsmagende og saftige burgers med 'rigtige' pomfritter drysset med havsalt.

Imødekommende, smilende, høflig og opmærksom service og betjening.

....... Alt dette i pragtfulde omgivelser tæt ved Dueodde strand.

31. maj 2020

Virkelig dårlig og kedelig mad

Virkelig dårlig og kedelig mad helt uden smag. Vi fik til forret rejer m. Hvidløg og chili. Rejerne lå i et lag af olie. Bagefter til hovedret fik vi pasta med laks m. Basilikum. Laksen havde fået for meget, og var blevet hård. Også var der ikke basilikum i men kun spinat. Det var helt uden smag, så kedeligt! På hjemdagen, fik vi en pizza. Hvilket også var helt uden smag, og manglede fyld ! Serveringen var heller ikke god. De glemte de ting vi bedte om. Kan ikke anbefalede stedet. Alt for dyrt i forhold til, hvad man betaler for.

25. maj 2020

Find et andet sted.

Find et andet sted.
Ualmindelige langsom og uproffesionel betjening. Steakhouse ahvabehar - de kunne ikke stege en bøf = kold og rå. Pomfritter fine første gang. Da erstatnings bøffer kom, jamen så havde de først leverede fritter vist bare været en tur mere i friture, nu var de hårde mørke og uspiselige.........

9. marts 2020

Lang ventetid og ugidelig betjening

Min mand og jeg kom og skulle betale den nette sum af 838 kr for 4 personer.
Vand til ungerne kostede fx 56 kr!!
Der var UTROLIG lang ventetid og betjeningen var ugidelige og arrogante. Min latte var næsten kold inden de kom med mit sukker dertil.
Maden var dog ok-ret så voldsomt stegt! Vores datter på 7 kunne dårligt tygge hendes mad.-det var ikke ret saftigt.
Øv øvelse og særligt når vi sidste år (på trods af at der også der var ENORM LANG VENTETID) var så tilfredse.
Øv fra os-godt vi kunne få en god is et andet sted bagefter , så vi kunne blive mætte

25. juni 2019

Er dette din virksomhed?